Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamseks

eks własnie zaproponował seks

Polecane posty

Gość kochamseks
bardzo trudno sobie odmówic, tym bardziej, jak człowiek samotny:) nielubięniedziel---a jak Twój Eks traktował Cię po?Cos sie zmieniło?

Gość werererew
Moj wyjechal w poniedzialek za granice i od ostatniego spotkania czyli jak poszedl w niedziele nie mamy zadnego kontaktu. Znajac jego odezwie sie jakies 2-3 tyg.przed przzyjadem dopolski.Ale tym razem oleje go.Chce zakoncyc ta znajomsc raz na zawssszze.

Gość kochamseks
jak go znam, jesli zgodzę się raz, będzie chciał więcej, Jestem tego pewna.O to chodzi z tym szacunkiem.

Gość werererew
Moj byly powiedzial ze zz nikim tak jak ze man nie bylo mu dobrze w lozlu.I ogolnie dobrze wspomina nasz zwiazek i bedac za granica czesto o mnie mysli.Ale nigdy juz do siebie nie wrocimy.

Gość byvwwfweffwe
aha, no to chodzi już teraz tylko o to, jak sama się z tym poczujesz jesteś uczuciowa, będziesz potem tęsknić, cierpieć, chcieć jego powrotu lub czuć się jak pogotowie seksualne, tak jakbyś traciła coś, "dawała" siebie dla jego przyjemności - to tego nie rób ale jeśli jesteś przekonana że kobiecie to nie urąga, że nie będziesz się czuła źle, nie będziesz ani tęsknić, ani czuć się wykorzystywana, a miałaś z nim naprawdę zajebisty seks pełen odlotowych orgazmów - zrób to! :D PS : Jeśli nie miałaś z nim orgazmów, to nie warto :classic_cool:

Gość kochamseks
dzięki dziewczyny:) zem raczej uczuciowa i wrazliwa:) seks odlot, dla niego tak samo, jak nigdy dotąd, tak czasem jest, trafia sie na tą chemię własciwą i człowiek załatwiony:) Nie sądzę, zeby kobiecie urągało to w większym stopniu, niz mezczyznie...a Wy jak sądzicie?

Gość kochamseks
ciesze sie:)

Gość werererew
Ja jestem po rozstatniu z bylym ponad 7 miesiace.Poslismy ze soba do lozka ju 4 raz. 1 dwa razy prezywalam.Mialam moralniaka.A teraz dlamnie to tylko seks nic wiecej.

Gość kochamseks
werwwerw a dlaczego twierdzisz, ze juz nigdy nie będziecie razem?

Gość werererew
Bo wiem o tym.On po naszym rozstaniu wyjechal za granice do pracy i nie ma zamiaru wracac. Ja wiem ze jemu bedzie ciezko znalesc taka diewczyne jak ja.I jak bede z kims on to strasznie przezyje. Zawsze jak dzowni do mnie pyta sie czy kogos mam.Ja krotko-nie twoja sprawa.Teraz dlaniego liczy sie zabawa i kasa.Nic wiecej.A facet ma 26 lat. Nie dojrzal do zwiazku.

Gość kochamseks
znam takich po 30 i niedojrzałych.albo...oni nas po prostu nie kochali, a ta niedojrzałosc niby, to tylko wykręt:)

Gość jasiaaa
Jeśli go kochasz,to nie rób tego,Ty podchodzisz do tego emocjonalnie,on zaś chce się tylko przespać i widocznie przez cały związek byłaś dla niego laską na sex

Gość kochamseks
byc moze i tak było. Kto to wie, co w drugim człowieku siedzi.Nie kocham go, podchodzę emocjonalnie jak kazda chyba kobieta, po prostu chce to przezyc:)i poczytac o doswiadczeniach innych dziewczyn w temacie:)

Gość jasiaaa
ja miałam tak,że po 5 latach spotkałam się z nim bo go kochałam,on chciał sie przespać,a ja być blisko niego.potem czułam się okropnie ! wiedziałam że to tylko sex i mogę się tym pocieszyć,lepiej szukaj kogos innego,nie wchodzi się po raz drugi do tej samej rzeki,ale To twoje zycie i chyba już sama wiesz co z tym zrobisz :)

Gość ja spotykalam się z exem
na seks:), ale zaczął mnie nudzić

Gość kochamseks
jasiaaa dziękuje Ci:) mam podobne odczucia.Kochałas 5 lat, niesamowite...nie zazdroszczę Ci.Musiałas cierpiec.Powiedz, co jest w tych męzczyznach, ze tak często proponują byłym kobietom seks, zamiast poszukac sobie nowej?

Gość werererew
Znam jego przeslosc.Mialok.8 dziewczyn i z kazda byl krotko bo ok.2-3 .Ze mna byl najdluzej ok 10 miesiecy i kazdy myslal ze w koncu zmadrzal dojrzal ze mysli powaznie o zyciu.I razem przez 4 miesiace mieszkalismy u mnie.Jest bardzo wplywowy. Ma takiego kolege.Kazda chwile spedaja razem.A kolege poznal diewczyne.Koledzy juz na bok a moj byly zazdrosny jak on moze.

Gość Jasiaaa
kochana to szukaj lepszych i mocniejszych wrażeń,flaki z olejem nie przejdą ;)

Gość Jasiaaa
to straszne być tyle lat z kimś,wiązać z nim życie,a ta osoba,ot tak nagle Cię rzuca,bez żadnego powodu,ja bym się z nim już nigdy nie przespała ! niech wie co mógł mieć i co stracił ! teraz może sobie tylko pomarzyć ;)