Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikijka

Jest Piparazzi na forum?

Polecane posty

Gość załamanaFes
mój były był :)

Gość załamanaFes
nawet jak nie "cenisz" tego zawodu, to już tylko były facet

Graj, ja nie mam dzis glowy do myslenia:D Sluchaj no mój mąż znalazł sobie jakąs pindzie:D Siksa jakaś, daj spokój hehe

też nie mam, ale tzo tam gdzięs trzeba przegrywać :classic_cool: co to za chooy, ale tzipsko jeszcze się na nim przejedzie. nie ma co rozpaczać Kiki

Nie rozpaczam, bedzie chcial wrocic to go w dupsko kopne. A tamta mial jak juz w naszym malzenstwie sie pierdolilo, a szkoda slow na palanta

moze gdyby byla ladniejsza to bym wiesz, ale brzydka jak noc listopadowa haha i pusta, zete skonczyla, a ryj ma jak idz stad i nie wracaj :P poza tym nie wie ze ma zone i dziecko hehe

Gość no to jak nei wie to szkoda
dziewczyny przeciez :o

nie szkoda, bo wpierniczala sie dawniej juz w nasze malzenstwo, kobitce powiedzialam zeby odpuscila bo on jest w zwiazku, ale nie wie ze w malzenskim

szkoda słow na tempego chooja. no prosze cie orędżu, jakoś mnie juej nie szkoda :classic_cool: a zresztą kit z nimi Kiki

Nie wchodze nawet tam, raz bylam i wiecej nie wejde. Tylko wstyd troche przed znajomymi...

tyle czasu i poszło sie yebać :o faceci sa beznadziejniejni. chociaż.. gupich lachociągów też nie brakuje :o

No tyle ze ja nie chce zeby to koorwa wyszlo jakos ze zostalam porzucona i cos. bo ja sobie doskonale radze i nei czuje sie porzucona:D nie chce zeby sie uzalano nade mna:D

To pokaz innym, ze jestes silna, a ten kutas Ci powiewa. Zreszta jestem pewna, ze bedzie chcial wrocic, oni zawsze rozumieja po szkodzie, ale dopiero wtedy moglabys sie wstydzic, gdybys wrocila do skurwysyna, ktory ponad rodzina stawia swego fiuta.