Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_like_big

Kobieta ta mnie kręci najbardziej ze wszystkich normalnie! Znajdzie się podobna?

Polecane posty

Dalej aktualne ;) Do tego zastrzegłem sobie nick, by nikt nie próbował się pode mnie podszywać.

Gość a fe jak mozna sie
tak utuczyc?

To wcale nie jest prowokacja, kpina itd. Dla was to wygląda obrzydliwie, a mnie ta kobieta taka duża i jeszcze z taką sylwetką podoba się najbardziej :)

Moim zdaniem jeśli faceta kręci takie prosie to jest z nim coś nie tak :-o W ogóle związki z otyłymi / grubymi dziewczynami powinny być publicznie piętnowane. Bo jak można się wiązać z kimś kto nie potrafi zapanować nad tym co je :o

A gdyby w twojej rodzinie był ktoś otyły np. matka, czy wuj to co, na stos byś go zabrał? Żałosne. Stary świat był budowany na nienawiści (rasizm, antysemityzm itd.) i doprowadziło to do II Wojny Światowej. Negowana to powinna być nietolerancja i chamstwo, ale dzisiejsza społeczność zmanipulowana przez media propagujące anorektyczki, to już i tak na straty spisana. Powiem tylko w ramach ciekawostki, że np. w Wielkiej Brytanii w anorekcję popadają już 8-ioletnie dziewczynki przez takich chamów jak ty. Poza tym otyłość nie zawsze wiąże się z jedzeniem, ale np. uwarunkowania genetycznie, czy np. problemy z tarczycą to powodują. A jeszcze inni są otyli jako efekt uboczny leczenia. Widać, że ty hszonszcz jesteś jeszcze pewnie gimnazjalista, skoro takich rzeczy nie wiesz i bzdury wypisujesz, ale może z czasem wydoroślejesz.