Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic wielkieego

ja jedna i ich dwóch

Polecane posty

Gość nic wielkieego

ja: mam 27 lat. nieufna wobec ludzi, do tej pory miałam jednego jedynego faceta, mojego obecnego chłopaka. on - mój chłopak: jesteśmy razem od 5 lat. wcale nie iskrzyło na początku, z przyjaciół staliśmy się parą, kocham go bardzo, ale obecnie jest już sporo przyzwyczajenia, bardzo odpowiedzialny, mogę mu ufać bezgranicznie. on - ten drugi: poznałam go pół roku temu, wcale nie tak atrakcyjny, na pewno mniej niż mój chłopak, ma dużo więcej wad, jednak żadna z nich to nic wielkiego, po prostu zdaję sobie z tego sprawę. a jednak ześwirowałam na punkcie tego drugiego, z wzajemnością. tamten wie, ze jestem w związku, jednak to jest silniejsze, spotkaliśmy się 3 razy, zdradziłam mojego chłopaka, całowaliśmy się. nie wiem co dalej. pewnie zjedziecie mnie zaraz, ale czuje motylki odpisując i czekając na smsy tego drugiego. czegoś takiego nie mam w związku. jestem w takim wieku, że wkrótce powinniśmy myśleć o jakimś wspólnym życiu...jednak jeśli ja już teraz takie rzeczy robię? :( to co będzie dalej...a jednak nie chce sie rozstawać z moim chłopakiem. chyba nie... na ktoś ten stan?

Gość kghghggghgghgggh
A dajesz chłopcom kwiaty?

Gość nic wielkieego
tak, stokrotki polne. ale tylko latem ;)

Gość kghghggghgghgggh
ja lubię frezje