Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_like_big

Kobieta ta mnie kręci najbardziej ze wszystkich normalnie! Znajdzie się podobna?

Polecane posty

Gość I_like_big

Ostrzegam tylko, że filmik może się niektórym nie spodobać. http://www.youtube.com/watch?v=dFJlL4sZ1yo Strasznie kręci mnie ta dziewczyna i inne jej podobne. Czy znajdzie się taka, do tego szukająca faceta, będąca z okolic Katowic i tak w wieku 16-23 lata? Jak tak to zapraszam do pisania na maila: darkhorse177@gmail.com PS. Sam mam 18 lat.

Gość Donnita 87
one duzo pierdzą

Gość Prety Fety
Ładne dziewczyny z twarzy ale otyłe chorobliwe ;/...

Gość I_like_big
Ten temat nie jest do dyskusji na temat dużych dziewczyn tylko po to, bym sam taką znalazł i mógł uszczęśliwić ;) A to, że dużo pierdzą to stereotyp, szczupłym dziewczynom też się to zdarza. Prety Fety - wiesz, u tej dziewczyny to jeszcze jest ten plus w sylwetce, że jej to się odkłada na dole, a nie tak okropnie jak np. u ludzi ze sylwetką jabłko.

Gość a jakbys sie dostal
do jej cipki??????????

Gość TH is IT CK
Masz chory mózg? to by wiele wyjaśniło

Gość Przypakowany z E46
Kurwa przecie ona waży ze 200kg :O

Gość 435sdfsdf
ja tez lubie grubsze laski - moze nie takie jak w filmiku, ale lubie

Gość facetzjajamidwoma
ale wielkie doopy....cos w tym jednak jest....

Gość ffffffffffffffffffffffffwer
O, zobaczcie jakie to typowe - jak facet takie lubi to od razu ma "chory mózg". To się nazywa tolerancyjne polskie społeczeństwo. A potem zdziwienie skąd dziewczyny mają takie kompleksy.

Gość aqr...777
dla mnie kobieta która lubi chudych facetów ma popierdolone w mózgu :D:D

Gość żongler_000
Sądzę że mało który facet lubi takie wielkie fałdy tłuszczu, ale jestem pewien że prawie każdy lubi duży tyłek... Moim zdaniem bosko jest pukać pannę na pieska i mieć przed sobą wypiętą dużą, okrągłą dupę. Zupełnie mnie nie jara pukanie małego, chudego tyłeczka.

Gość ja tak samo
Sądzę że mało który facet lubi takie wielkie fałdy tłuszczu, ale jestem pewien że prawie każdy lubi duży tyłek... Moim zdaniem bosko jest pukać pannę na pieska i mieć przed sobą wypiętą dużą, okrągłą d**ę. Zupełnie mnie nie jara pukanie małego, chudego tyłeczka.

Gość terterterter
panowie a co sądzicie o takiej Kim Kardashian http://www.butt-implants-before-and-after.com/wp-content/uploads/2008/09/kim-kardashian1.jpg media skupiają się tylko wokół jej WIELKIEGO TYŁKA... ja jestem kobietą, ale trochę mnie dopada dół, bo jeśli TEN tyłek nazywany jest WIELGACHNYM... ? to co ma powiedzieć laska z jeszcze więskzym? Że już monstrum? tak samo trąbili i naśmiewali się z wielkiego tyłka Jennifer Lopez. Czy tylko moim zdaniem te panie NIE MAJĄ WIELKICH TYŁKÓW, tylko własnie proporcjonalne, okrągłe pupy, ale na pewno nie wielkie?

