Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Orla Perc - czy musze kupowac trapery czy wystarcza adidasy?

Polecane posty

Gość SNap

Jade na weekend do zakopanego i nie wiem czy musze kupowac nowe buty. Wtedy znowu 200 zl bylbym w plecy

Eeeee w sumie klapki wystarcza..... japonki jak masz beda git. a musisz wydawac od razu 200? nie mozesz kupic za 50?

Gość niezalogowana furgonetka
Orla Perc???? what the fuck??

Mam kolegę zapalonego górskiego turystę. To chyba najniebezpieczniejsza trasa górska w Polsce. Choć ludzie są tak porąbani że widział tam i parę z dzieckiem w nosiłkach. :P

Gość jasneee
Jesli planujesz częste wypady w góry to takie obuwie się przyda juz na dlugie, dlugie lata. Jesli to ma byc jednorazowy wypad, a Ty nie masz pojecia o gorach to daruj sobie orla perc to nie dla weekendowych turystow. Ja na giewont wybralam sie w adidaskach za 50zł. Czulam kazdy kamyk, slizgalam sie po skalach masakra. A Orla to juz jeszcze wyzsza szkola jazdy. Ja Odkad kupilam porzadne obuwie zadna gora mi nie straszna:) obuwie naprawde duzo pomaga, ale po co od razu na orla isc:) jest wiele innych miejsc gdzie zwykle adidasy dadza rade, ale na rolej sa lancuchy praktycznie trzymasz sie tylko rekami a nogi same sie o sklay podpieraja i naprawde wazna jest porzadna podeszwa

Gość jasneee
Nie musisz kupować traperow do wspinaczki gorskiej, ale bardzo ultawily by sprawe. Jednak wystarcza zwykle adidasy na weekend, ale wejdź sobie na gubałówke, kasprowy wierch, nosal, pójdź na morskie Oko, a Orla perć jak i giewont zostaw sobie na inny czas i inna pogodę. Bo teraz jak tam jest śnieg i deszcze padają to nie dość, że bez obuwia bedzie ci ciezk ow sloneczna pogode to tym bardziej w taka jaka teraz mamy w Polsce. Tak wiec zastanow sie czy zycie jest Ci mile heh

Orla Perć w październiku? W adidasach???? Potencjalni samobójcy są wszędzie:( Na ten szlak trzeba mieć sporo doświadczenia. Nawet latem.

Gość ja pikole......
Jesteś debilem i przez takich jak Ty DEBILI są wypadki śmiertelne na Orlej Perci. Zawyżacie statystyki śmiertelności, bo tak trudno jest się przygotować sprzętowo :/ idz i sie zabij kretynie. Dla Twojej wiadomości to Orla Perć jest najtrudniejszym szlakiem w Tatrach, idz w adidaskach palancie. Poza tym o tej porze roku??? Boże nie wierzę, że po ziemi chodzą takie umysłowe pokraki :/