Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka0089

Mój mały kotek , nie chce załatwiać swoich potrzeb w kuwecie. POMOCY !

Polecane posty

Gość Majka0089

Witajcie moi Drodzy ! Jak już się spodziewacie mam problem , dla mnie bardzo duży może dla niektórych mały . Przygarnęłam do domu małego kotka , zaaklimatyzował się automatycznie .. Tylko spodziewałam się że znajdzie też miejsce na swoje potrzeby , przygotowałam kuwete z żwirkiem dla kotów . Miałam już jednego kota , i gdy był mały sam znalazł swoje miejsce . A ten malutki nie chce tam robić , chociaż pokazuje i wsadzam go tam .. To dla niego jest to zabawą . Prosze pomóżcie ! Dziękuje Wam bardzo z góry :) Pozdrawiam.

Gość bvvvvvvvvvvvvbnnghyj
najłatwiej to po prostu wsadzić kotu nosa w to co zrobił tam gdzie nie trzeba po czym zanieść we właściwe miejsce, może niezbyt to sympatyczny pomysł ale na pewno zadziała

Gość moze na poczatek sproboj
zwykly piasek ja kiedys mialam kota i on wcale w zwirek sie zalatwiac nie chcial

Gość annannannann
bvvvvvvvvvvvvbnnghyj, a ty się dobrze czujesz? Sam se nos w g wsadź Majka, tutaj masz mnóstwo porad jak nauczyć futrzaka korzystania z kuwety: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=21415 U nas połączenie pkt 4 i 7 załatwiło sprawę :)

z małym kotkiem przygarniętym z ulicy jest tak ze sam nie trafi do kuwety,musisz mu pokazać gdzie ona jest. Najlepiej obserwuj kota jesli widzisz ze chce się załatwić to automatycznie wsadzasz go do tej kuwety. Ja nawet wsadzałam swojego kota w trakcie jak robił sikać czy kupę- dokańczał w kuwecie .Wystarczyło mu pokazać mu trzy razy i potem sam trafiał. Często małe kotki zapominają poprzez zabawe gdzie się mają zalatwić -potrzeba cierpliwości

Gość Majka0089
Ależ ja już go wsadzałam w trakcie załatwiania się .. Wiele razy , nic nie poskutkowało . Niestety .. Spróbuje z tym piaskiem . Dziękuje Wam .