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Żongler- zgadzam się z Tobą w 100%

Gość wódz dzielnych małp
sądzę, że niepotrzebnie się przejmujesz tymi bredniami ma fajny tyłek, a pisanie i gadanie o wyższości jednych tyłków nad drugimi jest głupotą rzeczywiście ważna jest proporcjonalna sylwetka i możesz być pewna, że jest mnóstwo mężczyzn, którzy lubią okrągłe wydatne pupy

Gość I_like_big
Terterterter, bo w dzisiejszych czasach modne jest dobijanie osób odmiennych chociażby trochę. Np. mnie K. Kardashian i J.Lopez się bardzo podobają, pupy mają cudne. żongler - nie chcę wyjść na erotomana, ale popieram ciebie zdecydowanie. Rozumiem zdziwienie tutejszych ludzi, bo w modzie jest latanie za szkieletami. Mnie z kolei kręci ta kobieta. Jest ona tzw. BBW (Big Beautiful Woman) modelką o ksywie Plump Princess. Mam nadzieję znaleźć w Polsce dziewczynę chociaż trochę do niej podobną z sylwetki, bo już jej oczów, czy fryzury nie musi mieć koniecznie ;) Ktoś się pytał, czy jestem chory i jak bym się do niej dostał - dostałbym się normalnie, a chory nie jestem ;P

Gość werwerwewe
ta Plump Princess moim zdaniem jest nieproporcjonalna - ma za duży tyłek i uda względem góry ciała

Gość I_like_big
Lepiej tak, niż gdyby jej ta cała waga poszła w brzuch. Kobiety z dużymi tyłkami zawsze były, są i będą seksowne. Takie gruszki, osy, czy klepsydry.

Gość I_like_ big
Dalej aktualne ;) Przypominam maila - darkhorse177@gmail.com

Gość zrób tak.................
Zrób tak : wejdź na sympatię i wyszukaj wg kryteriów śląskie, 18-24, puszysta pewnie coś znajdziesz PS. Kilka lat temu przy wzroście 158 ważyłam 78 kg. Dużo za dużo. Na szczęście w porę się opamiętałam i się za siebie zabrałam , bo gdyby nie to teraz pewnie bym wyglądała jak ta laska. Mogłabym do Ciebie wtedy napisać. Ale tak pewnie się obecnie nie kwalifikuję;p

Gość adameczek
" Sądzę że mało który facet lubi takie wielkie fałdy tłuszczu, ale jestem pewien że prawie każdy lubi duży tyłek... Moim zdaniem bosko jest pukać pannę na pieska i mieć przed sobą wypiętą dużą, okrągłą d**ę. Zupełnie mnie nie jara pukanie małego, chudego tyłeczka. " tak mialem seksowna laske ostatnio i miala duzy tyleczek ale idealny i idealne cialko to kur..a myslalem ze sie wykoncze 75% zwiazku w lozku spedzilem to byly piekna czasy, po tym jak wypier..la z tad umowilem sie z nastepna szczupla fajna ale maly tylek i k..a mi nie stanal... powiem wam ze sprobuje sobie taka grubiutka jak mi sie bedzie troche zbyalo czasu i nabiore ochoty na randkowanie

Gość O matko,dzięki Ci Boże
,że tak nie wyglądam.Mam większą pupę,płaski brzuch,w talii 62 cm i to jest talia osy.A nie takie wieloryby jak na filmiku.

Gość O matko,dzięki Ci Boże
Miało byc oczywiście figura osy,a nie talia.

Gość I_like_big
zrób tak... - szperało się po różnych stronach z kontaktami, ale albo nie znajdywałem odpowiadającej (w sensie, że zagadywały same chude), albo nie udawało się ;P A czy byś się kwalifikowała. Wiesz, jakbyś była jak tamta z filmiku to byłabyś ideał, ale jeśli masz ogólnie taką budowę i typ sylwetki jak ona, to nawet będąc szczupła byś pasowała. Musiałabyś tylko podać swoje wymiary, czy coś. O matko, dzięki ci - w sumie też ciekawą sylwetkę masz. Jesteś szczupła, ale sylwetka fajna.

Gość zrób tak.................
No ja mam dość zaokrąglony tyłek, tylko biodra dość szczupłe. Ale jesteś dla mnie zdecydowanie za młody, bo ja mam 26 lat;)

Gość I_like_big
Fakt, za młody jestem ;) A wiesz, to, że zaokrąglony to nie znaczy jeszcze, że duży. Mam koleżankę chudziutką, zaokrągloną pupę ma, ale ma małą.

Gość I_like_big
Wybacz, ale szukam dziewczyny, nie tarota ;)