Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhbdhcbdhbchdbchdb

czy wogole da sie kogos poznac na sympatii??

Polecane posty

Gość bhbdhcbdhbchdbchdb

Pisali do Was, puszczali te oczka?? Odpowiadali na Wasze wiadomosci?? Cos mi sie wydaje ze ten portal to sciema, niektorzy maja po 20000 wejsc na swoja strone a caly czas tam przebywaja cholera wie od ilu lat

Mnie się sympatia znudziła po dwóch miesiącach. :o Oczka dostawałem, sam parę wysłałem. Rozmowy wcześniej czy później się kończyły na niczym, nawet na jednym spotkaniu z nikim nie byłem. Oczka dostawałem nawet od dziewczyn w wieku mojej córki, więc nie reagowałem. W sumie strata kasy, niewielkiej bo niewielkiej, ale jednak.

ja mialam niezly ubaw przez 2 tyg :) po prostu masakra, hasla niektorzy maja niesamowite !!warto tam sie zapisac chocby po to zeby sie niezle usmiac :)

Gość JASNE ŻE DA SIĘ
ja mam pozytywne doświadczenia, kolesie którzy się odzywali byli w większości spoko, z jednym z nich byłam prawie rok, ale po gigantycznym zauroczeniu stwierdziałam że to nie to. Mimo to jesteśmy nadal przyjaciółmi :) a puszczanie oczek jest dziecinne . Nigdy na nie nie reagowałam ani ich nie wysyłałam, skoro wy puszczacie zamiast napisać coś sensownego to nie dziwcie się że same patafiany się odzywają ;p

Gość jaśnie oświecony warszawa
napiszę to szczerze: portal jak kazdy inny, najwazniesza jest rozmowa, tzreba nauczyc sie korzystac z tego portalu, wiekszosc dziala na oślep. powiem wam jak wygląda moj bilans i moje założenia. moje załozenia: w ciągu roku poznac i zerżnac jak najwiecej lasek, także tłustych, a pod koniec roku poszukać sobie wartościowej zadbanej dziewczyny. moj bilans: zerżnąłem po kilka razy ok kilkunascie lasek, z niekotrymi sie przyjaźnię do teraz. poznalem fantastyczną dziewczynę, dobrą, szczerą i mądrą, oprcz tego zadbaną i dbającą o mnie. Teraz z nią jestem. I jestem bardzo szczesliwy, na wszystko jest czas. Wiem, jak to na cafe zaraz odezwa sie teksty: prowo, idz zwal konia itd,ale to głosy dla ktorych normalka jak wyrywanie dziewczyn jest abstrakcją,wiec oni i tak są marginesem i tak jakby ich nie było. polecam wszystkie portale randkowe.

Gość magda21y1w
ja mam 40 tysiecy wejsc... na serio to sama sie dziwie ze az tyle jestem na sympati od około roku. pisałam juz z kilkoma a z trzema sie spotkałam. czasami zastanawiam sie po co ja jeszze mam tam konto bo ci z którymi sie spotkałam byli przystojni a ja nie chciałam sie z nimi drugi raz spotkac chociaz oni chcieli. a wszystko przez to ze od 5 lat kocham kogos z kim nie moge byc. sama siebie oszukuje ja juz nikogo nie potrafie pokochac.

Gość jaśnie oświecony warszawa
do magda czy jak tam ty szukasz twarzy a nie czlowieka musisz wyrobić sobie chęć poznania kogoś naparwdę jaki jest sens związywać się z twarzą, ona i tak się zmieni

Gość niezalogowana furgonetka
ej a ile kosztuje rejstracja, bo ytam jest napsiane ze nic, ale za bycioe w klubie muszę zapłicć, a jest moze jakiś czas bezpłatny, żeby sobie wypróbowqać, musze byc w ogóle wtym klubie??

Gość magda21y1w
płacisz ponad 11 zł za rejestracje. nie chodzi o to ze ja patrze na wyglad. ja na kazdym spotkaniu przypominałam sobie o tamtym, nie chce sie z nikim zwiazac bo wciaz mam nadzieje z tamten wróci. moze kiedys bede z kims ale nie pokocham go tak naprawde