Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela ja cie podalam

wrozko Anno Anielo nadalw szedzie spamujesz i dlatego podalam cie do US

Polecane posty

ostatnio pisalam ci ok dorabiasz sobie jakies pare zl , moglas miec ten swoj topik , ale te twoje spamy wszedzie , kazdego dnia , na kazdym dziale , na kazdym temacie pojawiasz sie i spamujesz :O przeciez mogalas sie zarejestrowac :O do 400 zl nie placisz podatkow a jestes czysta :O wkurzasz mnie i dlatego podalam cie do Urzedu Skarbowego o sprawdzenie cie pozdro..

Gość grazyna 333
daj link do jej topiku chociaz jednego

miala topik na uczuciowym ok , jak ktos chce niech korzysta , miala platne teraz nie wiem czy dalej on jest czy nie , ale nosz kurna kazdego dnia wszedzie jej spam :O ostatnio jej napisalam ze jak nie przestanie spamowac wszedzie gdzie sie da poprostu podam ja

Gość grazyna 333
aha, no wkurzajace musi byc, ale z drugiej strony watpie by us taka blachostka sie zajmowal, maja wieksze sprawy do sprawdzania a nie wrocke co mozwe ich na kilkaset zlotych robi

a moze i oleja , ale niech przynajmniej dostanie nauczke i nie spamuje bo chyba nawet bana ma bo pisze z czerwonego :O gdzie nie wjedzie sie na temat tam jej spam , macierzysnki uczuciowy no wszedzie !!! gdzie tylko moze :O:O mogla miec ten swoj temat , dorabiac a nie zasmiecac i spamwac a temat chyba nawet mody usuneli i dostala bana :O

Gość grazyna 333
hihi ale zawzieta jestes, ale jaki ten topik miala? reklamujacy sie z uslugami wrózki,m a potem na innych dawala ogloszenia o sobie dodtakowo ? jak kazala sobie placic?

Gość grazyna 333
znalazlam juz ja na uczuciowym: "Anna Aniela zaprasza na e-mail WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE Służe pomocą w poznawaniu przyszłości poradach dotyczących przyszłości. Moi drodzy wróże a normalnie mówiąc odczytuje przyszlość z kart tarota i kart klasycznych. Nie jest prawdą że data ur nie jest do niczego potrzebna otóż jest potrzebna do obliczenia numerologii do kart klasycznych, Moi drodzy wróżę po przez internet od bardzo dawna jak zresztą także na kafeterii. Posiadalam nawet swój temat który liczyl kilka tysięcy postów na kafeteri ale bylam zmuszona po przez docinki usunąć i przenieść sie na e-mail . Moi drodzy jeśli potrzebujecie pomocy w poznaniu przyszlosci bo tarot sluzy nie tylko do poznania przyszlosci on daje wskazówki jak zmienic te zle przyszle nasze losy. Sama korzystam z porad tarota i wiele mi w zyciu ułatwia. Moi drodzy posiadam wiele stalych klientow i zawsze jestem dostępną tylko pod e-mailem od godziny 11 do godziny 22 zapraszam panstwa Wróżba jest w roznych cenach same pytania do 20 pytan to cena 5zl wróżba na rok kazdy miesiac opisany sfera zdrowotna,uczuciowa i ogolna koszt 12 zl zapraszam serdecznie ANNA ANIELA anna_anielaa65@wp.pl< br />

no chyba z 2 moze 3 miesiace temu wrozyla ludziom na jedno pytanie , a jak ktos mial wiecej pytan to juz odplatnie za 3 zl o ilepamietam , ale pozniej chyba usuneli jej ten topik i bana dostala a teraz wszedzie zasmieca , kazdego dnia widze jej wszedzie posty no kurwicy mozna dostac :O:O nie zycze jej zle ostatnio jej pisalam ze rozumiem ze sobie dorabia ok , no ale ma skonczyc z tym spamem cholernym bo tyle ludzi sie juz oburza ze wszedzie tylko ona i jej posty witam panstwa zapraszam na wrozby.... 😡 nikomu zle nie zycze , komusiem nigdy nie bylam , ale nosz juz nie wytrzymalam :D:O

no to ona :O nosz kurna ile mozna wszedzie jej spam :O czy matki pisza o dzieciach tam ona sie pojawia 😠

Gość Joanna Krupa mowi jak mowi
i dobrze zrobilas, bo mnie tez wkurwia

mogal sobie 2 temat zalozyc wrozyc sobie i dorabiac ok , kto by chcial niech korzysta ale nosz.... wszedzie ona :O

Gość grazyna 333
a jak ja zglosilas? przeciez nie znasz jej IP, takie rzeczy moze tylko moderator, a Ty co zadzwonilas i powiedzialas w us ze ktos zasmieca kafeterie? :)

Gość grazyna 333
ale 2 tematy to moze niezbyt duzo ludzi by zauwazylo, a na ostatnich topikach wchodzi duzo ludzi wiec wieksza reklame miala.

nie :) wczoraj zglosilam sie do niej podala mi num konta , i napisalam email do us :)

ostatnio ostrzeglam ja ze kupie wrozbe u niej i ja podam i tak wlasnie zrobilam :) w dupie teraz to mam , ale juz mnie tak ta baba wkurza :O:O ten jej pier... spam :O

Gość grazyna 333
ihihih niezle, ciekawe czy wpadnie przez to :P

nie wiem ,ale moze sie nauczy czegos :O wkoncu ii i i i moze przestanie wkoncu wszedzie ,kadzego dnia spamowac :P

Gość grazyna 333
oj reklame se robi kobiecina mozna to zawsze pominac i nie czytac, pewnie jakas bezrobotna z 5 dzieci co naciaga ludzi by miec co do gara wrzucic

a nawet gdyby pisalam mi to nie przeszkadza , kiedys miala swoj temat , duzo ludzi tam pisalo itp mogla sobie taki sam zalozyc a nie wszedzie jej durny spam :O

Gość grazyna 333
dobra narka, zobaczymy czy sie cos wytachala i juz nie bedzie pisac, papa

wlasnie ze nie idzie tego pominac bo wchodzisz na jakis temat , obojetnie gdzie , i jakikolwiek patrzysz a tam jej ten piep... spam :O jak tego nie zauwazyc?

Gość grazyna 333
wystrachała mialo byc :) pa

Gość hjytjhyuhtu
moze apel do tych, ktorzy jej zaplacili, by tez zglosili? Klika osob jak ja poda bedzie lepiej wygladalo i moze sprawdza ja wtedy.

tam nie bede apelowala do ludzi zaraz ale mam nadzieje ze jej spam wkoncu zniknie raz na zawsze 😠

Gość dobrze zrobilas bo ona jest
juz wkurwiajaca

Gość buahaha ciekawe czy sie
nia zajma