Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joel 28

Otyłość i nadwaga to cecha która od razu skreśla dziewczynę w oczach mężczyzn

Polecane posty

Gość Joel 28

Normalnych mężczyzn bo zdarzają się psychole, których może kręcić salceson :-p Normalna dziewczyna to osoba ZADBANA nie tylko intelektualnie ale i fizycznie. Nie ma prawa mieć nadwagi ani otyłości. BMI max 22 - 23. Dlatego dziewczyny, chcąc mieć jakiekolwiek szansę u normalnego homo sapiens odchudzajcie się 🖐️

Gość poranna rosaaa
Mysle ze działa to w obydwie strony.. Nie wszyscy ludzie są takimi pustakami jak ty i sądzą inaczej. Czy osoba ,, przy kości,, nie ma prawa do szczęścia?

Gość Joel 28
Osoba przy kości ma prawo do szczęścia...z takim samym facetem przy kości jak i ona sama. Po co mieszać geny ? Dosyć już zapuszczonych świniaków chodzi po ziemi:o

Gość jeszcze 40 lat temu wskaznik
był inny, kobiety o wiele tęzsze, a pokolenie rodzicow czy dziadkow to psychole? Nie mówiac o czasach Rubensa. Jak sie moda zmieni to nagle sie okaze, ze psychole to milosnicy chudych. Samdzielne myslenie nie boli, ale ty lubisz "owczy pęd', twoja strata.

Gość Joel 28
Pewna czego ? Że dziewczyna przy kości jak to określacie to osoba drugiej kategorii ?? Tak, jestem pewien.

Gość Rozalina
Jakl tomkięśzać geny?

Gość Rozalina
Nie każdy jest tak pusty jak Ty!!!!!!!

Ale wy pieprzycie farmazony :D wiecie? Czepiacie się kobiet przy kości ^^ Ale nie ważne jest to, że taka może być dużo bardziej zadbana od chudej... ehhh

Gość Joel 28
Dlaczego pustak ? Bo nie kręcą mnie ( jak i wszystkich moich znajomych ) tłuste dziewczyny ? Co jest w tym pustego bo ja w zasadzie nic nie widzę. Niech sobie żyją prosiaki, ale niech nie oczekują, że będą mieć takie same powodzenie w życiu jak normalne zadbane szczupłe ( nie chude !! ) dziewczyny. To jest puste ? Gratuluję :o

Hmmm a nie pomyslałeś,że nie każda dziewczyna może być super szczupła i zawsze nosić rozmiary s czy m? czy elegancka zadbana dziewczyna przy kości nie może być atrakcyjna dla mężczyzny?

"...Ale nie ważne jest to, że taka może być dużo bardziej zadbana od chudej..." Jeżeli ilość tłuszczu odłożonego na zimę świadczy o zadbaniu to na pewno :classic_cool:

Gość Joel 28
Kobieta to kobieta, człowiek a nie świnia. Jak chce być tak postrzegana to jej sprawa 🖐️

Joelu ile Ty masz lat? Bo jesli 18 to rozumiem spsoób rozumowania. Ale masz prawo do wyboru sobie partnerki zyciowej takiej jaka odpowiada Twoim wymaganiom.

Tak kobieta to kobieta a mężczyzna to mężczyzna a co dla jednego jest piękne dla innego juz takie nie musi być.

Gość aquariuss
Hehe a ty byłeś u umyśle twoich znajomych. Powiem Ci jedno człowieku, nie którzy wolą jak jest więcej ciała, niż jak kobieta ma budowę chłopka z podstawówki. Wielu przystojnych facetów nawet marzy, aby taką mieć, tylko presja otocznia im nakazuje aby się wiązać z wieszakami. I nie mówie tu o nadwadze wjedzonej, ale wrodzonej. Bo to jest różnica. Nie które to na prawde pasą się, jak świenie. Jednak to również tyczy się facetów.

Gość Joel 28
Mam 28 lat jak wskazuje mi nick więc nie mówcie tu, że jestem jakimś gówniarzem

Więcej ciała ok !! Ale tylko jeśli to idzie w piersi czy częściowo w pośladki ;-) Brzuch płaski i wcięcie w talii to podstawa. Te więcej ciała na pewno obleśnie wygląda jak więcej jest na nogach czy brzuchu :o

Gość fsfsfsfsdfsdf
Wg mnie od tej kobiety bije sexem chyba tłuszczem :o

A mnie się wydaje, że zakochałeś sie w dziewczynie o BMI powyżej 22 czy 23 a ona dała Ci kosza :) I teraz myślisz, że w ten sposób się zemścisz :) A nawet jeśli masz takie a nie inne poglądy i upodobania to Twoja sprawa, po co uogólniasz i wrzucasz wszystkich mężczyzn do jednego worka???

Hszonszcz a wiesz ile bardzo szczupłych kobiet po ciąży ma zwały wiszącej skóry na brzuchu? To ja juz wolę mieć ciut większy brzusio ale ładny :/

Gość hbhbkbjj
oglądałam w tv program i jakaś babka znana mówiła, że faceci chodzą z laskami, a żenią się z normalnymi kobietami przy kości, mieszka ta babka przy usc i co tydzień ogląda sobie panny młode do ślubu :-P

Gość fsfsfsfsdfsdf
Pewnie zaczęli sie z nimi umawaić jak jeszcze były szczupłe. Baby tak mają, jak dorwą faceta to przestają o siebie dbać.

Gość zgadzam sie z tym co piszesz,
zwaly skory a nie tluszczu!!!!!

taaa tylko gdzie ta dziewczynka ma biust? xD A jednak Ci się podoba :D Czyli to po prostu od upodobań zależy ^^ Nie ma kobiety idealnej :) każdemu się podoba co innego :) Wiecie... ogólnie ten temat był wiele razy poruszany na kafeterii i czytałam już miliony wypowiedzi. Same kłótnie i afery oraz obrażanie siebie nawzajem :/ Bez sensu.

Gość mankhh
ma biust, ale mały. Nie potrzebuję wielkiego cyca w reku, cyce to mają moje ciocie, ta dziewczyna ma rozmiar B który jest idealny wg mnie.

Gość hbhbkbjj
baby tak mają?? niekoniecznie , u nas to własnie mój mąż po ślubie - tylko piffko i tv - już się nie miesci w garniyur od ślubu a ja po ślubie schudłam

Gość mi sie bardziej podoba taka
panna jak z tej foty niz by miała miec duzy biust i wałki tłuszczu pod nim czy brzydki brzuch. co mi po duzych piersiach jak nie ma ładnej figury