Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujghg

co sadzicie o plynie wydobywajacym sie u faceta

Polecane posty

Gość ujghg
wiecie co nie ma tu nikogo kto moglby na spokojnie wszystko powiedziec, kazdy tylko sie nabija, krytykuje lub podszywa. Jak dzieci;/

w tym plynie sa plemniki, moze i mniej niz w spermie ale w ciaze jak najbardziej zajsc mozesz. zacznij brac tabletki to wtedy obydwoje bedziecie zadowoleni. w przeciwnym razie szybko zostaniecie rodzicami

szprota - coż za merytoryczny komentarz. Gratuluję! Może dzięki tobie autorka nie zajdzie w ciążę i populacja bezmózgich yeti nie będzie się powiększać ;-)

e tam, chłopak powie że nie założy i ją bzyknie:D z tym że mam przeczucie że rodzicem to będzie ona sama bo kolo powie ze tatusiem być nie chce,tak samo jak gumy nie chciał;)

Gość wasze sposoby..... . .....
ten plyn to preejakulat. W preejakulacie znajduja sie nieliczne plemniki, wydobywa sie on chwile przed wytryskiem - kilka do kilkudziesiecu sekund rpzed...roznie z tym bywa...jak bedziesz robila chlopakowi loda to sama zauwazysz jaki czas rpzed wytryskiem sie ten preejakulat wydobywa. Nie ma sie co smiac z autorki...ja tabletek anty nie moge brac ze wzgledu na problemy zdrowotne, a jak uzywamy gumki to wszystko mnie w srodku parzy wiec tez stosujemy niestety tylko stosunek rpzerrywany..jak na razie w ciaze nie zaszlam

pomarańczo - dobrze, że napisałaś "jak na razie" :-O W sklepach są już prezerwatywy nielateksowe, nie wiedziałaś?