Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffgdsss

WALNĘŁAM DZIŚ W INNE AUTO... nie moge dojsc do siebie

Polecane posty

Gość fffgdsss
Przeciez ja nie twierdze, ze to wina tamtego czlowieka, juz kilka razy napisalam, ze jestem winna, nie jechalam jakos wyjatkowo blisko tamtego samochodu, jak to maja w zwyczaju niektorzy - wiszacy na ogonie , ale widocznie na tyle blisko, ze to tego doszlo. Wiem, jednak ze najlepiej kopac lezacego i pastwic sie na kims kto w danym momencie jest slaby. Typowe...

Gość Malanowski i partnerzy
Oglądali wczoraj? W skrócie facet jechał z zona i niechcący zajechał drogę jakiemus świrowi, tamten ich dogonił i doszło do bójki, w której świr zadźgał faceta śrubokrętem A jego żonka chciała samemu wymierzyć sprawiedliwośc no i dostała 8 lat, a morderca dożywocie Tak to w wyniku niewinnego wydawałoby się zdarzenia jeden człowiek stracił zycie, a troje powędrowało na długie lata za kratki. Bo zapomnailam dodać ten morderca chciał sprzątnąc żone ofiary jako niewygodnego świadka i wynajął kumpla, aby ją zabił, No i kumlowi się nie udało i dostał 12 lat

Gość naaanaaaaaa
z blyszczykiem dobre ,ale z "o mercedes,ładuj w niego" tez dobre :D my baby mamy talent ,ja wczoraj parkowałam odstepu miedzy drzewem a samochodem mialam jakies 2ipol metra...zaparkowałam na drzewie :o