Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SiroccoBlue

brak @

Polecane posty

Witam, trzy miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne po 4 latach ich brania.Dwie kolejne miesiączki były regularne co 29-30 dni.Teraz miałam dostać w poniedziałek (licząc że będzie to 30 dzień cyklu) a dziś już czwartek się kończy i nic:( Dodam że przed poprzednią miesiączką kochaliśmy sie bez zabezpieczenia jednak robiłam po tym czasie test i ciąży nie było.Teraz się zabezpieczaliśmy ale okresu brak :/ Czy poprzestawiał się cykl po prostu czy mogę brać pod uwagę ewentualną ciąże?Może wcześniej test się pomylił... Doradźcie tylko bez głupich podszywów i beznadziejnych odpowiedzi prosze:)

Ja miałam tak samo, 2 normalne okresy a 3 po odstawieniu brak, wybierz się do gina, da Ci na wywołanie luteine i wszystko powinno się unormować. U mnie po luteinie wszystko wróciło do normy. I cykle takie jak przed braniem tabsów.

ja mogę ci powiedzieć, jak było u mnie - może ci pomoże. po odstawieniu pigułek w pierwszych dwóch cyklach miesiączka wystąpiła tak, jakbym je jeszcze brała - bardzo regularnie. potem cykl się wydłużył o 4 dni i mniej więcej tak się utrzymywał, ale jeszcze zdarzały się odstępstwa. ogólnie po odstawieniu cykle trwały od 25 do 30 dni. tak więc miałam podobnie do ciebie :) jeśli chodzi o ciążę, to trudno mi coś powiedzieć - owulacja po odstawieniu pigułek lubi sobie być, kiedy chce. poczekaj i powtórz test albo zrób test z krwi.