Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam doła

Polecane posty

Spłoszyliśmy Mentirę... a ja chciałam ją zapytać, co myśli o mnie jak mnie trochę poczytała... (Liczyłam na ochy i achy) :D

Wielkopański, jaśniepański, Krechowiecki pułk ułański, Lance do boju, szable w dłoń, Bolszewika goń, goń, goń! Hej, dziewczęta, w górę kiecki, Jedzie ułan Jazłowiecki! Lance do boju, szable w dłoń, Bolszewika goń, goń, goń! Trochę chamów, trochę panów, To Dziesiąty Pułk ułanów! Lance do boju, szable w dłoń, Bolszewika goń, goń, goń! Kto w Suwałkach robi dzieci? Szwoleżerów to Pułk Trzeci! Lance do boju, szable w dłoń, Bolszewika goń, goń, goń! Ułan dupą sięga chmur, Piąty Pułk z Tarnowskich Gór! Lance do boju, szable w dłoń, Bolszewika goń, goń, goń! Łeb jak bania, chuj jak wieża, To ułani są z Nieświeża! Lance do boju, szable w dłoń, Bolszewika goń, goń, goń!

Gość mentira
Wróciłam. Net mi się rozłączył, ale już jestem, nie pozbędziecie się mnie, jak już powiedzieliście tak (i tu się śmieję szyderczo) drżyjcie!!! :P

Gość mentira
Konsternacja przypominasz mi kogoś :p Mnie :D (i znów rechoczę ze śmiechu) :p

Nie wiem, czy się cieszyć... czy nie... :P To ja w tym topełe jestem straszną wiedźmą, przed którą drżą Pijana, Wieża i Niedziel...:D "Drżyjcie" to moje tekstełe! :D Wymyśl sobie własne... :D

Gość mentira
trzęście portkami w takim razie:P hahaha :P Ja wiedźmą nie jestem:P Jestem czystym złem :P Jaki piękny oksymoron mi wyszedł :D

Gość mentira
trząście chyba winno być :D

Nie, nie, nie!!! Nie podoba mi się to! Bardzo mi się to nie podoba... Ja jestem jedna...jedyna...Konścia... no... Nie dość, że mam doła... to się jeszcze substytut dla mnie pojawił... Buuuu... :O A ja co? Do lamusa? Buuuu... :O

Gość mentira
Brodawkę? żart jakiś brodawki są już niemodne :P u mnie wystarcza spojrzenie :p hahaha

Gość mentira
Konścia nie nerwuj się :P Takich jak nas dwie to nie ma ani jednej :P Powiedzmy, że na początek, żeby nie było zbyt traumatycznie dla Ciebie, pozwolę Ci tu chwilę ostać :p

Gość mentira
HAHAHA (okrutny, gardłowy śmiech) No skoro się już zapoznaliśmy, to o czym pogadamy? ;)

Kimże jesteś, puchu marny, wietrzna istoto... I po co przybyłaś tutaj aby dręczyć duszę moją ( i tak już wystarczająco dzisiaj udręczoną...) nieszczęśliwą? :D

Gość mentira
Mickiewiczem mi tu? :P Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie :P Czas ucieka, życie mija, pierwsza świeca zgasła :P (hahaha) Dręczyć? ja nie dręczę :p

Gość mentira
a kimże jest owy niedziel, obrońca uciśnionych? Poznać go pragnę zatem :P

Łeee... Konsternacja... nie masz się czym przejmować... nie ma brodawki... to pewnie jedna z tych wypindrzonych o których pisałaś, co na odkurzaczach chciały latać :D

Gość mentira
Kawałeczek tylko ;P od 85 :P Jak bedę miała chwilę to przeczytam więcej. Podstawa to znać słabości przeciwnika :P