Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmina@@@

Czy zaszłam ???

Polecane posty

Gość jasmina@@@

2 dni temu kochałam się z mężem i doszedł we mnie.miesiączkę miałam 11 lub 12 października.Czy mogło dojść do zapłodnienia ? Wspomnę,że rano kiedy wstałam i siedziałam na toalecie,wyleciało ze mnie sporo wydzieliny ...wcześniej nie kochałam się z mężem od tygodnia,także plemniki były silniejsze.Czy znacie jakiś test,który wykaże ciążę szybciej niż do terminu następnej miesiączki ???

Gość jasmina@@@
Kochana ja wiem skąd się dzieci biorą i jak nie potrafisz podać mądrej odpowiedzi,to wejdź tam gdzie zabłyśniesz !

Gość ktossssss
ale musisz to wiedzieć właśnie teraz? :o

Gość jasmina@@@
po to, by taki ktoś nieupośledzony jak Ty,mógł się mądrzyć na forach

Gość niezalogowana furgonetka
bardzo możliwe ze zaszłąś, żależy tez ile trwa twój cykl ale był to jakiś 10 dzien akażdy wie ze ok 14 jest jajeczkowanie.... w sumie wychodzi to za jakies pare dni u ciebie, wieć moze JESZCZE nie jesteś:P, ale plemniki moga przetwać pare dni

Gość ktossssss
jasmina ale oskarżenia Artefakta nie są bezpodstawne, przecież chyba potrafisz obliczyć swoje dni płodne... przecież my nie znamy Twojego cyklu ... litości :o

Gość gdcvjcx
Jak mozna byc taka debilka brrrr

Gość boze nastepna z ciaza
tutaj wrozki nie siedza,zrob sobie test i bedziesz wiedziala

Gość jasmina@@@
Dziękuję.miesiączkuję regularnie,czyli co 28-29 dni.od kilku miesięcy zażywam m.in kwas foliowy, bo biorę pod uwagę tę możliwość.

Gość jasmina@@@
ja nikogo nie atakuje,po co wchodzić na forum i obrażać ludzi,ja nikogo nie zmuszam by udzielił mi odpowiedzi,a tym bardziej wyzywał

Gość gdcvjcx
Nie ma takiego testu bo jest jeszcze za wczesnie.oblicz sobie dni plodne czyli okolo 14 dni odejmij od dnia spodziewanej @.

Gość jasmina@@@
moje pytanie było,czy znacie testy,które wykażą mi jak najwcześniej ciążę i czy w kilka dni po miesiączce może dojść do zapłodnienia,tyle.ps.a jeśli wg.Ciebie jestem upośledzona,to coś zmienia ??

Gość ktossssss
to spokojnie możesz być w ciąży, ale to powinnaś sobie umieć obliczać sama. bo my na forum możemy wnioskować tylko na podstawie Twoich dni płodnych, ale to powinna w 10 sekund każda kobieta sobie obliczyć, a nie zakładać temat na forum :o

Gość niezalogowana jennifer
a nie mozesz ruszyc dupy i w aptece zapytac, kurwa takie to trudne? ja pierdole co za gupia pipa:o albo bana masz na google idiotko?

Gość jasmina@@@
Oj dziewczyno,mądra to Ty nie jesteś...obrażanie ludzi upośledzonych jest co najmniej płytkie,daj już sobie spokój i wyjdź z tego forum

Gość gdcvjcx
A ja po raz kolejny ci pisze oblicz sobie dni plodne to sie dowiesz jesli nie potrafisz liczyc sa na tym swiecie wynalazki takie jak kalkulator i z tego co piszesz to mialas dni nieplodne.poraz kolejny pisze rowniez ze nie ma takich testow i nawet badanie krwi nic nie wykarze bo za wczesnieeeeee

Gość niezalogowana jennifer
nie bedziesz pisac mi kiedy mam i skad wychodzic, jak nastepnym razem przyjdzie ci do tej pustej makowy zakladac nastepny debilny top, to przede wszystkim uruchom myslenie:o

Gość autorko a czy
my tutaj usg mamy w oczach?:o nastepna kolejna staraczka z parciem na brzuch:o:o:o

Gość jasmina@@@
Potrafię obliczać dni płodne i wiem,że wtedy ich nie miałam ! Dzięki za odpowiedzi.Co do testu,to już wiem.