Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarszNiepodleglosci.pl

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI ; 11 listopada 15:00 - Warszawa, Pl. Zamkowy

Polecane posty

Ludzie, nie idźcie na ten marsz ! Przyjedzie Kaczyński i zrobi z marszu niepodległości marsz poparcia dla PiS-u. On tylko czeka na takie okazje.

Ten marsz będzie niczym innym jak nacjonalistyczną demonstracją. Zjadą się wszyscy konserwatyści, nacjonaliści i klerykałowie.

Gość LUDZIE IDŹCIE NA MARSZ!
Po 1. TEN MARSZ NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PARTIĄ PiS !!!! Nie jest organizowany przez jawnych zwolenników oraz członków tej partii tylko przez młodzież patriotyczną! a honorowy patropnat marszu objęli ludzie któzy walczyli za ten kraj ryzykując życiem - ŻOŁNIEŻE NARODOWYCH SIŁ ZBROJNYCH (NSZ) . Po 2. Marsz jest dla Wszystkich i ma łączyć Polaków! Szkoda że niektórzy we wszystkich aktach patriotyzmu widzą Kaczyńskiego... Ludzie opamiętajmy się. Przyjdźmy 11ego o 15:00 na Plac Zamkowy by wyrazić dumę z Niepodległej Polski!

Gość ależ mam powód do dumy
Wprawdzie jestem 30letnim prawiczkiem bez pracy i nawet mama, która mnie utrzymuje nie bardzo mnie lubi, bo kradnę po sąsiadach i jak się napiję to leżę zasikany pod klatką robiąc jej wstyd, ale jestem POLAKIEM i mam powód do dumy, a jest on taki, że ludzie którzy nie mają ze mną nic wspólnego byli wielkimi fizykami, astronomami i dowódcami. Poza tym jestem dumny, że Józef Piłsudski bez żadnej mojej pomocy wywalczył zmiany dogodne dla siebie w dupie mając mnie, ale ja też zyskałem, bo mogę mówić po polsku - jesli jeszcze kazaliby mi się uczyć innego języka niż umię z domu to w ogóle miałbym przesrane.

Gość MARSZ...
Marsz wyruszy z Pl.Zamkowego i zakończy się pod pomnikiem Romana Dmowskeigo - Twórcy Niepodległej Polski.

10 listopada niech wszyscy wywieszą polskie flagi narodowe (ci którzy je mają w każdym razie). Jesteśmy na wolną i nowoczesną Polską ! Za Polską która się rozwija i zapewni byt nam i naszym dzieciom. Właśnie dlatego popieramy Platformę Obywatelską. Tymczasem co oferuje nam PiS ? Wieczną "zimną wojnę" z Niemcami i Rosją, dykryminację mniejszości narodowych, religijnych i seksualnych, wreszcie zapaść gospodarczą w wyniku zwalczanie bilateralnych relacji handlowych między Polską a innymi państwami.

Master111 Ludzie, nie idźcie na ten marsz ! Przyjedzie Kaczyński i zrobi z marszu niepodległości marsz poparcia dla PiS-u. On tylko czeka na takie okazje. Master, ty naprawdę debil jesteś :O

Mniejszości seksualne to osoby homoseksualne, biseksualne i aseksualne. Są w mniejszości w stosunku do osób heteroseksualnych i dlatego określa się je jako mniejszości seksualne.

"Mniejszości seksualne to osoby homoseksualne, biseksualne i aseksualne. Są w mniejszości w stosunku do osób heteroseksualnych i dlatego określa się je jako mniejszości seksualne." Osoby homoseksualne, biseksualne i aseksualne to osoby zaburzone tak samo jak pedofile, zoofile, nekrofile, dendrofile... mam wymieniać dalej? Czy według ciebie osoby chore na gruźlicę stanowią grupę mniejszości czy grupę osób chorych?

Człowiek został tak stworzony przez naturę że aby się rozmnażać potrzebne są dwie płcie, dlatego też zdrowa osoba odczuwa popęd do osób płci przeciwnej. Wszelkie odstępstwa od tego są zaburzeniami a nie mniejszościami seksualnymi :O

Gość ależ mam powód do dumy
Właśnie - głupie pedały panoszą się w obcisłych gaciach a ja, jak prawdziwy chłop noszę te same gacie do soboty i rucham tylko kobiety, analnie tez, chociaż jak chodzi o pedałów to dupa jest od srania, babskiej dupy to nie dotyczy.

niedziel jestes pierrdolnietym głupim choojem, szmatą i warzywem, tak więc wypierrdalaj poyebie tup tup tup :)

denat urat niedziel jestes pierrdolnietym głupim choojem, szmatą i warzywem, tak więc wypierrdalaj poyebie tup tup tup Dziękuję, tak wygląda HOMOTOLERANCJA ludzie! Zobaczcie, jakiej tolerancji domagają homo i ich przyjaciele! Mam inne poglądy niż on, wiec trzeba mnie nazwać "pierrdolnietym głupim choojem, szmatą i warzywem", TOLERANCJA! Jeśli nie liżecie im dupy to jesteście "pierrdolnietym głupim choojem, szmatą i warzywem".

