Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiszpanko amazonka

Higiena u polskich mężczyzn lezy i kwiczy

Polecane posty

Gość hiszpanko amazonka

Pisze to ,bo przed chwila z biura wyszla ekipa remontowa...mlodziki - 25-28 lat gora... i to nie budowlancy - zakladali kable telefoniczne - a zapach ? coz :O na ulicach widac wielu facetow z tlustymi wlosami co jest dla mnie bardziej obrzydliwe niz spocony mezczyzna. Maskowanie potu antyperspirantem i perfumami to norma - taka mieszanka jest obrzydliwa. do tego reklamy robia wode z mozgu ...psiknij sie garnierem z jakiegos kamienia gorskiego i masz 72 godziny swiezosci i mozesz sie nie myc :O

Też nie lubię tych reklam garniera :-O A poziom higieny jak dla mnie mówi baaardzo dużo o człowieku. Wystarczy jeden niuch i już wiadomo, czy ktoś jest wart mojej uwagi czy lepiej od niego (a także NIEJ, niestety) zmykać w podskokach ;-)

Gość hiszpanko amazonka
ehh ludzie niestety oglądając telewizje widzą takie reklamy i spryskują pot dezodorantem zamiast wziąc prysznic :(

Gość superhero
nie będę zabijał podstawy mojego powodzenia, poprzez zmywanie zapachu, który zawiera w sobie femonory

Gość hiszpanko amazonka
kolejna wymowka przed myciem ... nikt nikomu nie kaze myc sie 3 razy dziennie. ale kapiel lub prysznic raz dziennie , zmiana bielizny ,czysta koszula wystarczy .

Gość superhero
gdy się myję tak często, to potem choruję i mam zaległości w pracy

Gość gdy mialam 19 lat

Gość gdy mialam 19 lat
a moj chlopak 21- dodam, ze byl moim pierwszym kochankiem- musialam go uswiadomic, ze napletek sie sciaga i myje fiutka pod nim- nie do uwierzenia, prawda?????? Sama nie bylam pewna - bo przeciez nie bylo neta a na takie sprawy nie rozmawialo sie tak luzno jak teraz( to bylo 12 lat temu)-ale to byl poczatek konca..... czulam obrzydzenie i kochalismy sie w gumie a seksu oralnego nie bylo nigdy!!!!!! przy moim mezu kolejnym facecie czulam sie jak dziewica:)

Gość hiszpanko amazonka
wspolczuje, naprawde :D

Gość Ta... Ehe ehe
O matko, tłuste włosy to chyba najgorsza rzecz! Ostatnio musiałam z takim podpisywać raty, aż mi się niedobrze robiło.

Ja już wolę tłuste włosy niż to z tym napletkiem xD A tak poważnie ^^ Wiecie co jest najgorsze, że to nie tylko problem facetów niestety :/ Znam więcej brudnych dziewuch niż facetów :/ To jest dopiero masakra- spocona baba z włochami pod pachami :/ To ja już wolę brudnego robotnika po całym dniu pracy -.-

Gość Ta... Ehe ehe
No u mnie w pracy większość takich jest. Odzież pognieciona, jakaś taka spłowiała i mało apetyczna, włosy masakra. Nie rozumiem tego, bo skoro się człowiek kąpie to co za problem od razu umyć głowę. Do tego spora część z nich ma je krótkie. Zdrapany lakier z paznokci? Jak im się nie chce dbać to niech lepiej go zmyją. Czasem to mi się nawet stać koło nich nie chce. Co najciekawsze, wszystkie mają stałych partnerów, z którymi mieszkają i dziwię się im podwójnie. Czy one się dobrze z tym czują?

Gość dzwonie w nietypowej sprawie
widac dla niektorych mycie wlosow to ciezky wysilek fizyczny :D

Gość gdy mialam 19 lat
moj maz to czyscioszek:) super sprawa!!!!

jeżeli chodzi o mojego faceta , sama odkąd z nim jestem wziełam się za jego higienę ! Na wieczór każe się kąpać gonie do mycia , oczywiście ząbki też ! rano to samo twarz obowiązkowo i ząbki ! pozatym depilacja brwi , i ostatnio kazałam mu ogolić włosy pod pachami !!!! tak tak wpajam w niego to zeby dbał o siebie ..!!!! skutkuje !!!! Także Drogie Panie weżcie się za swoich Panów a nie ciągle tylko narzekać umiecie !

Gość zniesmaczonaaaaa2erb
up

Gość 2#45$#@
Woda jest za droga to faceci oszczędzają?

Gość 2#45$#@cf
Woda jest za droga to faceci oszczędzają?

Gość kokospoko
>>hiszpanko amazonka idiotko jakbyś wzieła się do roboty to dopiero od ciebie by jechało, (od niektórych bab to dopiero jedzie, np okresem czy smierdzącymi, przepoconymi pończochami) myśli kutwa że zasmaruje się pudrami i innymi mazidłami i wielka damula jak ktoś ciężko pracuje na słońcu, na dworze, deszczu to chyba normalne, że może być spocony czy w zmiętym, brudnym ubraniu - po pracy pójdzie i się wykąpie zapewnliście tym robotnikom jakieś warunki sanitarne - wątpie.... więc przestań pie***lić PS nie jestem robotnikiem budowlanym ale jak czytam takie wypociny idiotki to krew zalewa, jak ktoś pracuje fizycznie to z pewnością nie myśli by mieć fryzurke ala jakjiś ciota celebryta telewizyjny

Gość Helmut von Kurvenhaus
a menele też mają powodzenie?

Gość xsawery typowy hop
jak facet dba o siebie przesadnie to mówicie pogardliwie, o jaki pedancik jak nie dba o siebie to też wam źle jak jest normalny to i tak coś się znajdzie

Gość Pończochy są
dla starych bb;-)

Gość Pończochy są
*dla starych bab!

Gość kokospoko
pończochy czy rajstopy - ja nie opdróżniam ;) prawda jest też taka że najczęściej śmierdzi od tych młodych kobiet w wieku 20-35 lat i często od tych tzw biurw czy dyskotekowych panienek a nie od pracownic fizycznych A starsze już przez ileś lat nauczyły się dbać

Gość kokospoko
a także studentek te to potrafią być oflejpusami i śmierdzoszkami....

Gość fjvjkfdbvbd
1. to nie uzywam juz od dwana perfum!! 2. to nie smierdze nawet po 8h pracy gdzie jest wysoka tempertura!! 3. to ze jestem lysy ;) wiec z kim ty sie zadajesz??

Gość obronca pracy
ale jak maja pachniec przeciez sa w pracy??? pracuja fizycznie wiec to normalne nie?