Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarszNiepodleglosci.pl

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI ; 11 listopada 15:00 - Warszawa, Pl. Zamkowy

Polecane posty

Gość Poskramiacz 23
Witaj Antifko, to wy rozwiesiliście te oszukańcze plakaty przy Dworcu Centralnym o blokadzie naszego marszu, jak go tam nazwaliście "faszystowskiego". Jak nie wiecie to nie wolno plakatów rozwieszać w miejscach niedozwolonych, a filar przy Dworcu w Warszawie na przystanku to nie słup ogłoszeniowy, brudasy. I to jeszcze na klej zamiast przykleić taśmą, pewnie szczątki tego oszukańczego plakatu będą jeszcze przez parę tygodni zdrapywane z tego filaru.

Gość Poskramiacz 23
Antifko, zatem pragnę abyś uszanowała własne słowa i była tolerancyjna dla odmiennych poglądów, czyli w tym wypadku naszych. Czyli bądź tolerancyjna dla Marszu, taka jest logika twojego światopoglądu.

Gość Antifka93
Witaj Poskramiacz 23, ty do mnie pretensji nie miej, to co piszę to sabotaż mającej ośmieszyć lewaków :)

Gość Antifka93
Lenin wiecznie żywy! Polska dla Homoseksualistów!

Gość Antifka93
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь. Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз! Славься, Отечество наше свободное, Дружбы народов надёжный оплот! Знамя советское, знамя народное Пусть от победы к победе ведёт! Сквозь грозы сияло нам солнце свободы, И Ленин великий нам путь озарил: Нас вырастил Сталин на верность народу, На труд и на подвиги нас вдохновил! Славься, Отечество наше свободное, Счастья народов надёжный оплот! Знамя советское, знамя народное Пусть от победы к победе ведёт! Мы армию нашу растили в сраженьях. Захватчиков подлых с дороги сметём! Мы в битвах решаем судьбу поколений, Мы к славе Отчизну свою поведём! Славься, Отечество наше свободное, Славы народов надёжный оплот! Знамя советское, знамя народное Пусть от победы к победе ведёт!

Gość Antifka93
Niezłomny jest związek republik swobodnych, Ruś Wielka na setki złączyła je lat. Niech żyje potężny jednością ludów, Z ich woli stworzony nasz kraj Związek Rad! Chwała ci, Ojczyzno, tyś ziemia swobody, Ludów przyjaźni ostoja i straż! Sztandar radziecki, sztandar ludowy, Drogą zwycięstwa niech kraj wiedzie nasz! Skroś burze świeciło nam słońce swobody, Nas wiódł wielki Lenin, wskazywał nam cel, Wychował nas Stalin w wierności ludowi, Do wielkich zapalał nas trudów i dzieł! Chwała ci, Ojczyzno, tyś ziemia swobody, Ludów szczęścia ostoja i straż! Sztandar radziecki, sztandar ludowy, Drogą zwycięstwa niech kraj wiedzie nasz! Okrzepła nam armia w bitewnym mozole. Najeźdźców zmieciemy, zetrzemy ich ślad! My w bitwach stanowim o losach pokoleń, My sławą okryjem ojczysty Kraj Rad! Chwała ci, Ojczyzno, tyś ziemia swobody, Ludów sławy ostoja i straż! Sztandar radziecki, sztandar ludowy, Drogą zwycięstwa niech kraj wiedzie nasz!

Gość Antifka93
Zero tolerancji dla wrogów tolerancji!

Gość nie przejdziecie faszyści!
my geje Polscy zablokujemy wasz marsz!

Gość dfqarfaf
Do zobaczenia na Marszu Niepodległości! To już jutro :)

Gość precz z falangą
i ONR :p

Gość ONR GRUPPEN WAFFEN
PRZYJDŹ NA MARSZ, POKAŻ POPARCIE, ŻEBY Z NASZEJ OJCZYZNY WYWALIC ŻÓŁTKÓW, CZARNUCHÓW, PEDAŁÓW, LESBY, ATEISTÓW, ŻYDÓW, ROMÓW, LEWAKÓW, GAZETĘ WYBORCZĄ, TVN, ZWOLENNIKÓW IN VITRO EUTANAZJI I ABORCJI WSZYSCY POYEBY WON Z POLSKI JUTRO TO ZAMANIFESTUJEMY, MY POLSCY NARODOWI KATOLICCY PATRIOCI AVE

Gość up bo wazne
🖐️

Gość puc bursztyn i goście
pedały widzę fora cztają!!!

Gość Poskramiacz 23
No i co? :)

Gość Antifka93
WY FASZYSTOWSKIE ŚWINIE!

