Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinasłupsk

brazowe ciemne upławy

Polecane posty

Gość karinasłupsk

Hej zaczelam stosowac tabletki anty biore je juz 7 dzien. Zaczelam w pierwszy dzien okresu ktory do tej pory konczyl mi sie po jakis 5 dniach. A teraz mamy juz 7 dzien i on dalej jest tylko ze od jakis 3 dni jest on brazowy i ciemny. Czy to wina tabletek co mam zrobic? Prosze o radze :)

Gość karinasłupsk
yasminelle i zastanawiam sie czy nie odczekac z 2 dni i ewentualnie przerwac ... Bo jest to uciazliwe tabletki mialy mi przyjemnosc z bezpiecznego seksu dac a ograniczaja komfort no i seks

Gość karinasłupsk
ale co mialas takie plamienia ? Jesli tak to ile one trwały?

Gość karinasłupsk
i co tak co miesiac?

przed braniem tabletek...przeczytaj ulotke :/...przez cały miesiac możesz mież upławy :/ z lekarzem nie rozmawiałaś? i nie przerywaj od tak sobie :/ ja miałam 3 tygodnie ciemne upławy....

Gość karinasłupsk
okres srednio co 21 dni w tym 10 dni taki okres + uplawy ..

przerwać teraz tabletek w sumie i tak nie wypada bo nie wiem czy znowu okresu nie dostaniesz bo to jest tak jakbyś robiła tą 7-mio dniową przerwę. Może dla Ciebie dawka hormonów nie odpowiada,może inne powinnaś brać tabletki Ja to wyboru nie mam jedyne jakie mogę to microgynon.

Gość karinasłupsk
rozmawialam ale o zadnych uplawach nie mowil a ulotke czytalam. Tylko to troche nie jest komfortowe. Zaczynam zalowac ze wzielam te tabletki bez nich przynajmniej okres trwal 4-5 dni i spokoj..

przeczytaj ulotke!!!!! przez pierwsze 3 miesiace mozesz miec uplawy...pozniej krwawienie z odstawienia trwa ok. 4-5 dni serio ludzie nie umieja czytac i wzoruja sie na Ani i Kasi bo tamta bolał brzuch a druga miała sraczke...litości

no to chyba nie do końca czytałaś ulotke, skoro pytasz o upławy...zreszta nie można było pogadac z lekarzem?

Gość karinasłupsk
w mojej ulotce nie pisze nic o 3 miesieczynych uplawach nikt nie karze ci sie udzielac !

akurat biore yasminell i wiem, że pisze....a dostosowanie sie do tabletek trwa 3 miesiace, wiec przez ten czas mozesz miec rozne inne objawy...