Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaatg

Jeszcze raz zakładam temat ponieważ.. oddam ciuszki górny śląsk

Polecane posty

w tamtym temacie ani razu nie pisałam ja,ta która założyła ten temat.. jakie podszywy ja pierdole.. i jak na takim forum wyrazić swoją dobrą wolę? ubranka są tylko po moim dziecku,po chłopczyku.. Tarnowskie Góry

a to był mój stały czarny nick.. a tamten tak wpisałam i nie dość,ze ktoś zaczernił to jeszcze pisze głupoty i się podszywa,proszę zainteresowanych na GG 11134398

Gość nie placcie to nie mozliwe
ja z okolic T- gor pochodze ;) pozdrawiam

Gość nie placcie to nie mozliwe
ja sie tez dziwie ze mamusiki sie bawia w jakies zaczernianie niku , wyszukiwanie osob a ponos one takie wyksztlacone , kariery hahaha :D:D az slow czasami szkoda , bo nawet nie idzie dobrych odpowiednich .

e-mail jakby co.. madziaatg@o2.pl mieszkam w Niemczech ale wszystkie ciuchy,które posiadałam dałam rodzicom do Polski i tak leżą.. jest tego bardzo dużo.. już kilka razy chciałam oddać ale nie ma chętnych..a szkoda.. ciuchy byłe wszystkie nowe,są zadbane

Gość wnioskuje......
a nie mozesz wyslac poczta tych ciuszkow? Ja ponioslabym wszelkie koszty.....

jejku ja mieszkam w Niemczech i dałam wszystko rodzicom jak byli u mnie.. nie wiem czy by się bawili w wysyłki bo oboje pracują,ale spytam,a może jednak dałabyś rade podjechać? albo ktoś z rodziny? nie chcę pieniędzy w zamian np,coś dla moje małego albo jakąś zabawkę-tyle

Kurczę, dla mnie za daleko, jestem z Podlasia. Szkoda cholerka. Nic no, życzę powodzenia w znalezieniu kogoś ;]

Gość pysiaczek721219
hej mam dwu miesiecznego synka chetnie przyjme ciuszki jestem z Zabrza to podjade po nie cienko u mnie z kasa bo starsza cora ma 16 miesiecy tez wydatki syn 6 lat cora 16 lat syn 15 lat a najmłodszy ma dodatkowo skaze i mleczko dla niego ma ceny ze uff prosze o odpowiedz jak bedzie pozdrawiam Kasia

Gość kolejna ktora chce weryfikowac
:o

Gość dziewczyna chce oddac za darmo
i normalne ze chce sprawdzic czy osoba naprawde potrzebuje , a wam juz to przeszkadza ??? :-0 To chyba najwidoczniej macie cos do ukrycia :-0

Gość dziewczyna chce oddac za darmo
jak ktos chce weryfikowacto chetnych nie ma :-0 przeciez jak ktos ma trudną sytuacje , a moze otrzymac bardzo duzo dobrych , prawie nowych ubranek to powinien sie zgodzic na weryfikacje , powinien pomyslec o dzieciach ,ze bedzie miał je w co ubrac

wiecie co ja już pisałam kilka razy - brak chętnych.. czyli o czymś to świadczy? tak wiele niby na tym forum potrzebujących.. naprawdę jest tego dużo i tylko po jednym dziecku.

Gość Autorko a nie boisz się że
ktoś obcy i nieuczciwy podjedzie do rodziców, weźmie co ma wziąć i jeszcze ich napadnie i okradnie? :( To trochę strach aranżować takie spotkania, tym bardziej jeśli rodzice są ludźmi w podeszłym wieku. Nie ufaj tak obcym ludziom i nie podawaj adresu rodziców!

Gość Autorko a nie boisz się że
Już lepiej jakby się umówili z odbiorcą w jakimś publicznym miejscu w biały dzień, ale jeśli w domu nie meszka z nimi nikt młody, to niech nikogo obcego nie przyjmują.