Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogorek bez skórek

przerabane jest być dziewczyna !

Polecane posty

Gość ogorek bez skórek

szczegolnie juz mną, ej kobiety jak sobie radzicie z brakiem ubran? ja otworzylam szafe i co? same szmaty, 0 fajnych modnych ciuchow, nic na zime, zadnych setrow nic a nic nie mowieac juz o sukienkach, torebkach i akcesoriach, same szmaty, cholera jasna, az mnie cos strzela... a jak widze te ubrania ktre chcialabym miec to mnie zalwea... kasy jak narazie brak a chodzic mi juz glupio w starych szmatach, WOGOLE SOBIE Z TYM PORADZIC NIE POTRAFIE...

Gość ogorek bez skórek
zadna nie ma tego problemu?

Gość mojadanieeee
ja nie mam tego problemu ,poniewaz wydaje miesiecznie na ciuchy nie mniej niz 1000zl a nie wiecej niz 2000zl;) ale fakt faktem co chwile tworze nowa liste i cos dopisuje ,sama ymyslam sobie rzeczy i dodatki jakie musze kupic .Potem obłednie przeszukuje internet i koniecznie raz w tygodniu ide do galerii ..ale to juz zakupoholizm:)

Gość mojadanieeee
terazwszystko drogie ciezko jest kupic ladne ciuchy za mala kase na bluzke musisz liczyc 100zl spodnie 100-250zl nie mowiac o reszcie...

Gość ja tam kupuje swetry
za 8 zł, spodnie za 50 i żyję :)

Gość ja tam kupuje swetry
akurat mam pod nosem fajny lumpek z ciuchami na wage. nie są to jakieś szmaty a nowe, w dobrym stanie ubrania róznych marek typu Mark&Spencer, H&M itp.

Gość ogorek bez skórek
ja wlasnie ubieram sie w tych drozszyhc sklepach gdzie czapki chodza po 100 nie mowiac o jeasnach, ldatego ten dołek, lekki kryzys w moich finansach i pozwolic na duzo sobie nie moge ale mam nadzieje ze chwilowo, nie wiem jak przetrwac z tymi szmatami co mam teraz bo juz nie moge na nie patrzec tez mam liste dluga na kilka stron hahah mam w sobie cos z zakupoholiczki...

Gość mojadanieeee
ogorekbezskorek nie zesraj sie ,jaka glupia najpierw piszesz ze nie stc cie na ciuchy a teraz ze niby kupujesz drogie ciuchy i chwilowy kryzysik ,opamietaj sie dziewczno bo bredzisz!!!

Gość facetzjajamidwoma
nie masz szmat, to chodź nago... najpiekniejsze kobiety sa wtedy gdy są ubrane tylko w zapach....

Gość ogorek bez skórek
spoko nie zesram :D ale ty naucz sie czytac ze zrozumieniem bo to chyba normalne nastepstwem braku kasy jest brak NOWYCH UBRAN i tym podobne, bo jestem przyzwyczajona do czestego kupywania dobrych ciuchow, a od jakiegos czasu mam caly czas to samo wlasnie ze wzgledow finansowych kochana podstawowka czeka na ciebie ;p nago szczegolnie w tw nasze upalne dni ;p