Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takczynie

Czy z tego moze byc ciaza???

Polecane posty

Gość takczynie

uprawialismy x w moje dni plodne.Byl we mnie jakies kilka minut bez zabezpieczenia jak wkladal i wykladal to mowil ze ON byl suchy ale bylo bardzo podnieca.aco. . Dzien po tym bolaly mnie piersi potem byl dzien przerwy i teraz znow bola.Moze to przed okresem bo mam miec 1 a moze ciaza? Dodam tez ze czuje jakbym miala cos w podbrzuszu i czesto robie s.ku. Czy to moze byc ciaza ,te kilka minut by wystarczylo.

Gość wystarczyłaby nawet sekunda

na ciąże to kilka sekund wystarcza :P pytanie bardziej do niego niż do nas :P on wie najlepiej czy doszedł w tobie czy nie, czy coś poszło czy nie sorki my nie wróżki :) a pobolewanie dzień po na bank nie jest od ciązy :P do okresu masz jeszcze sporo czasu więc luz poczekaj :P

Gość asiaxxd
o rany... po pierwsze na objawy ciąży zdecydowanie za wcześnie. Piersi zaczynają boleć najwcześniej 6-10 dni po zapłodnieniu, na skutek zagnieżdżenia się zarodka i wiążących się z tym zmian hormonalnych. Co do częstego sikania, to ten objaw towarzyszy ciąży, ale znacznie później. A po trzecie, nie sądzę żebyś była w ciąży.

Gość takczynie
nie doszedl we mnie

Ciekawe jak to jest, że są pary, które latami starają się o dziecko, stają na głowie, imają się wszelkich metod by je mieć, a niektórym wystarczy, seks bez wytrysku, lub petting przez majtki i objawy już na drugi dzień.

Gość jestes w ciazy z trojaczkami
dwoch chlopcow i jedna dzieczynka chlopiec 12 bedzie zamiatal ulicze, drugi wygra konkurs chopinowki a dziewczynka dostanie nobla. Gratuluje!

Gość takczynie
moze pytanie troche chaotycznie napisane ale chcialabym zeby ktos mniej wiecej mi napisal jakie sa szanse

Gość takczynie
ja bym chciala byc

Gość takczynie
byl kilka minut , penetracja byla gleboka podnecil sie napewno byly te płyny ktore wyplywaja na poczatku ..tak mysle