Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mesajahh87

Pobiłam sie dzisiaj z tesciowa

Polecane posty

do "niewybaczalne" Facet zastanów się bo bredzisz. Jak wychodzisz za kobietę, którą kochasz to ona staje się dla Ciebie najważniejszą kobietą w życiu. Przed mamusią, tatusiem, koleżankami, kolegami i innymi ! Ona jedna ! Jak ktoś na nią podnosi rękę to bronisz ją jak możesz ! Tu jak czytasz to teściowa pierwsza podniosła rękę na żonę, więc poważny mężczyzna powinien zasłonić żonę, odciągnąć teściową i powiedzieć, że nie ma prawa się tak zachowywać i podnosić ręki na jego żonę. A w sytuacji ostrej powinien rozdzielić kobiety i obydwu powiedzieć, że niech sobie zapamiętają, że żadna z nich ma na drugą nigdy nie podnieść ręki ! Tu facet zachował się jak męska maminsynkowata cipka , damski bokser i wiejski macho. Po chuj się koleś żenił. Mógł za mamusię wyjść. Większość ludzi chyba nie ma pojęcia co to małżeństwo, i kiedy i po co się zawiera związek małżeński i z kim !

Gość mad girl
Twój mąż pozwala jej na takie zachowanie i dlatego cie tak poniza.

Sorry ale żaden mój facet,czy mąż nie będzie nigdy stał wyżej od moich rodziców.Koniec kropka!!! faceta czy męża zawsze można zmienić a matka jest tylko jedna.I teraz kobieto nie udawaj ofiary,bo pewnie sama prowokowałaś teściową.Nie masz się do czego przypierdolić tylko poszło o zupki albo kuraka???? Twój mąż dobrze zrobi jak Cię kopnie w dupę.To Twoje dziecko i Ty masz zasrany obowiązek o nie zadbać,nawet jakbyś miała rzucić studia...jest dziecko jest obowiązek a nie :O

Popierdoliło Cię ? Jaki kurwa obowiązek ? Dziecko to efekt miłości dwojga ludzi ! Dwojga czyli kobiety i mężczyzny. I oboje je powinni chcieć jak najlepiej wychowywać i dbać o nie. Co sama sobie dziewczyna zmajstrowała dziecko ? A koleś to co dostawca nasienia ? Porucha, zrobi dziecko i niech się kobieta zajmuje i wychowuje ? Pogięło Cię frustratko ? I co ty pieprzysz, że faceta sobie możesz zmienić ? Z takim nastawieniem nie bierze się ślubu idiotko ! Zmienić to sobie możesz majtki, a nie faceta. Wychowanie dziecka i dbanie o nie to temat dla obojga rodziców, a nie "kobieto se radź , rzuć studia, a ja sobie z kumplami pójdę na piwo". Co za pustak! Jak zawiera się związek małżeński to tylko z miłości i ta druga osoba jest wtedy najważniejsza. Jak jesteś taką pustą blacharą, albo frustratką i tego nie kapujesz bo przekracza to poziom Twojej percepcji to żal !

Weź się ode mnie odpierdol !!! Chuja tam wiesz. Ile razy tu już rózne laski pisały,że wielka miłośc a zdradzają albo 1 facet za drugim? I nie pierdol,że trzeba być z facetem za wszelką cenę bo co?Bo ludzie będą gadać??? i naucz się kurwa czytać bo chyba nie rozumiesz najprostszego zdania i sobie nie dośpiewuj,bo akurat o tym,że mąż nie ma się zajmowac dzieckiem nie pisałam. A teściowa nie ma obowiązku zajmować się czimś dzieciakiem i laska mogła zupki wcześniej zrobić a nie ona teraz ofiara a wszyscy pojebani. A od idiotek to sobie starą wyzywaj kretynie!!!

Gość to prowokacja na pewno
Ale glupie jestescie:D TEN TEMAT POJAWIA SIE NA KAFE CO JAKIS CZAS.Ten ktos non stop wymysla jakies tematy o bojkach w rodzinie: synowa z tesciowa, maz z tesciowa albo tesciem. Temtow bez liku, zawswze temat rodzinny.Zmien chociaz styl pisania i prosze cie wymysl cos orginalniejszego:O.A wy tu siedzicie i gdybacie:D:D:D:D

Gość gdsgdf
Niby w jaki sposob jej facet okazal sie damskim bokserem? to tesciowa ja uderzyla, i miala prawo. Lepiej by kobieta wyzyla sie na kobiecie niz na mezczyznie.

Najlepiej to się wszyscy kurwa nie zawierajcie związków, pierdolcie się bez uczuć bo jest wam dobrze, jak zaliczycie wpadkę to dzieci oddajcie do zakonnic, zdradzajcie się na lewo i prawo, powtarzajcie sobie w kółko, że nikt nikomu nic nie jest winien, miłość nic nie znaczy, małżeństwo to obowiązki i jebanie, a jak macie problem to od razu się napierdalajcie albo się kurwa zajebcie i chuj.