Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joel 28

Otyłość i nadwaga to cecha która od razu skreśla dziewczynę w oczach mężczyzn

Polecane posty

Gość Ta... Ehe ehe
Mam bardzo dobrego znajomego, który jest strasznie przystojny i zawsze wybiera puszyste. Wiele dziewczyn się za nim ogląda, a on kocha tylko rubensowskie kształty.

To jest rozmiar B? xD okej ^^ nie wnikam :P A tak poważnie... co raz trafia się tu jakiś czub co obraża osoby grube. Ja nie mówię, że te osoby nie powinny o siebie dbać o.O Ale po 1 gdyby ktoś mi napierniczał tak jak wy tutaj to na bank bym się nie odchudzała tylko wpadłabym w depresję :D Najlepiej pomordować wszystkie osoby, którym cokolwiek wystaje 66 Ciekawe ilu z was by wtedy zginęło :P I ile osób z waszych rodzin ^^ Gratuluję dziecinnego podejścia :]

Gość sdfsdfsfsdf
Jakiś porypany. Mi na sam widok grubej baby rzygać sie chce :o

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
Niech sobie żyją prosiaki, ale niech nie oczekują, że będą mieć takie same powodzenie w życiu jak normalne zadbane szczupłe ( nie chude !! ) dziewczyny. A ja ważę 60 kg przy wzroście 165cm, to już jestem prosiakiem, czy jeszcze nie? Gdyż zadbana jestem a na powodzenie nie narzekam:)))

Gość gal(owa)
ja mam BMI niecale 20, czyli blisko niedowagi, a i tak mam odznaczajace sie boki i 2 faldy (nie faldki) na brzuchu... ogolny wyglad, a nie waga sie liczy...

Gość dziewczyna.mf
a ja mam BMI 18.2 :P

a jak facet ma brzucho od piwska,nie myje się,skarpety zmienia co tydzień to jest w porządku?Nie rozumiem Twojego rozumowania a 28 to chyba Twoje IQ a nie wiek ;). Wczoraj było nawet w "Rozmowach w toku" faceci grubi,takie pasztety,że szok szukają lasek nie więcej niz 50 kg.Bo facet może być wielorybem tak ale dziewczyna już nie??? Poza tym według Twojego myslenie jakby Ci mama zachorowała to byś się jej wyrzekł bo jest grubą świnią??? Albo jakbyś Ty zachorował i się utuczył to żona,dziewczyna od razu ma Cię rzucić bo jesteś cholernycm grubasem?Chore... I powiem Ci,że to prawda co pisała dziewczyna wyżej.Dużo facetów,którzy naprawdę myslą o rodzinie bierze sobie normalne dziewczyny.Wiem,bo pracuję w USC i jakieś super modelki nie przychodzą :classic_cool:

Gość I_like_big
Człowieku idź się utop i nie pisz za wszystkich mężczyzn, bo wstyd ino przynosisz. Ja nie jestem psycholem, a mimo tego podobają mi się większe dziewczyny bardziej od kościstych, wychudzonych kobiet. Każdy ma prawy być taki, jaki chce. Jak ktoś chce być chudy to proszę bardzo, nie krytykuję tego, ale również tolerancja w drugą stronę musi być. Jesteś pusty, bo szerzysz iście nazistowskie poglądy - nie mieszać genów grubych z chudymi, nie mają prawa być grubi... Rany, jak to dobrze, że tacy jak ty nie dochodzą do władzy. Każdy ma swój typ ideału. Jedni wolą chude, dla mnie chude są wstrętne. Ale toleruje ich, rozmawiam z nimi itd. Nie tępię ich. Drudzy np. ja wolą te większe. Bycie dojrzałym oznacza umiejętność tolerowania tego. Nie lubisz to ok, ale nie pisz bzdur i pozwól innym mieć takie, a nie inne upodobania.

Gość dfgbhnjm,
I_like_Big kocham CiE :D:D:D

Gość a ja jestem zyrafa
73kg? jezus maria... co prawda nie wyglada na tyle, ale ja przy tym samym wzroscie waze 58 i jestem niezadowolona :o

Gość pereskopppppaas
No ja dawałem jej przynajmniej 80 kg i nawet spierałam się z nią, że ma zepsutą wagę, która zaniża :D Ale zważyła się na wadze mojej mamy i w ubraniach było chyba coś ok. 74 kg hehehe Co nie zmienia faktu, ze dziewczyny z takimi kształtami mi się podobają i gdyby nie to, że jestem gejem to może bym do niej startował :P

Gość pereskopppppaas
* sorry literówka :D spierałem :D

Gość takasobie25....
Nie jestem zwolenniczką nadwagi, bo jest niezdrowa. Ale.... zaczynając czytać ten topik dochodzę do wniosku, że według mężczyzn wypowiadających się tutaj mało która dziewczyna zasługuje na faceta. Porównując się do tej dziewczyny to powinnam sobie od razu podciąć żyły. Jestem niska, mam krótkie i niezbyt zgrabne nogi. Mam wprawdzie wcięcie w talii i podobno ładny tyłek, ale powyższe " defekty" sprawiają , iż idealne nie jestem Ćwiczę, uważam na to co jem, dbam o siebie, ale co bym nie zrobiła nie będę wyglądała jak ta laska na zdjęciu. Na szczęście jednak w życiu spotyka się bardziej normalnych mężczyzn niż jakiś frustratów co przesiadują na babskim forum.

Gość TH is IT CK
Otyłość odpada

Gość buahhhaaaaa
pereskopppppaas Ty jesteś popierdolony albo wieśniak

Gość no to walcie sobie dalej pod
jotpegi i czekajcie na te szczuplutkie, albo weźcie się za młodych chłopców, bo wrażenia dotykowe i wizualne takie same :D