Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panijesien

spoznia mi sie @ prawie miesiec...!!!:( podpowiedzi ktora tak miala jak ja ? ...

Polecane posty

U Ciebie @ przyszła.... ale chyba lepiej iść do lekarza skoro nie było jej tak długo, to nie jest takie normalne... Ja narazie nie dostałam.... jutro idę do lekarza (o ile mnie przyjmie...:) Mąż mnie wywala... ja bym jeszcze trochę poczekała... Później będę dzwoniła do gin....

Gość misianda
19shiawase86 a rozumiem że dzidziunia chcesz? Jak tak to trzymam kciuki mocno :)

Gość misianda
i co Ci powiedział lekarz?

Witam. @ miałam w styczniu, luty nie pojawiła się, w marcu 23 dostałam, kwiecień nie miałam i dziś jest 13 maja i nic. Robiłam testy tydzień temu i negatywne. Koleżanki z którymi widuję się co 2 tyg na zjazdach mówią że wyładniałam ( prawdopodobnie w ciąży tak wpływają hormony). U lekarza nie byłam ponieważ "zatrzymała" mnie @ w marcu, tak to już dawno bym poszła. Nie wiem co myśleć. Podkreślę, że nie mam bolących piersi , jajniki mnie nie bolą tylko mam dziwne odczucia w podbrzuszu.

Hej kobietki dziś mam dziwne uczucie ściągania i kłucia w podbrzuszu, @ nadal nie ma.