Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakkkss

Jaki polecacie laptop za ok 2500 tys ? Musi być cichy, lekki i kobiecy...

Polecane posty

Gość kakkkss

Jaki polecacie laptop za ok 2500 tys ? Musi być cichy, lekki i kobiecy... no i parametry też musi mieć oczywiście w miarę dobre....

Gość za tyle to nie ma
laptopów

A możesz rozwinąć o co dokładnie chodzi? Ko znaczy kobiecy? Masz na myśli kolor?

Gość kakkkss
No nie wiem, wiadomo, kobiety lubią mieć np jakiś inny kolor, jakiś wzorek, no nie taka ciężka, wielka, czarna cegła....

w reklamie ferrero rocher jest taki sliczny czarny ze zlotymi motywami :D ale po prostu bialy sliczny apple :D ja takie polecam

Heh to ja mam kobiecy :P Kolor Moonlight. Waga 2,9. Tutaj powiedzieli mi, że chodzi jak suszarka - taki ma być głośny :) Głośny to był mój poprzedni komputer, więc tego w ogóle nie słyszę.

Gość kakkkss
Właśnie chodzi mi o coś rakiego z akcentem kobiecym :) Tylko jakie to modele.... może któraś z Was ma coś godnego polecenia?

Gość kakkkss
natka - a jaki to model?

Gość kakkkss
Obecnie mam HP Pavilon i on jest taki głośni, że jak go wyłączę to normalnie jakby mi coś z głowy zeszło....

Ciężko powiedzieć... Ja osobiście polecam markę Asus i HP. Ale co kto lubi... Najlepiej będzie jak przejdziesz się do sklepu i doradzą Ci tam na miejscu. Zależy jakie konkretnie parametry potrzebujesz i do czego będziesz go używać.

Gość kakkkss
W zasadzie to to ma być zwykły laptop do prowadzenia biura, do serfowania po necie, do pisania.... nie do gier czy tam cos...

Gość kakkkss
Jak wpiszę HP Moonlight to więcej rodzajów wyskakuje..,

Bo Moonlight to kolor a nie model. Chciałam, żebyś zobaczyła jak wygląda. I fakt, modeli jest kilka, ale mają taką samą gamę kolorów - Moonlight i taki czarny z kółeczkami, ale ten drugi cholernie się palcuje.

Gość kakkkss
No, taki złoty jest całkiem całkiem :) z tym, że ja kupuję tego laptopa z pieniędzy z dotacji i mam wyznaczone 2500 tys :) Resztę inwestuję w firme.

Gość kakkkss
Ten czarny z kółeczkami też fajny :) Muszę go poszukać w sklepie jak wygląda na żywo.

Przede wszystkim patrz na parametry a nie na kolor :P Kolor to dodatek :) Ja słyszałam, ze dobrymi firmami są HP, niektóre Asusy i Delle, ale te bardzo wysoko się cenią. Nie masz żadnego znajomego, który pomoże Ci coś znaleźć?

Gość bbnhn
ja tez mam hp moonlight. kosztowal 2900. na poczatku tez chcialam cos tanszego, ale mi sie spodobal wlasnie ten.

Gość mammmma mia
jaki laptop polecam? nie wiem, na pewno nie polecam HP. Owszem lekki, kobiecy - bardzo, ale seryjnie spaprany.

Gość ja mam hp pavilion wlasnie ten
czarny ze srebrnymi koleczkami. Jakos nie zauwazylam zeby specjalnie odbijaly sie na nim slady palcow, ale ma feler - do najcichszych nie nalezy.

Gość kakkkss
Ten mi się podoba :) http://allegro.pl/bialy-hp-pavilion-dv6-1430sw-t6600-w7-320gb-3gb-i1270195540.html Pewnnie, jeszcze się przed zakupem doradzę znajomych no i w sklepie. Teraz dziecko mi śpi i tak sobie przeglądam laptopy i pomyślałam, że na forum kobiecym kobiety doradzą :) parametry dla mnie aż takie ważne nie są... chciałabym tylko, zeby był dość szybki i miał te 300 gb dysku przynajmniej.... no a grafika itd to obojętnie bo nie gram. Tylko, żeby cięki bardzo nie był.

Na czarnym bardzo widać każde zabrudzenie. Do tego ma chropowatą klawiaturę. Zdecydowałam się właśnie na jasny, bo miałam możliwość porównania i podotykania obu :P

Gość kakkkss
Więc zobaczę ten jasny jak wwygląda :) Najwyżej dołożę ze swoich :)

Chyba nawet mam ten sam model :P Jedyna wada jaką zauważyłam - grzeje się, jak się go trzyma na kolanach. Na biurku jest ok.

Gość bkbjnbknjknkj,n
ja mam laptopa firmy dell kolor śliwka, jestem zadowolona