Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam doła

Polecane posty

Ha, a ja mam krzywą przegrodę nosową i mm jedną dziurkę w nosie większą od drugiej i tak się szczęśliwie składa że jak mam katar to mi zatyka ta mniejszą. Zamiast mieć połowę nosa drożną to mam całe 2/3 :classic_cool:

Hahah, rozbawiłeś mnie z tą przegrodą :P a ja nie mogę się śmiać, bo się 'rozkaszluję' i potem szczekam jak pies przez pół godziny :P

za taką diagnozę... zemszczę się na Tobie swoim sekatorem tak, że doktor House będzie miał zagadkę na kolejnych sto odcinków. :D Cytat z demotów... niestety sama go nie wymyśliłam... :P

nie sukkuba, tylko sukkub... Sukkub to kobieta-demon, która wyniszcza mężczyzn, zabierając im siły witalne... pozostawia ich bez życia... ;)

Haha, naprawdę nie wiesz, czy chcesz się nade mną poznęcać i zmusić mnie, żebym wytłumaczyła to jak 5-letniemu dziecku? :P

ok :P sukkuby wykańczają tych chłopów wysysając im... nasienie :P Boże, czemu mi się napisało Sukkub, no czemu, no... :P Niedziel, ja w ten sposób chciałam odwrócić uwagę od mojego bycia wilkołakiem... :P

A u nas w S... (sam wiesz, gdzie :D) koło szpitala chodzą takie upasione koty... ludzie mówią, że te koty takie grube, bo dostają rzeczy z prosektorium :P

Zdradzę Ci tajemnicę :P Nie jestem ani sukkubem, ani wilkołakiem... tylko wampirem... takim ze zmierzchu :P Nie śpię w ogóle... a za dnia tandetnie błyszczę się w słońcu :D fajnie, co? Dobrej nocy!:D

W Krakowie grasuje świńska grypa... kto jak kto, ale ja pewnie padnę jej ofiarą...:( z moim pechem... cholera, może już ją mam i o tym nie wiem...?