Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

still flying

czy faceci się boją?

Polecane posty

Gość ogorek bez skórek
wiekszosc to tchorze :D

no właśnie chyba sobie wymyśliłam tego normalnego, albo to ja nie jestem normalna;p normalny... czyli taki, któremu o coś chodzi, który jest uczciwy sam ze sobą i z innymi, który ma coś do stracenia, ale również mógłby coś zyskać

Gość harley road king
boją sie tylko pedały

To kwestia wychowania, tak nas uczą, że to źle jak się nie uda. A to gówno prawda bo zawsze się może nie udać. Z kobietami jest inaczej, na każdy "męski" problem daje się stosować metodę wielu podejść, z kobietami raczej nie,

Gość facetzjajamidwoma
eee....jak mi sie laska podoba, ...to znaczy, że za duzo wipiłem....

Ja dziś na ten przykład stchórzyłem, w autobusie siedziała fajna babeczka i jej nie zaczepiłem, miałem niby 10 min, ale tyle chyba wystarczy :).

jeśli to dziewczyna zrobi pierwszy kropk - prawdopodobnie się uda. ale problem w czym innym: skoro dziewczyna sama się pcha w ramiona, to czemu facet ma nie skorzystać? pewnie, że skorzysta. I o co jej potem chodzi? przecież sama chciała...

Problem w tym, że kobieta nie powinna i nie dla tego że nie wypada. Wtedy facet nie jest już facetem (nie jest myśliwym) to nie on uwodzi czyli jest taka mameja. Dziś mało kto patrzy na to co wypada, a co nie wypada a szkoda.

Gość joł men
czyli uważacie ze lepiej zeby kobieta 1 nie zagadywała?

myślę, że kobieta może pierwsza zagadać, ale potem powinna zostawić część (większą część:) inicjatywy mężczyźnie