Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwineczka calineczka

pomóżcie prosze !!!!

Polecane posty

witam ! biore tabletki anty, mialam 7 dniowa przerwe no i 8 dnia zapomnialam wziac tabletki z nowego opakowania. Miałam wziac we wtorek, a wzielam dziś 2 naraz, zaczełam od srody! wiem ze pewnie nie jestem zabezpieczona, ale przez ten miesiac bede dodatkowo sie zabezpieczac.. kochalam sie z chlopakiem bez prezerwatywy ale to jeszcze przed okresem.. okres dostsalam wiec mam nadzieje ze w ciazy nie bede :P chcialam sie zapytac czy zmienia mi sie dni dostania okresu itd..? dobrze zrobilam, czy mailam odpuscic ten miesiac?

hallo ;)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Dni okresu nie zmienia ci sie skoro wzielas dwie Ja mialam taki sam wypadek dwa miesiace temu z tym ze o zapomnianej tabletce przypomnialam sobie po 4 dniach i wtedy dopiero wzielam dwie Dodatkowo caly czas kochalam sie z facetem bez innych zabezpieczen przed w trakcie i po okresie Bylam przerazona bo podobno pominiecie pierwszej tabletki jest najbardziej ryzykowne Na szczescie w ciaze nie zachodzi sie tak latwo i wszystko skonczylo sie dobrze :)

no ja wole sie zabezpieczyc ;)) uff juz myslalam ze bede musiala czekac miesiac :P ale nie ma źle ;)