Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelenkaPazdziochowa

Jak mozna sluchac metalu?!

Polecane posty

Gość HelenkaPazdziochowa

Przeciez to normalnie kakofonia, jak mozna sluchac tego gówna?!

Gość Tak, ja - a bo co?
Bezproblemowo.

Gość cradle of filth
tez nie wiem 😴

Gość Edmunt Pipa
muza pełna ekspresji super , ale taka eklektyczna z elementami jazzu, rytmen- bluesa , muzyki barokowej , bo taka post punkowa jazda w stylu ac-pierun-dc to lipa

Gość ojojku
Normalnie - słucham od ponad dwudziestu lat :) Większym problemem wydaje mi się słuchaniue cukierkowego popu (muzyka dla dziesięciolatek) i takiego "umc umc" (to jest dla mnie jak podróż wgłąb wirującej pralki). Po prostu kwestia gustu i przyzwyczajenia. Dla mnie większość metalu jest dość melodyjna :)

Gość job for a cowboy
też nie wiem :classic_cool:

Gość metalowa z szafy
Mi sie podoba.Lubie taka ekspresje ale do tej muzyki trzeba miec specyficzny charakter

Gość flap
Jak mozna sluchac rapu ? Kolesie obcieci na rekruta, mowiacy do kradzionych bitow jakos do mnie nie przemawiaja :o

Gość flap
Ta "praktyczna fryzure" ma co drugi facet :o

Gość kocichrupek24
W każdym gatunku muzycznym znajdą się perełki, które potrafią zauroczyć. Metal ma tą swoją posępną otoczkę i przedstawiciele tej subkultury są odpychający, ale sama muzyka nie jest zła. Są zespoły grające ciężką muzykę w całkiem komercyjny sposób - że wspomnę Nightwish np:)

ja sie zgadzam z nekromanta, moj chłop słucha od lat ja akurat na innej muzie sie wychowałam ale nie przeszkadza mi to, nie "katujemy" sie nawzajem ;) Bo o gustach sie nie dyskutuje :P

Gość w 100%
o gustach sie dyskutuje! o gustach sie nie dysputuje! mądrale...

Gość w 100%
wypraszam sobie. nie chcesz- nie czytaj, nie znasz pojęcia słów-nie pisz proste🖐️

Gość ughduj
100% masz rację Tak poza tym to sobie przypomniałam, że dziś mi się śniło, że byłam ostrą metalówą :D :D :D Nie wiem dlaczego mi takie durne sny chodzą po głowie :D Metalu nie słucham. Chociaż... Czy rammstein to metal? Trochę słabo się orientuję w gatunkach.

Gość Magda09
Sam jestes gówno ;) muzyka która ma głębie , duszę a nie puste napierda**ki ,dno zupelnie...nie wiem jak można słuchać dubstepu , hip-hopu innego badziwia...ale na szczescie statystyki mówią ,że ludzie którzy słuchają rocka są inteligentniejsi niż osoby słuchające bezwartosciowej muzyki jakim jest ''dubstep'' ''rnb'' czy hip hop'' :) coz plebs slucha muzyki na swoim poziomie umyslowym. Zenada.

Gość forumowy niemiaszek
hahaha, już się pojawili fani "ciężkiego" brzmienia, którzy twierdzą, że słuchacze tego gatunku muzyki są inteligentniejsi :D🖐️ wygłaszając takie opinie właśnie dajecie temu świadectwo :classic_cool: miałem kilku metali w szkole i to były debile jakich mało, bo zamiast zająć się czymś pożytecznym to grali bez przerwy na gitarce myśląc, że zostaną jakimiś gwiazdami :classic_cool:

Gość 123
Dnia 10.01.2012 o 14:00, Gość Magda09 napisał:

Sam jestes ... ;) muzyka która ma głębie , duszę a nie puste ...**ki ,dno zupelnie...nie wiem jak można słuchać dubstepu , hip-hopu innego badziwia...ale na szczescie statystyki mówią ,że ludzie którzy słuchają rocka są inteligentniejsi niż osoby słuchające bezwartosciowej muzyki jakim jest ''dubstep'' ''rnb'' czy hip hop'' :) coz plebs slucha muzyki na swoim poziomie umyslowym. Zenada.

Pierd***** glupoty ;)