Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

nie mam orgazmu

Polecane posty

nigdy nie mialam z moim chlopakiem orgazmu ale udawalam ze mam..tzn pierwszy raz sklamalam bo widzialam jak sie stara i to byl bo ja juz nie umiem udawac nie jest fajnie naprawde kocham go i sie z nim kochac w sumie lubie to robic ale orgazmu nie mialam nawet raz..natomiast sama sie zaspokajam w 5 minut czy to moze przez masturbacje mam problem z orgazmem?

Gość robertmm
mysle ze nie powinnas raczej pokazac mu co lubisz jak lubisz itp moze sprobuj sama sie doprowadzic a jemu daj tylko dokonczyc sprawe

hmm tylko ze ja niewiem do konca co lubie tzn lubie np kochac sie od tylu ale to i tak nie wystarcza a mysle ze jakbys sama sie zaspokajala przy nim moze to zle odebrac:(

Gość robertmm
no przestan to naprawde kreci facetow niczym sie nie przejmuj zobaczysz jak go rozpalisz a przy okazji ty sie bardziej nakrecisz jak zobaczysz jak to na niego dziala ja bardzo bym chcial tak zobaczyc moja kobiete

hmm wiesz co ja jestem bardzo wstydliwa niby chcialabym paru rzec\zy sprubowac ale robie to tylko w myslach....bardzo wstydze sie jak sie kocham swoim piersi bo sa obrzydlwe..nie no jakas kicha

Gość robertmm
wiesz co malinka proponuje spotkanie na gg bo widze ze moglibyysmy sobie normalnie porozmawiac co ty na to ?

Gość trrrrrrrrrrrrrf
ja mam tak samo jak Ty malinka. Masturbuję się codziennie i orgazm osiągam w 3 minuty. Podoba mi się seks z chłopakiem ale nigdy nie doszłam do końca.

trrrrrrrrrrrrrf ale co tez udajesz i facet mysli ze masz ten orgazmu pzreciez kurde to chyba latwa poznac ze nie ma orgazmu mimo wszystko

Gość robertmm
malinka wyslalem ci maila z moim adresem czekam na odpowiedz

Gość trrrrrrrrrrrrrf
nie udaję, dobrze mi jak się kochamy, jęcze i krzycze ale dosłownie orgazmu nie przeżyłam. Mam 18 lat dopiero więc moze dlatego, nie jestem za bardzo doświadczona i on o tym wie- z nim miałam swój pierwszy raz i jest moim jedynym partnerem seksualnym. z czasem się czegoś nauczę, nabiorę doświadczenia i będzie lepiej :)

Gość robertmm
malinka napisalem i czekam

Gość bez....
Ja mam 31 lat i nigdy nie miałam, od 13 lat jeden, jedyny partner...Ale nie udawałam, że mam