Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcxc

Hej Dziewczyny/Kobiety...pytanko

Polecane posty

Gość cxcxc

...jak długo potraficie wytrzymać bez seksu? po jakim czasie Wam go brakuje? pozdrawiam

Tak gdzieś po kilku godzinach mi brakuje. Czasami jestem w stanie wytrzymać 8 godzin, czasami 12, w porywach do 24 :classic_cool:

Gość cxcxc
No to nieźle:) a co jeśli by Ci przyszło wytrzymac np ze 2 tygodnie, albo lepiej miesiąc?;) dała bys radę?;)

Gość cxcxc
tak szczerze - a sama ile dasz rade wytrzymać? często myślisz o tym wtedy?:)

Ostatnio jak wyjechał to wytrzymałam miesiąc, wytrzymałabym i 7 tygodni gdyby kochanek nie znalazł dla mnie czasu. Kiedyś wytrzymałam 2,5 miesiąca.

to juz jakis czas temu,ze bylam sama...ale wydaje mi sie,ze gora 2-3 tygodnie.nie mysle jakos obsesyjnie."rozwiazuje problem" napiecia seksualnego i po sprawie:)

Gość cxcxc
a na przykład stres, zmęczenie w pracy, powroty wykończoną nie sprawiały by tego, że nie ma ochoty na seks? czy by była jednak?

Gość cxcxc
no własnie Perv, a tak masochistycznie rzecz biorąc, bez tego i bez tego by dało rade wytrzymać?:) jak długo? jak uważacie?:)

Raz na kilka miesięcy zdarza się, że jestem tak zmęczona, że nie mam hmmm w zasadzie siły, a nie ochoty. Bo ochota to jest zawsze ;)

no pewnie..jak mam ciezko w pracy i stresowo,to sex tylko w niedziele niestety...nie dosc,ze zmeczona,to strasznie sie przejmuje,analizuje co musze jutro zrobic i nie moge sie skupic na doznaniach.potem on sam mowi,ze jak nie chce,to mam sie nie zmuszac:)

Bez tego i bez tego to zdarzyło mi się wytrzymać ze dwa tygodnie. A potem to już błagałam o pozwolenie na masturbację ;)

Gość cxcxc
Perv, to zabrania ktoś Ci się masturbować?;) Tak szczerze - gratuluję męza, mądrze podchodzi do sprawy:) tak powinno byc nie można nikogo zmuszać do czegoś.

Gość cxcxc
ahaaa:) rozumiem:) heheh, perfidny ten Twój partner:) aż sie boję pomyslec co się dzieje gdy się tak rzucasz na niego po takim zakazie;)

Gość cxcxc
Tak szczerze - trafnie to ujełaś:) najlepiej gdy kobieta się rzuca na faceta/ męża prawda?;) heheh tylko gorzej jak jego wtedy boli głowa jedna lub druga:P lub obie naraz:P heheh

Gość perwersja już od 7 rano
dyżur na forum :classic_cool:

przez lata wypracowalismy sobie system "ostrzegania"...sa gesty,slowa,ktorymi daje mi znac czy ma dzis sile czy nie,ja tak samo:)

Gość cxcxc
Tak szczerze - nieźle:) przykładowo jak to robicie?:) on pyta czy masz ochotrę a Ty mu pokazujesz środkowy palec i on się zmywa tak?:P heheh;) n o a podczas okresu samoistnie jest post? czy wolicie jednak w trakcie bo niektóre kobiety twierdzą, że mają silniejsze doznania wtedy?

nie,dla mnie w czasie okresu post. mam straszne skurcze i wkladanie tampona nawet je poteguje,wiec o sexie mowy nie ma. gesty w stylu,juz wieczorem mowi,ze dzis jest zmeczony i idzie szybko spac,nie lezymy dlugo przytuleni przed snem,tylko szybko pare caluskow i juz kazdy na swoj boczek.czasem go pytam jakie ma plany na wieczor:P no i patrze na niego,jak widze ze ma ogromne wory pod oczami ze zmeczenia,to wiadomo,ze dam mu spokoj:)

Gość cxcxc
a było juz tak że miałas ogrooooomna ochotę a maz Ci odmówił?:) co wtedy położyłas się grzecznie spać, czy cos z tym zrobiłas jednak?:)

Gość cxcxc
Perwersjo, czyli jak sądzę, gdy jesteś ze swoim partnerem to jesteście mega perwersyjni wtedy?:) ale chyba do pewnych granic?:)

Gość kakarolinaaaaaaa ccc
Mi chłopak jeszcze nigdy nie odmówił, to ja mu czasami odmawiam- czuje się z tym podle ;/