Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu matrix!!!!

Za.....y Pracodawca!!!!

Polecane posty

Gość poprostu matrix!!!!

Chciałam wziąść kredyt . Pracodawca wystawił mi zaświadczenie, potwierdził wszystko telefonicznie..Niby ok.. Dziś zadzwonił do banku i powiedział żeby mi nie udzielali kredytu bo wszystko w zaświadczeniu jest nieprawdziwe a ja jestem wariatką!!!!! Gdyby nie znajomości nie dowiedziałbym się nigdy o tym, zadzwoniłam do niego, on się wyparł, w banku Pani pokazała mi połączenia od niego, gdy po raz kolejny zadzwoniłam do szefa i powiedziałam mu, że to z jego numeru było dzwonione stwierdził, że musimy porozmawiać!!Oczywiście strasznie kręcił, że niby Pani z banku puszczała mu strzałki i on oddzwonił..Generalnie Pani potraktowała mnie jak przestępce i groziła policją, a ja z tego wszystkiego nie chce tego cholernego kredytu!!! Szef wbił mi nóż w plecy i przekręcił tylko nie wiem dlaczego??!!! I co mam teraz zrobić??jutro pójść do pracy i spojrzeć mu w oczy?? Historia wręcz jak z matrixa..co byście zrobili w takiej sytuacji??

Gość zlozyli wypowiedzenie.
i jednoczesnie poszli na l4

Gość nie rozumiem niczego
Chodzi o to, że w tym zaświadczeniu były sfałszowane dane o zarobkach tak? Pracujesz na czarno? Jeśli nie, to masz swoją umowę, angaż i inne świstki, które możesz sobie porównać z tym zaswiadczeniem i wyjdzie, czy szef robi Cię w wała.

Gość poprostu matrix!!!!
pracuje legalnie, ale po jego telefonie bank uznał, że to próba wyłudzenia i gdyby nie znajomości miałabym policje!!!ja mam wrażenie, że to jakiś chory sen!!!

Gość poprostu matrix!!!!
Aż mi ręce opadają!!dlaczego ludzie są tacy zawistni?