Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkzwykleee

no i po co mi to???

Polecane posty

Gość jakkzwykleee

własnie pisze z chłopakiem z ktorym spotykałam sie ponad 2 lata temu i ktory był najwieksza miłoscia mojego zycia (o ile do tej pory nie jest) i chce sie z nim spotkac chociaz wiem ze i tak potem z tego nic nie bedzie i dalej bede ryczec przez niego.

Gość malujepaznokciee
to nie pisz nie spotykaj sie i nie bedziesz płakac

Gość jakkzwykleee
jejciu umowiłam sie z nim juz czuje motyle w brzuchu

Gość jakkzwykleee
bo z jego strony to chyba było tylko takie spotykanie sie

Gość jakkzwykleee
spotkalismy sie wczoraj było super:D. tylko ze głupia dalej narobiłam sobie nadzieji, chociaz wiem ze i tak nic z tego nie bedzie. wczoraj mowił czy spotkamy sie w niedziele ale dzis sie juz nie odzywa. i wiem ze pewnie dzisiejszy wieczór spedze z chusteczkami, ale nie załuje

Gość sgfghdhfd
ja mailam podobnie i wiem jak to jest. jak myslisz spotkacie sie w niedziele ? czy znajdzie juz inne zajecie

Gość jakkzwykleee
a bym bardzo chciała, chociaz cały dzien siedze na uczelni ale jak by napisał to bym sie nawet nie zastanawiała :) a on to nie wiem. pewnie potraktował to jak tylko takie spotkanie i tyle, nic wiecej, chociaz gdzies tam mam nadzieje ze nie. jejciu po co ja sie łudze

Gość sgfghdhfd
bo czujesz cos do niego pomimo tego jak cie traktuje. doskonale Cie rozumiem ;) dla niego zawsze znajdziesz czas i wtedy kidy on chce

Gość jakkzwykleee
no własnie nawet po 2 latach od naszego ostatniego spotkania. a przez ten czas miałam 2 facetów ale jakos zawsze pamietałam o nim. i teraz chociaz wiem ze nie moge mu zaufac ze nic z tego nie bedzie i wogole to czekam jak głupia na sma z mysla ze moze bedzie dobrze.

Gość sgfghdhfd
ty napisz ierwsza jak czujesz taka potrzebe ;) pokaz mu ze ci zalezy na nim

jak bym czytała sama siebie :P dla niego jestes w stanie wszystko zostawic byle tylko spedzic z nim troche czasu. znam to bardzo dobrze. no ale moze wam sie uda. :)

Gość jakkzwykleee
no własnie to ja pierwsza sie odezwałam po tych 2 latch i teraz chciałabym zeby on wyszedł z inicjatywa i odezwał sie heh nam ?? problem w tym ze nie ma nas:(

Gość sgfghdhfd
a on byl w jakims zwiazku przez te dwa lata?

Gość jakkzwykleee
Jejciu jak tylko poczuje jego knagę przeszywającą moje trzewia to się wzruszam

Gość jakkzwykleee
to na gorze to pdszyw no miał dziewczyne przez 3 miesiące ale mowił ze to tylko tak sie z nia spotykał zadnych uczuc

Gość sgfghdhfd
a na wasz temat rozmawialiscie ? waszego bylego zwiazku ? jak odczuwalas..ze meidzy wami mogloby cos byc teraz ?

Gość sgfghdhfd
tylko BArbie to jest tak ze zawsze myslimy "moze z nami bedzie inaczej. moze mu an mnie zalezy skoro sie widzielismy icos sie dzialo...."mamy nadzieje..... jezeli kochamy...ja doskonale rozumiem autorke

musiam sie zaczernic zeby sie nkt nie podszywał:P pytałam go czy myslał o mnie przez ten czas to mowił ze tak..czasem nie wiem czy mogłoby byc z jego strony chyba nie :(

Gość sgfghdhfd
jezeli uwazasz ze warto sprobowac..to moze sprobuj... ;) nic chyba nie tracisz ;) tylko wiem ze latwo jest doradzac....a gorzerj wykonac bojac sie porazki ;/ znam to dokladnie....

sgfghdhfd ja tez ja rozumiem bo przechodze podobna sytuacje i wiem ze to nie jest łatwe. ja tez nie jedna noc ryczam w poduszke i probowałm sobie z głowy wybic tego chłopka i wiem ze to nie jest proste i wogole czy to jest mozliwe

Gość sgfghdhfd
jak spotkasz tego jedynego to okaze sie mozliwym ;) ja ciagle probuje zapomniec..ale nei wychodzi mi wogole bo utrzymujemy kontakt...