Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zodiakalna waga

jak poderwać pana spod znaku strzelca???

Polecane posty

Gość zodiakalna waga

hej :) mam pytanie do ludzi, którzy choć troche wierzą w horoskopy partnerskie :P powiedzcie mi jak poderwać zodiakalnego Strzelca? podzielcie się doświadczeniami na ten temat a i odpowiedzi Panów Strzelców tez beda mile widziane :) z góry dziekuje :)

Gość leave the day behind
Na strzelnicy takich wyhaczysz ... ewentualnie zaciągnij się do armii.

Gość zodiakalna waga
ejjj powaznie pytam..

Ja też bym chciał poderwać ... tylko że pannę spod znaku strzelca :D

Gość zodiakalna waga
no nie wiem sama jestem waga, wiec nie wiem na co dziewczyna strzelec by poleciała :D

Gość lisiczk
mam przyjaciela strzelca i kompletnie nie wiem jak można by zdobyć jego serce, wydaje się nie być zainteresowany takimi sprawami, choć ma już 20-kilka lat, to nikogo nigdy nie miał i wcale specjalnie nie szuka, starczają mu znajomi, nauka, imprezy...

Gość ja jestem zodiakalną
panną znam strzelca i jest tak pusty że nie wiem na co by poleciał

Ale autorko, strzelec nie jest jedynym znakiem, który tworzy dobrą parę z wagą, więc dlaczego akurat snajpera wybrałaś ? ;-)

Gość zodiakalna waga
hehe ale o tym że jest strzelcem dowiedzialam sie pozniej :D po prostu wpadł mi w oko i chciałabym go lepiej poznać ale nie wiem jak mu zawrócić w głowie :P

Aaaaa, to co innego ... :-)

Gość zodiakalna waga
lisiczk no ten ktory mi sie podoba ma juz 25 lat, wiec moze juz sie interesuje dziewczynami? :D kurcze.. zupełnie nie wiem jak go podejśc

" ma juz 25 lat, wiec moze juz sie interesuje dziewczynami? " Obecni 25-cio latkowie często wolą PS3-jkę, szybkie bryki i ... żel na włosach od kobiet, więc nigdy nic nie wiadomo ;-) " zupełnie nie wiem jak go podejśc " Spróbuj od tyłu ;-)

Gość zodiakalna waga
ale on mi sie wydaje całkiem normalny :P daleki od PS3 i zelu na wlosach :D noooooo pomózcie miiiiiiii 🌻

Gość wzrokOWIECCCCCCCCCCC
duzo luzu, duzo humoru.... zadnej gadki o obowiazkach i innych takich... piekny wyglad....zabawa... sport.... wyjazdy.... najlepiej nie w spartanskich warunkach... ale wrecz przeciwnie... strzelec to lekkoduch, snob i materialista czasem, majac swira na punkcie swojej wolnosci, ktorej strzeze jak skarbu.

Gość poprostu jaaa
hehe tak sie sklada ze ja jestem zodiakalna waga i mam chlopaka strzelca ;P hmmm nie wiem jak poderwac bo to on mnie poderwal :) ale sa to napewno osoby z nielatwymi charakterkami ;)

Gość gusia1755
ja jestem strzelec, mysle ze musisz go nie osaczac, dawac wolnosc, nie pisac i dzwonic czesto, dac swobode, byc namietna, wesola, byc szaolna

Gość strzelectgk
wago mnie to samo pytanie mnie dreczy jak poderwac wage jakies sugestie??? jak o mnie chodzi to byle bys byla soba nicna siłe nic i musisz tak jak tego nie robi obiekt mojch westchnien sie okreslic dac mu do zrozumienia ze cos tam chcesz od niego poflirtuj znim dwuznaczna forma wypwiedzi zobaczysz z kim masz do czynienja ja to lubie i nie zwodz go za długo bo sie szybko zdenerwoje i mysli ze lecisz w kulki jak macie jakis wspulnych znajomychh to niech mu powiedza to i owo na twoj temat albo niech mu powiedza ze sie wypytujesz o niego sam sie odezwie z ciekawosc i nic nie udawaj soba badz kobieta ma byc kobieca a nie wystrojona i umalowana jak choinka w grudniu .powiedz mi lepiej jak taka nie zdecydowana waga przekonac to jest wyzwanie i jak mam ja przekonac ze mi zalezy kwiaty bee wogule nie chce a umowic sie z nia to fajna akcja ulubione słowa wag to ;nie wiem .moze .czas pokaze.niemam pojecia i nieche sie deklarowac .ciezka sprawa ta waga

Gość Dżesika Austen
wiem ale nie powiem

wydaje mi się, że strzelce są mało romantyczni, chyba po przyjacielsku trzeba poderwać, pozanć sie, zaprzyjaźnić i moze wtedy cos wiecej, koleżanka próbuje ale bez skutku :D:D

Gość .Inga87.
Jak uwieść STRZELCA ? Wierzy w szczerość uczuć i dlatego nie jest zazdrosny. Serce nie sługa, nie zwykło słuchać rozkazów, więc nie ma zamiaru trzymać miłości na smyczy. Małżeństwo jest dla niego związkiem dwojga wolnych ludzi. Od histerycznych kobiet, które nie potrafiłyby zrobić bez niego ani kroku woli trzymać się w bezpiecznej odległości. W każdej chwili gotowy jest do nowego romansu, pełen erotycznego apetytu, jeśli więc spodobacie się sobie, nie będziesz miała większego problemu z zawarciem znajomości. Okaże się, że macie podobne zainteresowania, identyczne poczucie humoru. Poczujesz się jakbyście oboje wygrali los na loterii, nie zdziwisz się więc wcale jeśli po kolejnym kwadransie on wyzna ci miłość. Wszak odnaleźliście się niczym w korcu maku. Niestety, powinnaś wiedzieć, że Strzelec to tylko pozornie łatwa zdobycz. Szybko odkryjesz, że jesteś w błędzie. Najpewniej gdy w zasięgu jego wzroku pojawi się kolejna piękna kobieta. Choćbyście w ekspresowym tempie dotarli do Urzędu Stanu Cywilnego, on wgłębi serca na zawsze zostanie kawalerem.

