Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martika81

jaki ekspres do kawy?

Polecane posty

Gość gość
Kawa z kapsułki to ścieki,sztuczny wyrób,sama chemia.Jesli KAWA to tylko z ekspresu ciśnieniowego z młynkiem! Aha -szanujący się miłośnik kawy nie będzie jej rozcieńczał mlekiem czyli jakieś latte , tylko CZARNA świeżo zmielona ma TEN smak.

Jeśli ekress ma być dla 1-2 osób które piją niewiele kawy, z 1 dziennie to kapsułkowy będzie lepszym rozwiązaniem. I tańszym, np. taki od Tchibo https://www.sferis.pl/prom/tchibo-cafissimo-latte-2075 Jednakże same kapsułki nie są taniej, jeśli pijacie 2-3 kawy dziennie to już bardziej opłaci się automatyczny, droższa inwestycja na start, ale później się zwraca. Choćby taki Krups EA8108

Dla dwóch osób spokojnie wystarczy zwykły ekspres kapsułowky, nie ma potrzeby zakupu droższego sama różnica w cenie jest spora. W dobrej kwocie dostaniesz np. eksress od Tchibo który jest dostępny w sferisie. Pojemny zbiornik na wode z możliwością regulacji stopni parzenia. Dla dwóch osób do zastosowań domowych w zupełności wystarczy.

Gość gość
Szeroki wybór ekspresów do kawy oraz samych kaw znajdziecie w ofercie firmy http://www.ekspresydokawy.pl/ Urządzenia, które sprzedają są wysokiej jakości a nie kosztują fortuny, więc warto się do nich zgłosić.

Gość franka

Najlepsze ekspresy robi delonghi, w końcu włoskie korzenie. Do tego łatwiutkie czyszczenie, bezawaryjność i masz ekspres bliski ideału 🙂

Gość Szakraa

Jak ekspres do kawy, to tylko z sklepu www.Cafitesse.pl , u mnie sprawdzają się w restauracji chyba 2 od nich ekspresy, bardzo polecam. 

Gość mileea

ja jakąś fanką kawy nie byłam ale jak wyprowadzałam się na swoje to stwierdziłam że wypada mieć jakiś ekspres żeby robić kawe dla gości i zdecydowałam się na kolbowy od Teesy. W sumie to ciesze sie ze go kupiłam bo dzieki niemu przekonałam się i teraz nie wyobrazam sobie wstac i wyjsc do pracy bez kawy 😉