Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam cos lepszego do roboty

czy tA laska jest ladna czy wygląda jakby miała zajady?

Polecane posty

Gość nie ta laska nie jest ladna
powiem wiecej - jest mega pasztetem i nawed zabiegi upiekszajace jej niewiele pomoga ot co...

Gość pawel94333
nie podoba mi sie

Nie jest jakąś super pieknością :O do tego ktos strasznie chójowo robił jej makijaż, podklad strasznie widać nawłaził w pory :O

ta laska sie uważa za "modelke" hahah a ma niecałe 165 cm :o i twarz jak widać na obrazku...smieszy mnie ona, na portalu"modelkowym" krytykuje ładniejsze laski od siebie, fotografów i wizażystki...ma okropną twarz- chodzi mi o te rysy , wyglada na 30 lat a ma 22 i te kąciki ust w dół oraz oczy ... :/

Gość loda bym jej nawet nie dał
zrobić :o

Gość lekooomankaa
tragedia i te paluchy u stóp... bleeee,

hehehe tu wszyscy mówią że paskudna a zobaczcie jak jej słodzą na maxmodelsie :D http://www.maxmodels.pl/annamarysienka.html że jest cudowna boska i w ogole :D kiedys postawiłam jej mniej niż 6 a ona "za co ??? za co?? " LD nie chcialam jej pisać że za ryh :P

Gość hlkkhfdfddh
z twarzy wygląda jak chłopak

Gość o nie Tajwanem tylko Tajem dzi
166 cm wzrostu a fotomodelka wiecej nie potrzebuje

czemu tak te stopy wzieliscie na warsztat? przecież stóp normalnie nie widać :P ale jestem ciekawa co powiecie o moich

Gość ale jak można mieć 25lat
taka tępawa z twarzy :D tu widzę co dzień fote jakiejś kafeteriuszki i one są wszystkie ładniejsze od tej :D

no na tych zdjęciach w koszuli widać te szłapy, jeszcze obleśnym ciemnym lakierem "malnięte" takie pazurki - fuuuuuuuuuuuuuj.

Gość a ja aj
a w który miejscu to ona jest ładna ????????????????? bo ja tylko zauważyłam że miała ładne buty i rajstopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chachacha cha
talia 79 cm ???? tragedia jak na modelke ja mam 64 cm w talii i nawet nie odwazylabym sie mowic ze mam dobra figure do modelingu

Gość ugaubugabuga
heheh ja też mam 64 i wydaje mi się że jestem gruba, to nie wiem jak ta bedzie wygladała np.po ciązy :D talia 90 :D cycki 60 ;D

Gość gosialicious z odbytem na usta
na ustach jest ladniejsza od niej ;D

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
wlasnie widze ze same baby krytykuja jaka ona brzydka itp a facet wypowiedzial sie ze jest ladna. poza tym wszyscy znawcy tj modelki, fotografowie, stylisci itp rowniez stwierdzili ze ona jest ladna. jaki z tego moral?:D same wielko i krzywonose paszczury kafeteryjne z pryszczami na dupie i srakami wielkimi jak namiot rzucaja jedynie krytyka

Gość rhnbvdgthg
o matko... chłopaczek a nie laska

i tak od siebie... rysy twarzy ma naprawde ladne ale psuje sie makijazem i fryzura. ma ladny, nieduzy nos, ladne oczy ktore w ladnym makijazu wygladalyby naprawde slicznie, ladne usta... tylko same krzywomorde sraki z ryjami jak mutanty z resident evil potrafia krytykowac :)

zupelnie mi sie nie podoba. skoro zamieszcza swoje zdjecie na necie to czemu mialabym nie wyrazic swojej opinii. po prostu nie podoba mi sie jej twarz i tyle

sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada i tak od siebie... rysy twarzy ma naprawde ladne ale psuje sie makijazem i fryzura. ma ladny, nieduzy nos, ladne oczy ktore w ladnym makijazu wygladalyby naprawde slicznie, ladne usta... tylko same krzywomorde sraki z ryjami jak mutanty z resident evil potrafia krytykowac hahah :D może to Ty piszesz o sobie ? ja co wiem ,to mam katalog kafeterii i jest multum ładniejszych kafeteryjek od niej. ta jest brzydsza od marty z m jak milosc

no wlasnie w tym rzecz ze nie pisze o sobie:) zuupelnie inaczej wygladam jak ta kobitka.