Gość Poskramiacz 23
Antifka, myślę, że jesteś jakimś pomarańczowym dzieckiem jakiegoś czarnego nicku. :)

ONR GRUPPEN WAFFEN PRZYJDŹ NA MARSZ, POKAŻ POPARCIE, ŻEBY Z NASZEJ OJCZYZNY WYWALIC ŻÓŁTKÓW, CZARNUCHÓW, PEDAŁÓW, LESBY, ATEISTÓW, ŻYDÓW, ROMÓW, LEWAKÓW, GAZETĘ WYBORCZĄ, TVN, ZWOLENNIKÓW IN VITRO EUTANAZJI I ABORCJI WSZYSCY POYEBY WON Z POLSKI JUTRO TO ZAMANIFESTUJEMY, MY POLSCY NARODOWI KATOLICCY PATRIOCI AVE TVN ? Waszmość zwariował, toć prawie każdy ogląda albo "Taniec z łamagami" albo "Nie mam talentu" tudzież "Rozmowy w kroku" czy inne "Wu 12 wydział śledzi " bez TVN biedaki owe powariują a toć to większość społeczeństwa! albo co gorsza przerzucą się na "Modę na seksces" to może mieć poważny wpływ na ich sprawność intelektualną w końcu to jak codzienny godzinny seans oko w oko z lampą stroboskopową nie mówiąc o tym że w Wiki znajdzie się tekst iż "Moda na seksces" to amerykańska opera mydlana której nie można skończyć bo większość Polaków grozi samobójstwem jako patriota powinien waszmość mieć na uwadze dobro rodaków :classic_cool: ps : jak było na marszu ? słyszałem że jak Biedroń się na Was rzucił to się cofneliście myśląc że przerwie kordon policyjny i ... no wiemy co ten pan robi jak ma wysokie ciśnienie :)

Gość : www.MarszNiepodleglosci.pl :
Piękny i dumny Marsz Niepodległości przeszedł przez Warszawę! Marsz Niepodległości zakończył się pełnym sukcesem! Kilka tysięcy patriotów zgromadzonych na placu Zamkowym przemaszerowało w dumnym patriotycznym pochodzie ulicami Warszawy pod pomnik Romana Dmowskiego. Mimo nagonki ze strony „Gazety Wyborczej i tzw. „antyfaszystów manifestacja zgromadziła wiele osób z różnych środowisk, oprócz działaczy Młodzieży Wszechpolskiej i Obozu Narodowo-Radykalnego pojawili się również działacze innych stowarzyszeń, kibice klubów piłkarskich z całej Polski, a także całe rodziny. Przybyła też delegacja narodowców z Węgier, na czele z posłem Istvanem Szavayem. Uczestnicy skandowali m.in. „Nasza polskość naszą chlubą, „Wielka Polska Katolicka oraz „Cześć i chwała bohaterom. Dodatkową atrakcją przemarszu była kilkudziesięciometrowa biało-czerwona flaga, niesiona przez Wszechpolaków. Gdy pochód dotarł do Placu Na Rozdrożu przemawiali członkowie Komitetu Poparcia Marszu oraz przedstawiciele organizatorów. - To z pewnością największa manifestacja narodowej prawicy od wielu lat. Cieszę się, że tak wiele różnych środowisk potrafiło się zjednoczyć, by uczcić bohaterów walki o niepodległość Polski powiedział kol. Robert Winnicki, prezes Młodzieży Wszechpolskiej. Wyraził również nadzieję, że kolejne Marsze Niepodległości będą jeszcze liczniejsze i równie udane. Kolega Adam Witczak, rzecznik prasowy ONR w swoim przemówieniu zwrócił uwagę na zagrożenia stojące przed narodem polskim, podkreślił także konieczność codziennej walki na wszystkich frontach o duszę i tożsamość Polaków. Krótkie przemówienia wygłosili także Artur Zawisza prezes Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych (honorowego patrona marszu) oraz Janusz Korwin-Mikke. Manifestacja zakończyła się złożeniem wieńców, modlitwą oraz odśpiewaniem hymnu państwowego oraz Hymnu Młodych. http://marszniepodleglosci.pl/2010/11/12/piekny-i-dumny-marsz-niepodleglosci-przeszedl-przez-warszawe/ ------------------- Wg niektórych mediów na czele z Gazetą Wborczą osób obecnych na Marszu było ok 200, oto poniżej dowód że było to pare tysięcy dumnych patriotów ! : http://www.youtube.com/watch?v=oih9rEVWyZk

Gość Wybiórcza pisała że było
2000 kontra 3000 lewaków a nie 200 :classic_cool:

Gość : www.MarszNiepodleglosci.pl :
Piękny i durny Marsz Niepodległości przeszedł przez Warszawę!