Takiej tolerancji chce dla nas SLD! Macie myśleć tak jak oni! Macie podporządkowywać się temu co oni mówią! Jeśli macie własne zdanie to jesteście "pierrdolnietym głupim choojem, szmatą i warzywem" :)

Niedziel, źle to rozumiesz. Orientacja seksualna mówi o tym ktorą płeć preferuje osoba danej płci. Nie można tu mówić o zboczeniu. Wymienione przez ciebie zboczenia - pedofilia, zoofilia itp - nie odnoszą się do klasyfikacji orientacji seksualnej, tylko do zaburzeń w samej danej orientacji. Chwytasz ? Przykładowo: osoby X może być heteroseksualna i być pedofilem (lub nie). Rozumiesz ? Orientacja seksualna to jedno, a zaburzenia w ramach tej orientacji to drugie.

Gość Temat jest o Marszu...
Temat jest o MArszu Niepodległości 11 listoapda więc poszmy o marszu ludzie!

Master111 W przyrodzie nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualna. To jest wymysł środowisk homoseksualnych. Rozumiesz? Zdrowy człowiek odczuwa popęd seksualny do osób przeciwnej płci, nie do osób tej samej płci czy innych gatunków zwierząt niż człowiek. Rozumiesz?

Idąc dalej. Jeżeli mniejszości seksualna nazwiesz "zboczeniami", to wychodzi na to że wszyscy księża są zboczeńcami, bo żyją w celibacie (przynajmniej teoretycznie) i są aseksualni.

Niedziel, a jednak około 10% populacji zalicza się do mniejszości seksualnych. I - tak samo jak w przypadku osób hetero - ich zdecydowana większość to normalni ludzi.

"Nie można tu mówić o zboczeniu." A o czym? Jest to zaburzenie popędu płciowego i to nie ulega wątpliwości. Jeśli kobieta odczuwa popęd do kobiet to chyba logiczne że ma zaburzenia popędu?

Nie ma czegoś takiego jak mniejszość seksualna. To są ludzie z zaburzeniami, a nie mniejszość. O ludziach z zespołem Downa nikt nie mówi że należą do mniejszości tylko otwarcie mówimy że to zaburzenie, ale lobby homoseksualne jest inteligentniejsze niż ludzie z zespołem Downa więc przeforsowali żeby ich uznawać za mniejszość. Homoseksualizm powinno się leczyć jak i inne zaburzenia i choroby!

Gość a mów sobie jak chcesz
przecież to tylko słowa, niech sobie będą chorzy i zboczeni, ale skoro nikomu nie szkodzą to dlaczego mają nie mieć równych praw? Kto chce się leczyć z homoseksualizmu - niech się leczy, kto nie chce - niech się nie leczy, kto chce wziąć ślub - niech sobie bierze, kto chce adoptować dziecko - niech sobie adoptuje. Gdzie ty ty widzisz lobbowanie? Gdy środowisko schizofeników (osób chorych) urządza kampanię informującą o tej chorobie i propagującą tolerancję wobec osób chorych to Twoim zdaniem lobbowanie? Gdy zachęca się pracodawców do zatrudniania niepełnosprawnych, ale pełnosprawnych w pracy to też lobbowanie? A kiedy na dodatek osoby z krzywym ryjem domagają się, żeby nie wolno było ich dyskryminować ze względu na krzywy ryj to też jakiś przymus? I może jeśli mam zdanie, że osoby z zespołem Downa nadają się do gazu to tylko lewackie zlobbowane feministki mogą mi zabraniać wyrażania tego zdania? Mówisz choroba - ale jakoś chorzy na inne choroby są traktowani inaczej.

Wiem. Prawdopodobnie wynika to z zaburzeń genetycznych. Ale skoro ktoś się już urodził zaprogramowany na taką a nie inną orientację seksualną, to nie można tego zmienić i należy respektować jego tożsamość.

Gość marsz małych wacków
:classic_cool:

Gość niedziel ma małego wacka
:classic_cool:

PiS zmierza do segregowania obywateli. Jest partią nacjonalistyczno-klerykalną. Do dzisiaj projekty ustaw autorstwa PiS-u są konsultowane z hierarchami Kościoła Katolickiego, którzy muszą je zaakceptować.

" ale skoro nikomu nie szkodzą to dlaczego mają nie mieć równych praw? " Po 1. Koniec tematu, jak chcecie to załóżcie temat o tym. Po 2. Czy ja pisałem gdzieś o dyskryminacji? Poza tym czy nie mają równych praw? W Polskim prawodawstwie nie występują żadne zapisy dyskryminujące homoseksualistów. Ale wy oczywiście zawsze szukacie dziury w całym :O Równe traktowanie to nie to samo co nadawanie przywilejów! Szkoda że wy tego nie rozumiecie :O Po 3. Koniec tematu.