Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam doła

Polecane posty

" Mnie się często śni wojna... ja się bardzo boję wojny... no i wychodzi nocami..." Mnie co prawda nie wojna, ale równie drastyczne rzeczy. Odkąd pamiętam. Ale przywykłem do tego. Nawet to lubię. Fajna odmiana od nudnego życia. Ale nie raz budzę się z krzykiem buaaaaaa :D

Krzyczysz w nocy? Współczuję współlokatorom! :P Gdyby moja współlokatorka tak się darła w nocy, no to... skończyłaby z rozżarzoną ezą w oku, a jak! :P a fiołek jest teraz 160 km ode mnie... nie mam jak go reanimować :(

albo faceta,ktory przeczuwajac swoja smierc poszedl na strych zabil sie dechami,znajomi mysleni,ze zaginola, nowi wlasciciele odkryli jego zwloki przypadkiem,kiedy wezwali facetow by jakies insekty ze strychu usunac...

Tak, pamiętam. Kurcze, nie mogę sobie przypomnieć tytułu tego serialu dokumentalnego... zawsze jak kogoś pytam to nikt nie wie... mam wręcz wrażenie że ja jeden w Polsce to oglądałem :O

jak bylam mlodsza,spalam razem w pokoju z moim kuzynem,obudzil mnie,o cos krzyczal,wstaje,patrze na niego,a on gada do siebie,reke ma uniesiona,jakby byl pasowany na ucznia

A miałem taki sen w dzieciństwie, cholernie się go bałem, okolice kościoła parafialnego tylko że we śnie wszędzie był cmentarz, wszędzie groby. No i potem mi się przestał śnić, a potem dzień przed śmiercią dziadka mi się przyśnił. I potem mi się jeszcze raz przyśnił i też ktoś umarł, wujek jakiś chyba.

ja mialam 2 straszne sny w dziecinstwie,ktorych sie balam: 1,po obejrzeniu filmu ptaki,wydawalo mi sie,ze u mnie na strychu zyja osy(wiem,wiem,nie ptaki),ktore chca mnie zamordowac,a 2,ze jakis wilk chodzi ze strzykawka i zamordowal mi juz pol mojej rodziny,tylko ja zylam i ktorys z moich braci...

albo pamietam,ze kiedys urzadzalismy sobie z naszymi kuzynami i kuzynkami cos na zasdzie wrestringu,nie wiem,czy pamietacie jak Halk Hogan sie nawalal,my podobnie u naszego kuzyna w pokoju,wszystkie chwyty dozwolone...

Ja go widziałam jako mała dziewczynka... oglądałam z rodzicami w łóżku... opatulona kołdrą, przytulona do mamy :D więc się go nie boję dzisiaj...

Gość jak tam ten twoj rycerz
z neta, konsternacja? :p