Gość .Inga87.
To tylko taka ogólna charakterystyka, sugerowanie się tylko czyimś znakiem słonecznym może okazać się złudne, na czyjś kosmogram składa się o wiele więcej danych.

Hmm...udawaj słodką,zakochaną panienke ...wiele komplementów,śmiej sie z jego zartów, mow mu , ze jest najwspanialszy etc a potem nie odbieraj telefonów, przestan sie z nim spotykac , unikaj:P ja tak zrobiłam i facet szalał za mną....potem go zostawiłam:O

Gość gość
kurcze ja wlasnie poznalam swietnego strzelca.barrdzo mi zalezy na nim ale wlasnie on jest strasznie ciezki... zaprosilam go na kolacje do siebie chwalac sie ze jestem swietna kucharka to mialo byc smiechem zartem a on sie zgodzil, nie ustalilismy jeszcze kiedy to nastapi ale strasznie chcialabym go zdobyc. sama tez jestem strzelcem i jak do tej pory znalam tylko jednego pana spod tego znaku i powiem wam tak: ma 3 dziec****ekny dom,3 samochody uwielbia zycie na bogato , dostatnie, tak aby wszyscy mu zazdroscili, ale to najwsanialszy maz i ojciec ,dla mnie ideal mezczyzny o jakim marze . to jest moj najukochanszy brat i zawsze bedzie najwazniejszym facetem w moim zyciu.

Gość gość strzelec
Wrokoooooowiec prawdę Ci powiedział, jestem zodiakalna panią strzelec i jesteśmy takie jak Strzelce Panowie więc my kochamy wolność i niezależność jeśli kobieta nasz mężczyzna na być w życiu to musi być baaaaardzo wyrozumiały na braki partnera w domu, i zreguly to bardziej wolny związek niż miłość. Tak więc będzie ciężko Strzelce są otwarte więc jeśli on Ci się podoba po prostu mu to powiedz uśmiechnij się i odejdź bedzie Ciebie ciekawy więc do dzieła

Gość gość
Jakis stary temat ale wbijam w to jako strzelec.Jezeli pokocham to naprawde...bede sie staral przychylic nieba i bede wierny ale...partnerka musi mnie ciagle zaskakiwac...tak jakbym co jakis czas zdobywal nowa osone od nowa...czyli brak monotoni...do tego wolnosc-musi byc!!!no i partnerka musi byc zaradna inteligentna i naprawde musi bez wysilku byc ze mna tak zebym czul to.Inaczej jest lipa.Jezeli poczuje chocby najmniejszy problem z jej strony ktorego nie zrozumie a ona nedzie mi go narzucac ze to jest wlasciwe to odrazu odczuje to jako ograniczenie.Aktualnie stracilem glowe i calkowicie sie zatracilem w pani baran ktorej to z kolei ja nie umiem zdobyc choc juz dlugo probuje :(nie ze ze w sensie do lozka ale kocham ja poprostu.Chyba jednak oprocz znakow zodiaku dochodzi tez odrebna sprawa ktora jest charakter...a niby baran i strzelec powinny idealnke pasowac do siebie...ehhh...

Gość gość
Typowego strzelca chyba nie da się poderwać, sam to robi. Czytałam trochę o rasowych strzelcach i do końca nie rozgryzłam tego znaku. Ok wolność, szczerość, spontaniczność... dlaczego odchodzą od "miłości swego życia"? Nie wiem. Podoba mi się pewien pan Strzelec, wiem, że nie jestem mu obojętna, ale nie potrafię się do niego zbliżyć. Niestety nie jestem typem przebojowej laski, choć pewnie czasem sprawiam takie wrażenie, więc pewnie nie mam szans...

Gość gość
brat mojego byłego był strzelcem - lekkoduch, dużo seksu i zdrad, dużo nałogów, agresywność, lekka ręka do wydawania kasy, ślub z wpadki, potem dalej zdrady. kobieta z takim typem nie ma życia, aczkolwiek to tylko 1 czlowiek, cięzko generalizować. kobiety strzelce - wolne, lekkoduchy, niestałe w uczuciach

Gość gość
strzelec to masakra tylko wodnik gorszy

Gość gość
Tak mało osób pisze pozytywnie o strzelcach jako partnerach. Gość 2015.12.30 napisał, że trzeba go ciągle zaskakiwać bo nie może się nudzić... a w życiu bywa różnie czasem słońce czasem deszcz i nie zawsze liczy się tylko dobra zabawa. Komu potrzebny partner, który oleje nas przy pierwszym życiowym egzaminie. Dziewczyny może warto szukać facetów mniej atrakcyjnych, "nudnych" i stabilnych bo przygody dobre są ale na krótko.