Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek ale jeszcze nie ojciec

Chcialbym zostac ojcem! Mam 20 lat!

Polecane posty

Moja 19letnia siostra ma 3letniego synka, ja jestem jej o rok starszym bratem i patrzac na tego malucha sam bym chcial miec takiego slodziaka w domu. Niestety moja 18letnia dziewczyna(ktora skonczyla edukacje tylko na podstawowce)nie zgadza sie, twierdzi ze nie jest gotowa na to zeby zostac matka. Ja probowalem ja przekonac ze juz najwyzszy czas, ze wszyscy beda szczesliwi. Gdy moja siostra urodzila swoje dzieciatko to pomoglismy jej i cieszylismy sie z nowego czlonka rodziny. Ja skonczylem zawodowke, mam prace, dobrze zarabiam, dalibysmy sobie rade.

Gość jesteś oczywiście gotowy
na ojcostwo, nic tylko maczać pena w dziewczynie z podstawówki i za rok chodzić z gromadką małych murzynków

Gość z jakiej planety jesteś
autorze????????

Gość Antoniiiii
Taka uczona rodzina jak Twoja powinna miec jak najwięcej pociech, bo wtedy nam wszystkim będzie żyło się lepiej. Może któryś dzieciak zostanie nawet prezydentem.

Gość ważniaraaaaaaaa
dajcie spokój autorowi. Doceniam jego słowa. Wielu 30-letnich obiboków nawet nie mysli o byciu ojcem. W głowie im nie wiadomo co. Jęsli mozecie liczyć na rodzinę, która bedzie was wspierac to dlaczego nie? Na miejscu Twojje dziewczyny skonczyłabym chociaż średnią i spoko. Niechże Wam się widzie! Pozdrawiam

Nie rozumiem, po co te zlosliwosci. Przeciez dziecko to najpiekniejszy dar na swiecie, dzieciaczki sa takie kochane, zawsze jak patrze na synka swojej siostry przykro mi ze to nie moj szkrab, w pewnym sensie takze moj bo jest pociecha calej rodziny ale chcialbym miec swoje prywatne dziecko. Najlepiej od razu blizniaki-parke, chlopca i dziewczynke.

Gość malutkablondyneczka19
mogę ci urodzić dziecko chcesz??

Gość no-nie
autorem to jest chyba dziewczyna, a nie facet, nie? faceci nie używają takiego słownictwa w odniesieniu do dzieci ;)

Dobry zart, chcialbym zeby to moja dziewczyna urodzila mi dziecko, niestety ona sie tego boi. Staram sie ja przekonac jak tylko moge, ze dziecko to najpiekniejszy dar na swiecie, czesto pokazuje jej siostrzenca, mowie jak fajnie byloby miec takiego dzieciaczka a ona zmienia temat.

Gość no-nie
jak to nie prowo to kup sobie lalkę człowieku ;) a dziewczyna tak do dwóch miesięcy zwieje od Ciebie. biedaczka.

Gość sikorki za oknem
wujek ale jeszcze nie ojciec marna prowokacja i to jeszcze w kobiecym wydaniu

Gość Mia85
Jak chcesz parkę to sobie chomiki kup czy inne szczury, a nie dzieci ci się zachciewa!