Gość durny marsz ee tam zwykły
folklor oszołomy po jednej stronie i po drugie

Gość aaa mnie to przypomina czasy
o w mordę :D gdzie shatyn ? 00:56 [zgłoś do usunięcia] --Bimbałek-- Rozmawiać można z kimś kto ma wykształcenie ekonomiczne i wysokie IQ. Tobie gdyby przedstawić niepodważalne dowody, to i tak stwierdzisz, że wszyscy na około są debilami i moherami, oraz będziesz starał się te dowody obalić. Gdybyś musiał, to byś twierdził, że ziemia jest płaska i słońce obraca się wokół niej. Ma Ci tłumaczyć teraz podstawy ekonomii, cyklów koniunkturalnych i rozwoju państw? Ma Ci tłumaczyć czym różni się państwo informatyczne od państwa przemysłowego. A może mam cie tłumaczyć po co inwestować Hi tech, tłumaczyć, że państwo nie zarabia pieniędzy i nie powinno zaciągać kredytów przekraczających możliwości spłaty samych odsetek. Może jeszcze mam ci tłumaczyć, że minister skarbu masowo wyprzedaje majątek narodowy, w ym KGHM i firmę farmaceutyczną przynoszącą zyski do budżetu państwa. I po co rząd zaciąga mega potężne kresyty i rozsprzedaje majątek, oraz wkłada bez końca łapę do kieszeni podatników? Żebu ratować gospodarkę? Żeby zacisnąć pasa i poczynić inwestycje, lub przeprowadzić reformy? Nie!!! Wszystkie te pieniądze zostaną skonsumowane. Nawet debil wie, że jeśli nie pacuje, zaciągnie kredyt w banku, będzie go spłacać kredytem z drugiego banku, nie mając dochodów, to w końcu komornik zabierze mu dom. Każą ludzom osdzczędzać, a przyznają urzędnikom podwyżki, malwersują miliony złotych. Gronkiewicz Waltz z naszych pieniędzy (jestem Warszawiakiem) przyznała 58 milionów swoim kolesiom za nic. A te pieniądze mogły pójść na drogi, albo metro, czy most północny itd. Nie inwestuje się w Polksce w oświatę i wychowanie naukowców. NIe inwestuje się w ośrodki badań, a te sa postawą rozwoju nowych technologii i napływu miliardów dolarów, czy Euro. Mogę Ci wymieniać godzinami, ale szkoda mi na ciebie czasu. Przynajmniej Balcerowicz widzi co się dzieje, ale on jest ekonomistą. I nie jestem moherem, mam w dupie partie, bo to jedna swołocz, która się chce dorwać do żłoba. O aferach Ci nie napiszę, bo są tajemnicą Poliszynela, ale mogę Ci powiedzieć, że wykradziono przez ostatnie 20 lat więcej publicznej kasy niż wynosi roczny budżet Polski. Same znane afery: alkoholowa, PZU, Orlen i zniszczenie spółek państwowych przez obsadzonych w nich agentów wywiadu wojskowego, zamieszanie Sobotki itd. są liczone na ponad 200 milionów zł. Zqacharski na przykład rozłożył Pewex, przedsiębiorstwo przynoszące olbrzymie zyski do budżetu pństwa. Potem w niewyjaśnionych okolicznościach oddał budynek Peweksu Boguszowi, jako Bogusz Center, potem City Center. Wart wiele milionów, bo to był nowy budynek przległy do Holiday In. Nie ma reformy ZUS, zdrowia, oświaty. Wartość złotówki jest sztucznie zaniżana, mało tego, pierwszy raz od lat państwo interweniowało i obniżono jeszcze wartośc złotego. Po co? I zbiegło się to w czasie z przetargami na gaz łupkowy, kiedy udziały były kupowane za euro i dolary. Jesteś krzykaczem i mało wiesz, a ja osobiście znam biznesmenów i wielu polityków, więc wiem o wielu rzeczach, układach i kradzierzach od kulis. Nie wiesz nawet, że Kalisz maczał palce w bezpodstawnym aresztowania prezesa olbrzymiej kanadyjskiej firmy telekomunikacyjnej, po to żeby złodzieje (zcłowiek, którego ten prezes przygarnął z ulicy i sekretarka prezesa) mogli przejąć firmę. Teraz Polska za to fałszywe pomówienie i przekupionego prokuratora będzie musiała zapłacić wielomilionowe odszkodowanie za utratę potężnej firmy. Znam tego człowieka