Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foka2

jaki spiwor dla dzidzi do wozka?

Polecane posty

Gość foka2

hej, jak w temacie, jaki spiwor bedzie dobry do wozka, zeby maluszkowi bylo cieplo? a moze kombinezon, tylko ja sie nie orientuje jaki rozmiar

a kiedy ta dzidzia będzie? mój mały będzie za max 3,5 tygodnia i zamierzam używać śpiworka i kurteczki bo śpiworek bez rękawów a na to jak będzie bardzo zimno dodatkowo gruby kocyk no i wiadomo odpowiednio ciepło pod śpiworek :) zasada nr 1 przy niemowlaku: dziecko ma mieć o 1 warstwę więcej niz matka :)

ja mialam dzidzie w spiworku , rozmiar 0-3 miesiecy. zalezy jaka dzidzie chcesz duza polozyc we wozku. maialm spiworek na zamek (taki bez stopek ) poprostu jak woreczek :D na to (zima!) pierzynke(taka specjalna do wozka) wiazana po bokach i na to jeszcze kocyk i pokrowiec od wozka :)

Ja kupiłam duży śpiworek z futerkiem w środku i wycięciami na pasy bezpieczeństwa. Jest na tyle wielki że wypełni spokojnie całą gondolę ale też przytosowany jest do spacerówki tak że nóżki mogą lekko zwisać .

dlatego napisałam że to zasada nr 1 a nie jedyna :P:P:P wiadomo że dziecku czapeczke założyć trzeba i hmmm to tez jest 1 warstaw więcej niż u mamy na głowie :D:D:D:D a tak serio to najlepiej sugerować się pogodą i mieć jedno i drugie w domu :) wiadomo w śpiworku dziecku wygodniej a w kombinezonie cieplej :P

Gość renia3342
kocyk w warunkach jesienno-zimowych ogole sie nie sprawdza bo malec sie po prostu rozkopuje i nim sie zorientujesz lezy odkryty, juz to przerabialam dlatego uzywalam i spiwora i kombinezonu w pozniejszym czasie spiwor z welna dal rade! naprawde cieply i nie musialam sie martwic czy dzidzi jest zimno, po prostu mialam pewnosc kocyk w ogole sie nie sprawdza bo malec sie po prostu rozkopuje i nim sie zorientujesz lezy odkryty, tez to przerabialam dokladnie taki mielismy http://womar.com.pl/section2.php?page=produkty&zm2=spiwory&zm3=8 naprawde polecam

Gość foka2
mami82 dzidzia juz jest od miesiaca ;) ten spiworek z womaru wyglada ciekawie

Gość looornetka
ja mogę równiez potwierdzić ze ten spiworek z babymama jest genialny. Mnie bardzo odpowiada, i teraz jeszcze mozemy spokojnie wykorzystać go do wózka na zime.

Gość mama 4miesieczniaka
a ja polecam zwykly spiworek do wozka, ja mam np taki http://allegro.pl/babylux-k5-spiwor-do-wozka-welna-wyprzedaz-33-i2782360589.html i jest rewelacyjny, bo te spiworki na same nozki to owszem przydatne, ale tylko w domu.... kombinezon zapinany po bokach i jak mroz to do tego gruby kocyk do spiworka i dzidzia sie napewno nie odkryje..

Gość falkowska
Zamówiłam i właśnie doszedł do mnie ten śpiworek z http://www.dobramama.pl/ :-) Do zakupu skusiło mnie przede wszystkim to, że jest on antyalergiczny (przy dziecku z AZS jest to bardzo istotne). Z sklepie ostatnio pojawił się też kod rabatowy (babymama), ze zniżką cena za taki produkt jest naprawdę super.

Gość gość
Dzidzi??jakie slownictwo..boze

Gość falkowska
Kod na produkty to - dlamamy - jednak :) Chciałam zamówić kolejne produkty i sama siebie zmyliłam :)