Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo...

płec widoczna na usg

Polecane posty

Gość ooo...

Czy zdarzyło sie ktores z was ze na usg lekarz widział np. dziewczynke a urodziłyscie chłopca, lub na odwrot? Czesto sie cos takiego zdarza?

Gość PrzyszłaMamusiowataa
mojej siostrze na prenatalnym gadali chlopiec teraz dziewczynka a co urdozi sie okaze a mi na usg 3d mowia chlopiec a okaze sie neidlugo

Gość DOBRA SPACERÓWKA
u mojego chrześniaka tak było, lekarz do 35 tyg był pewny ze bedzie dziewczynaka,a le chłopiec wyszedł ostatecznie. wiesz tak jest że jak na 100% widać że bedzie chłopiec to tak już zostanie, a;e z dziewczynki w miedzy czasie może chłopiec sie zrobić, po prostu mu przyrodzenie się na tle powiększy, że już lekarz nie pomyli jąder z cipeczką :)

Gość ooo...
U mnie na usg widac dziewczynke (33tydz.) ale wszyscy do okola wmawiaja mi chlopca. Nawet polozna z ktora sie spotkałam w sprawie porodu przywitała mnie słowami o napewno bedzie chlopiec:) Wyprawka juz gotowa dla coreczki. Nie wiem co robic... Kochac bede bez roznicy na plec, ale wole sie psychicznie przygotowac na mozliwosc ujrzenia synusia zamiast coreczki:)

od początku miałam przeczucie na syna, a mówili, że córka. Zmieniło się w 25tc :) już pisałam w innym temacie o sąsiadce, która ma córeczkę 4mies. Przez całą ciążę trzech lekarzy, w tym na usg 3d zapewniali chłopca :) Dziewczynka miała bardzo nabrzmiałe narządy stąd pewnie pomyłka. Całe szczęście sąsiad był przy porodzie, bo pewnie baliby się, że podmienione :D dlatego ja wiedząc o tej sprawie wyprawkę kompletowałam uniwersalną

Gość suche gacie na dnie morza
mojej cioci robili USG tuz przed porodem i ciagle mowili, ze dziewczynka, a urodzil sie chlopak w 100% :) nie wszystkie USG sa tak dokladnie, nie wiem jaki tam mieli aparat, a nawet nie wiem czy chodzila do przychodni czy do prywatnego lekarza ;)

Gość janekL
moja zona w 13 tyg dowiedziala sie, że to chłopak, sam widzialem siusiaka. Choc lekarz mówił, że czasami łechtaczka jest taka duza.