osobiście, bardzo dobrze. MOgę tak dłuuugo wymieniać. Patenty warte wiele milionów euro, też wypływają z Polski, bo państwo się nimi nie interesuje, a mogły by przynosi olbrzymie zyski. Powturzymy scenariusz argentyński lub węgierski. Już rząd zap[owiada podwyżki vat, gdybyśmy mieli przekroczyć próg 55%. Tylko debile zaciągają długi wyłącznie na konsumpcję. Tusk wszystko co robi, robi, aby rozwalić Polskę do reszty. Nie ma norm jakości. Żywność to chemia i trucizna. Rząd stara się, aby Polacy byli jak najmniej wykształceni i głupi. Już obecna młodzierz, w porównaniu ze starszymi pokoleniami to debilki. Lepsza religia w szkołach niż sport i wyrastają cherlaki. 30% licealistów ma skłonności do depresji. ......... mozna gadać i gadać. Oczywiście zaraz przytoczysz na wszystko argumenty. Oszczędź sobie i tak ich nie będę czytać. Ja mam swoją sporą firmę, ukończyłem studia Handlu Zagranicznego. Mam znajomości wśród biznesmenów, a przez nich znam także różnych ministrów i polityków. Ja wiem swoje, ty wiesz swoje. 00:58 [zgłoś do usunięcia] --Bimbałek-- powtórzymy, sorry za błędy, to przez szybkie pisanie. 01:17 [zgłoś do usunięcia] --Bimbałek-- Kaczyński podpisał Traktat Lizboński i kartę pod wpływem PO. Nie będę Ci pisał książki jakie to ma konsekwencje dla Polski. Wejście teraz do strefy Euro, kiedy najstarsze państwa (NIemcy, francja) chcą z niej się wycofać jest głupotą. Unia ustaliła nam niekorzystny przelicznik, a rząd się na to zgodził. eksport leży, bo nie ma co eksportować. W przemyśle zbrojeniowym dawno nie było tak źle. Czemu? Bo produkujemy przestarzałe technologicznie rzeczy i drogo. I znów brak, fachowców, dofinansowania państwa na badania naukowe, brak ośrodków naukowych i Hi tech. Rząd nie wprowadził ani jednej reformy. To, że Polska tak ciągnie to zasługa rynku i przedsiębiorców, a nie rządu. Tusk tylko wyciąga łapy gdzie się da po kasę i ta kasa potem gdzieś znika. Tak zrobił z podatkiem związanym z czymś z dróg, niepamiętam dokładnie za co ten podatek, ale uzbierało się 20 mln zł i on to ruszył i sprzeniewierzył. Bank światowy udzielił nam teraz wielomilionowej piżyczki w dolarach, której nie potrzebujemy i trzeba będzie spłacić odsetki. Za całej komuny przez 50 lat nie było nawet 1/10 takiego zadłużenia jak obecnie. Wynosi ono prawie 700 miliardów złotych. Jak rosną odsetki? Zapraszam do Warszawy popatrzeć na tablicę Balcerowicza. Pewnie nie masz pojęcia o modelu szwedzkim. Kiedy Szwecja była na skraju zapaści, przez 4 lata zaciśnięto pasa i Szwecja odżyła. Nie zaciągano długów. Wręcz przeciwnie, likwidowano długi i nie wydawano pieniędzy. Po 4 latach, to było zupełnie inne państwo. Czemu Irlandia miała dobrobyt? Bo zainwestowano w nią Euro, które rozwinęło przemysł i gospodarkę, a nie przejedzono pieniądze. Napłynęły nowe technologie i z wieśniaków rozrzucających gnój po polach zrobiło się państwo przemysłowe. ROZWÓJ - tp podstawa. INWESTYCJE i TECHNOLOGIE, oraz wykwalifikowani eksperci. Zaciąganie długów, kiedy nie ma ich jak spłacić nieuchronnie prowadzi do bankróctwa. Ale Tuska to nie obchodzi, bo za kilka lat, kiedy zaczniemy odczuwać skutki zaciągania kredytów, zawalenia gospodarki i braku mienia państwowego jako zaplecza finansowego, rządu Tuska już nie będzie i wina spadnie na ówcześnie rządzących. Wiesz, że Polska nie wykorzystuje puli Euro przyznawanej co roku na inwestycje? A wiesz, że te pieniądze nie przechodzą na następny rok, tylko bezpowrotnie przepadają? Wiesz, że do kasy UE zapłacimy w dłuższym terminie więcej niż dostaniemy?

Gość asdjoisfhihfdkfdjsadjoijpIUEIO
podnoszę