Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej lepsza wersja...

czy obcena często jest podobna do eks?

Polecane posty

Od kilku miesiecy spotykam sie z gościem, szczerze jakos nie moge mu do konca zaufać. rok temu rozstał sie z dziewczyną z ktora był 8 lat. Wydaje sie byc we mnie zapatrzony i znajomi tez to zauwzyli i wszystko byloby ok gdyby nie to że jestem tak jakby kopią jego byłej. Ma identyczna fryzure,prawie taka sama figure,styl ubierania i nawet twarz bardzo podobna! On mówi ze to przypadek, po prostu mu sie spodobałam ale ja nie sądze. Do tego zawsze jak pytam go czy cos do niej jeszcze czuje odpowiada ze nie, kompletnie nic a ja w to nie wierze bo bardzo ja kochał tylko ze to ona go zostawiła dla innego. Do tego od naszego jednego wspolnego znajomego uslyszalam ze spotyka sie ze mna zeby zrobic jej na zlosc czy zeby byla zazdrosna ale ona jest juz zaręczona ! ... on sie wypiera i mowi ze bardzo mu zalezy itp i nie wiem juz co myslec...

fucked UP UPUPUPUPUPUPUPP

Gość niezalogowana furgonetka
możliowe, ja tez szukam faceta podobnego do byłęgo, po prostu taki typo mis ie podoba.....oj sama zobaczysz co z tego wyjdzie...ale 1 dziewczyna po rozstaniu zazwyczaj jest poceszeniem