Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie chłopak

Czy wy tez macie malo znajomych?

Polecane posty

Gość taki sobie chłopak

Ja w podstawowce mialem jednego kolege z klasy, w gimnazjum wogole nie mialem znajomych i przez cale technikum tez mialem dwoch kolegow ktorzy nalezeli do innych klas. Teraz ci chlopcy(jeden skonczyl zawodowke, drugi ostatnia klase technikum) poszli juz a ja zostalem sam, ze swoja klasa z ktora mam bardzo slaby kontakt, ktora smieje sie ze wszystkich moich wypowiedzi dlatego unikam rozmow z nimi by miec swiety spokoj. Jak myslicie dociagne do matury!:(

Gość taki sobie chłopak
Oficjalnie to mam prawie wszystkie osoby ze swoich wszystkich klas w liscie znajomych na naszej klasie. Wiele osob same wyslaly mi zaproszenia, czego bym sie nawet po nich nie spodziewal. Ale to nie oto chodzi bo od czasu do czasu z nimi rozmawiam, ale jakos zle czuje sie w ich towarzystwie, boje sie glownie ich zartow.

Gość widocznie jesteś głupi

Gość jestes po prostu
ciota komputerowa :( tez taki bylem wiele lat, tearz troche sie zmienilem, ale to jest bardzo ciezko zmienic najlepiej znalezc sobie dziewczyne, byle jaka, bo jesli bedziesz chcial zbyt wartosciowa to niestety zadnej nie znajdziesz i sie zniechecisz szybko

Gość nie przejmuj się, myśl wyłączn
ie o sobie.

Gość czasem tak bywa
nie przejmuj się. czasami tak jest. nie trza miec wielu znajomych, paru wystarczy :)