Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujghg

co sadzicie o plynie wydobywajacym sie u faceta

Polecane posty

Gość ujghg

przed wytryskiem? Tzn chodzi mi o to co wiecie na ten temat. Podobno on tez moze zapldnic tylko wlasnie nie wiem czy ta pierwsza kropelka wydobywa sie dopiero przed samym wytryskiem czy juz odrazu jak facet sie podnieci??? Jak to z tym jest? Ja ze swoim chlopakiem niesety czesto kocham sie bez gumki, tzn jest ona nie od poczatku. Chwile jest bez a potem zaklada ale nie dopiero wtedy jak juz wie ze za sekunde moze skonczyc tylko wczesniej. Probuje go od tego odzwyczaic ale chyba nie potrafie byc do konca stanowcza bo jak mowie mu zeby zalozyl to on prosi o jeszcze chwilke bo jest tak dobrze:( nie zawsze potrafie odmowic:( musze sie postarac bardziej wplynac na niego ale wracajac do mojego glownego pytania piszczie co z tym plynem???

Gość jak mu tak dobrze to
tym bardziej niech zakłada gumkę :)

z toba coś nie tak i to bardzo. weź przeczytaj co napisałaś robuje go od tego odzwyczaic ale chyba nie potrafie byc do konca stanowcza nie zawsze potrafie odmowic sorry ale jestes upośledzona,ubezwłasnowolniona czy tak głupia???

Gość rolnik ze Sandomirza
słuchoj no babo,tyn płyn ,to je to co robi procent tłuszczu w mliku,jo go zawsze do mlika dodaje i mom z tego dobrom kaske,taki chłop to majontek

Artefakt, dawno cię nie widziałam :-) Ostatnio na jakimś temacie próbowali udowodnić, że jesteśmy jedną osobą z dwoma nickami :-D

Gość ujghg
bo z jednej strony chce dobrze dla niego a zdrugiej sie boje zawsze, on tez zreszta. Juz tyle razy rozmawialismy o tym a on i tak dalej robi swoje...to on glownie powinien o to zadbac a nie tak ze jak ja mu nie powiem zeby zalozyl to nie zalozy. I przestan mnie obrazac prosze

ale ty sama siebie obrażasz pisząc to. serio kobieto,ale jestem w głebokim szkoku!!! mamy 2010 rok, a nie lata 70 na pegeerowskiej wsi!!! co to znaczy ze on nie chce gumy założyć???to niech spierdala!!!aż taka SIEROTA z ciebei? nie wierze...no chyba ze chcesz zaciążyć

Gość ujghg
o tabletkach anty jeszcze nie słyszałam, bo katechetka jeszcze nie poruszała tego problemu

Gość fdsfsd321
jak nie chcesz ciazy to niech on konczy zawsze w twoich ustach

Gość ujghg
nie prawda, to nie tak ze mam gowno do gadania:( naprawde nie wiem jak mam to wytlumaczyc, nie zrozumiecie:( jestesmy tak przyzwyczajeni i teraz trudno naraz sie odzwyczaic. Widze ze wszystko idzie w dobrym kierunku bo nie robimy juz takich glupot jak kiedys...mam na mysli stosunek przerywany;/ Teraz tylko chwileczka bez gumki i odrazu potem gumka. Ale po okresie ktory mi sie zbliza bede pilnowala tego zeby jednak od samego poczatku ona byla bo ja jestem jakas przwrazliwiona na punkcie ciazy:(

Gość 89879879
przed wytryskiem? Tzn chodzi mi o to co wiecie na ten temat. Podobno on tez moze zapldnic tylko wlasnie nie wiem czy ta pierwsza kropelka wydobywa sie dopiero przed samym wytryskiem czy juz odrazu jak facet sie podnieci??? Jak to z tym jest? J Nie rozumiem twojego pytania - jak uprawiasz seks to nie widzisz kiedy sie wydobywa? U mojego faceta jak mu stal to jednoczesnie ten plyn wydobywal sie caly czas, co bylo wwidac i przede wszystkim czuc - oblesny zapach.... :(

Gość ujghg
no to co jak mu stanie to mam siedziec i patrzec czy cos leci???? nie przesadzajmy. Podobno nawet facet sam tego nie czuje bo to wydobywa sie tylko po kropelce

Gość 89879879
no fiut mojego faceta byl zawsze mokry, wiec nie dalo sie teego nie zobaczyc. Myslalam zawsze, ze kazdy tak ma....

Gość Marcin84w
jaki obleśny zapach? ten płyn nie ma zapachu,chyba że Twój koleś sie nie myje za często. Dziwne są dziewczyny, moja mnie prosi żebym nie zakładał gumki a ja koniecznie chcę bo nie chcę być tatą.

Gość ujghg
nie, nie osmieszam sie. Ludzie nie rodza sie z pelnym doswiadczeniem w tym temacie...jestem nie doswiadczona i dlaetego probuje sie czegos dowiedziec a wy mnie wysmiewacie;/

Dla niektórych po prostu oczywistym jest, że rozpoczynając życie seksualne, posiada się elementarną wiedzę na ten temat... Taka jesteś duża, że te "seksy uprawiasz", a nie wiesz, jak może dojść do zapłodnienia? Ech... :-O

Gość ujghg
ale bez wytrysku jes mniejsze prawdopodobienstwo prawda???

prawda to jest taka, że z twoim charakterem a raczej jego brakiem, jak podejdzie do ciebie zboczeniec w parku to weźmiesz mu do ryja bo przecież nie zawsze umiesz być stanowcza:D

Artefakt, jak to pięknie zobrazowałaś :-D - Przepraszam, mój chłopaku, dziewczyny na kafe powiedziały mi, że powinieneś wcześniej zakładać gumkę. Reflektujesz? - Nie, spierdalaj - Przepraszam, nie chciałam cię urazić, zrobimy tak jak chcesz. Kochasz mnie jeszcze?