Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarszNiepodleglosci.pl

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI ; 11 listopada 15:00 - Warszawa, Pl. Zamkowy

Polecane posty

Narodowy Marsz Niepodległości ; 11 listopada 15:00 - Warszawa, Plac Zamkowy 11.11.2010 ponad podziałami spotkajmy się w Warszawie, by zamanifestować naszą narodową dumę i przywiązanie do suwerennego państwa polskiego. Niepodległa Polska to wartość bezcenna. Naród silny i nowoczesny musi kształtować swój byt w niezależnym państwie, będącym podmiotem, a nie przedmiotem stosunków międzynarodowych. Prawdziwie suwerenna, oparta o solidne fundamenty narodowej tożsamości i przywiązania do tradycji, Rzeczpospolita, to najlepszy gwarant sukcesu zarówno całego społeczeństwa, jak i poszczególnych jednostek. 11 listopada przemaszerujemy, by wyrazić naszą wolę walki o silną i wielką Polskę. Marsz przejdzie z Placu zamkowego pod pomnik Romana Dmowskiego. Strona internetowa marszu:www.MarszNiepodleglosci.pl (Na stronie oprócz informacji dotyczących inicjatywy marszu znajdziecie również wciąż rosnący komitet poparcia wśród znanych osobistoći) DO ZOBACZENIA POLACY !

Gość owaaaaaaaa
fajna inicjatywa :)

Gość a kraków???
też?? bo ja się pisze

Gość Polak Zorba
Fajna inicjatywa, piękny plakacik na tej stronce. Chciałbym zobaczyć takie w moim pięknym mieście :), a nie same reklamy filmów czy ciuchów.

Gość In a lonely place
Super inicjatywa, tylko obawiam się, że w czwartek o 15:00 ludzie będą jeszcze w robocie siedzieć.. :o

Gość a po cholerę.............
jakieś marsze.....manifestacje skoro po powrocie do domu znowu stajecie się obojetnymi na wszystko egoistami,którzy drugiemu człowiekowi by nóż wbili w plecy. Lepiej bądżcie na codzień dobrymi,uczynnymi ,życzliwi drugiemu ,a nie jakieś parady na pięć minut. Nie rubcie szumu wokół siebie na pokaz!!!! Zmieńcie się od środka!!

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Grecy mogą sobie kultywować swoją historię, Ateny Sparta THIS IS SPARTA!!! a my NIC, nawet w święto narodowe nie możemy. Najlepiej w ogóle siedźmy cicho i nie wspominajmy nic o Polsce, jakieś marsze promujące niepodległość Polski, fuj NO JAK TAK MOŻNA? Po co to komu, w końcu nie było nas na mapie przez 123 LATA chyba rekord Guinessa. Pielęgnowanie historii swojego Kraju to dobre zachowanie, a takie manifestacje promują patriotyzm. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gość Poskramiacz
BEZNARODOWCY WON.

Gość Poskramiacz
sram sobie do nacjonalistycznego zyebanego ryja

jude raus czarni raus zółtki raus homo raus, Polska dla Prawdziwych Polaków a reszta raus

Gość Poskramiacz 2
NĘDZNY FACECIKU Z POSTU WYŻEJ, KTÓRY SIĘ PODE MNIE PODSZYŁ, JAKO BEZNARODOWIEC 50 LAT TEMU BYŁBYŚ KAPUSIEM CZY CHUJ WIE JAKIM PODNÓŻKIEM SSmańców A POTEM KOMUSZKÓW, NIEDOROZWINIĘTA SPOŁECZNIE KREATURO - WON. JESTEŚ TAKĄ GNIDĄ, ŻE MI ZAPIEPRZYŁEŚ PSEUDONIM. WIDAĆ POTRAFIŁBYŚ ZGNOIĆ CZŁOWIEKA ZA TO, ŻE JEST PATRIOTĄ. POWTARZAM: WON.

Gość Poskramiacz 2
MAM MAŁEGO WACKA A KOBIETY TO KURWY PUSZCZALSKIE DZIWKI JEBANE SZMATY

Gość Poskramiacz 22
I CO NĘDZNA KREATURO, ZNOWU GŁUPI PODSZYW? JAK WIDAĆ BEZNARODOWCE TO PRYMITYWY I DLATEGO MÓWIĘ IM - WON.

Gość Poskramiacz 22
NAJLEPIEJ CZUJE SIĘ Z KOLEGAMI SAM JESTEM NIKIM I MAM KOMPLEKSY, JESTEM ZEREM

Gość Poskramiacz 22
TY NĘDZARZU, IMITUJESZ INNE OSOBY, ŻEBY SOBIE POMÓC, BO SAM NIE MOŻESZ MNIE POKONAĆ. MÓWIĘ KREATUROM TWOJEGO POKROJU - WON.

Gość Poskramiacz 22
ROBIE KUPE W MAJTY JAK ZOBACZE ATRAKCYJNA LASKE:O

Gość Poskramiacz 22
CIESZĘ SIĘ ŻE PREZYDENTEM POLSKI ZOSTAŁ PAN BRONISŁAW KOMOROWSKI, JAREK KACZYŃSKI TO ZERO BEZ PRZYSZŁOŚCI

Gość Poskramiacz 22
MACIEREWICZ MUSI ODEJŚĆ

Gość Poskramiacz 22
JESTEM ZACHWYCONY JAMUSZEM PALIKOTEM

Coś nie wierzę,że to marsz ponad podziałami. To marsz z pomysłu pisu! Polska jest niepodległa, a nie czyjaś, nie wymyślać mi tu! Paranoja z tymi politykami, chorymi z nienawiści. Tylko lubię Kluzik-Rostkowską, nie wieje od niej zawiścią i jadem. Tylko...Tak,że, młodzieży, pomyślcie trochę, zanim weźmiecie udział w tym ,,marszu"!!!!!!!!

Gość Poskramiacz 22
POLSKA NIE JEST KRAJEM SUWERENNYM Z POWODU PODPISANIA TRAKTATU LIZBOŃSKIEGO PRZEZ... LECHA KACZYŃSKIEGO. TO NIE JEST MARSZ GRUNDWALDZKI KU CZCI TRADYCYJNYCH POLSKICH WARTOŚCI (który odbył się on tego samego dnia co EuroPride, parada homoseksualistów), TYLKO MANIFESTACJA PATRIOTYCZNA.

Gość simon und garfunkel
W Europie Polską rządzi UE czy tego chcesz czy nie. UE rządzi wszystkimi swoimi członkami, hopie :))

Gość to n ieprawdopodobne

Gość podstępni oenerowcy
:D :classic_cool:

Gość precz z okupantem
jakie to państwo suwerenne,jeśli nadal pod watykańską okupacją!

Gość POSKRAMIACZ 22
ROZUMIEM, ŻE PANOWIE ATEIŚCI NIE PRZYJĘLIBY POMOCY OD CZERWONEGO KRZYŻA (krzyża? brr) W CZASIE II WŚ TYLKO WYKRWAWIALI SIĘ NA ŚMIERĆ?

Gość ale ty jesteś jebniety
:D

Gość POSKRAMIACZ 22
WE WZWODZIE MAM 10,32 CM, KTÓRA CHĘTNA NA MOJA MACZUGĘ?

Gość yoox
ale tylko prawdziwi Polacy moga przyjść na marsz