Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dają studia podyplomowe

Co dają studia podyplomowe!!!

Polecane posty

Gość co dają studia podyplomowe

Ukonczylam PWST w Krakowie, teraz chcialabym sprobowac swoich sil jako dziennikarka, czy musze zaczynac normalne studia dziennikarskie czy wystarczy jak pojde na studia podyplomowe dziennikarskie? Czy jesli ukoncze studia podyplomowe dzienniarskie to bede miala zawod dziennikarza?

Gość tak po studiach podyplomowych
masz zawód! Poza tym wielu dziennikarzy jest po studiach podyplomowych:D A co to jest PWST?

Gość gość
Nic nie dają. Generalnie polskie studia nie dają nic poza papierkiem. Dużo lepszym pomysłem jest znalezienie szkoleń kierunków i nauka na prawdziwego specjalistę. Jeśli faktycznie potraficie się zaangażować w to co robicie, to zobaczycie, że efekty waszej pracy będą bardziej niż zadowalające.

Gość gość
strata czasu

Gość gość
Prawda jest taka, że dają tyle co nic... Wiem jak było u mnie, dziewczyny poszły na studia, ja poszłam na szkolenia do new nails. Minęło 6 lat. Ja jestem kierownikiem w salonie, dosyć dużym salonie, one są na bezrobociu od roku. I chyba tak kończy mniej więcej 1/3 studentów.

Gość olabarczyk
Oni mają jakąś tam teorię. Pewnie gdyby na studiach chodziły na jakieś praktyki i chciały się rozwijać, to nie miałyby żadnych problemów ze znalezieniem pracy, a tak? Po prostu tak aktualnie wygląda społeczność polskich studentów - mam magistra, więc dajcie mi wszystko!