Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panijesien

spoznia mi sie @ prawie miesiec...!!!:( podpowiedzi ktora tak miala jak ja ? ...

Polecane posty

Gość panijesien
Tobie tez kochana jak najlepiej ja zastanawiam sie czy kupic test dzis okres powinnam miec 5 10 tyle czasu...

Gość panijesien
aj najgorsze to jest te czekanie :(!

Trochę się właśnie naczytałam że nie zawsze test wykazuje ciąże pomimo że ona jest, także mam nadzieję że w naszym przypadku też się pomylił:) Panijesien a jak długo starasz się o dzidziusia?:)

Gość misianda
ech co za smutna buzia, myśl pozytywnie kup test innej firmy a zresztą najlepiej do gina się wybrać. Gęsty biały śluz jest normalny u kobiet w ciąży i wcale nie musi świadczyć o infekcji, moja ginekolożka mi tak mówiła. Napisałaś że masz wrażliwe piersi u mnie przy dwóch ciążach to była pierwsza oznaka a potem takie ciągnięcie w podbrzuszu dziwne uczucie....zresztą nie ma co gadać do lekarza trzeba powodzenia życzę

Gość panijesien
dziekuje wam jestescie kochane :************ staram sie 2,8 miesiecy w tym 2 poronienia:(

Gość panijesien
misianda ja mam takie ciagnievie wlasnie jak na plecach leze takie smieszne :p uczucie stracilam ochote na seks i jakos apetytu nie ma :(

Ojej...:( nie wiem co mam napisać... Teraz musi się udać!:) Ja jestem dopiero na początku drogi o staranie się o dzidzie;) Dopiero od 3 miesięcy... A wydawało mi się że to jest proste i przyjemne... że uda się za pierwszym razem.... a tu psikus:( Ale nie będę się poddawała! Ale lepiej mi jest jak tutaj poczytam opinie innych, że nie jestem sama... Dziękuje!:)

Gość misianda
też nie miałam ochoty na sex :)

Gość panijesien
dasz rade najwazniejsze to sie nie poddawac :) ja uciekam spac bo okropnie mi sie oczy zamykaja :) tak jak sie nie chce to pyk i jest a jak sie pragnie dziecka to nie ma nie ma i nie ma :(

Gość panijesien
aj mam nadzieje ze jest ! :D chyba wysle M po test i rano zrobie ... albo kupie 2 i jeden teraz drugi rano ja juz wariuje heh:p

Gość misianda
z apetytem to nie pamiętam ale pamietam jak piwa spróbowałam to było zanim test zrobiłam, kurde ale było ohydn, nie wiem ale nie smakowało mi kompletnie i w ten sposób sie pożegnałam z procentami jakimikolwiek :)

Gość wisienka w syropie
kochana zrób teraz ! może już są tam te 2 kreseczki ?

Gość misianda
też bym zrobiła :)

Gość wisienka w syropie
ja chyba teścik będę robić za miesiąc ;)

A jaki test polecacie? Ja robiłam pre-test i bobo-test, żaden mi nie wykrył nic:( Czyałam że najlepszy jest quick vue, ale nie było go akurat w tej aptece w której byłam:(

Gość misianda
ja miałam pre-test

Gość misianda
ale robiłam go po ok 6 tyg

Gość wisienka w syropie
ja sądzę,że jeśli test jest wykonany poprawnie,to i wynik w każdym teście pokaże co wykrył,a czego nie :)

Gość Napisz jaki wynik testu.

Gość panijesien
hej dziewczyny nie zrobilam testu mysle ze poczekam jeszcze boje sie ze zobacze 1 kreske eh stara a glupia !:(

Ja zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednego testu... Chociaż nie wiem czy to ma sens bo i tak we wtorek idę do lekarza, a tak może dłużej będę miała nadzieję że jednak będę mamusią... ehh.... Doskonale Cię rozumiem Panijesien... Ale musimy myśleć pozytywnie:) A Ty wybierasz się do gin.?:)

Gość panijesien
tak w nastepnym tygodnu mam umowiana wizyte

Gość panijesien
jej normalnie mam takie uczucie jakbzm dostala okresu mokro!! okropnie ale latam do lazienki i nic :) i ciasno strasynie tam...

Gość mad girl
Ja miałam tak nie raz i pózniej dostałam okres

Witam!:) Widzę że coś tu ucichło... Jak tam Panijesien? Zdecydowałaś się na test?... Ja stwierdziłam że poczekam jeszcze troszkę... we wtorek idę do gin., test zrobię również we wtorek rano... Muszę poczekać. Ale @ nadal nie ma... :)

Gość panijesien
witam :( dzis dostalam okresu !:(