Gość axik Napisano Październik 21, 2010 Witam, mam problem ostatnio dość często kłócimy się z dziewczyna ja mam 22 lata ona 19 spotykamy się od 6 miesięcy ona ma pretensje kiedy wyjdę gdzieś bez niej chodź mówię gdzie i z kim idę, natomiast ona ciągle umawia się ze swoimi znajomymi nic mi nie mówiąc lub nie mówi całej prawdy, nie dociera do niej, że nie mam pretensji o to, że wychodzi a o to, że nie wiem z kim, gdzie i że się o nią martwię, na początku mówiła mi wszystko teraz muszę od niej wszystko wyciągać i wypytywać, mówi ze mnie bardzo kocha ja ją zresztą też ale kilku dni woli spotykać się ze znajomymi niż ze mną, a jestem strasznie zazdrosny ponieważ kilka razy mnie okłamała gdzie i z kim idzie, ponadto przyznała się, że zdradziła swojego byłego chłopaka z kolegą z klasy który jej się podobał, on jej wybaczył, ja nie wiem czy bym potrafił wybaczyć jej zdradę, mówi też, że zmądrzała i już tego nigdy nie zrobi, a ja po prostu się boję, że znowu ktoś jej się spodoba zwłaszcza że poszła teraz na studia i ma kilku nowych kolegów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach