Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej powiedzcie mi

Czy kobietm podobają się tatuaże u faceta?

Polecane posty

Baldur - akurat modę na lilie bardzo przeżywam, bo właśnie taki tatuaż mam i cały czas ktoś pyta czy zastanowiłam się co będzie jak moda minie. Za którymś razem to zaczyna działaś na nerwy :P

Gość oo :)
Jak dla mnie są seksi od zawsze mi sie podobały ale konkretne tatuaże a nie jakieś badziewia typu słoneczka czy inne śmieszne wzorki. Fajne są męskie wzory

Tak, jeśli nie są to wcześniej wspomniane tribale i tribalopodobne , oklepane wzorki i symbole/napisy... Najbardziej mnie kręcą tatuaże na nadgarstkach, przedramionach i szyi, ale dyskretne- takie, które można ukryć pod kołnierzykiem koszuli. To samo tyczy się kobiet. Ogólnie jestem za!

No widzisz moor, sama jesteś przykładem bocznego, komercyjnego nurtu tatuowania. :P A dlaczego ciachnęłaś lilię tylko moda?

Akurat lilię "ciuchnęłam" bo zależało mi na ogólnym i personalnym znaczeniu tych kwiatów. Nie miało to nic wspólnego z modą, tym bardziej, że te które mam nie są realistyczne tylko rysunkowe i brakuje im łącznie trzech płatków :P (Dosłownie rysunkowe, obie były odręcznie narysowane bezpośrednio na ciele i wyglądają dokładnie tak - jak szybki rysunek). W każdym razie o ile nie powiem, że to są lilie to nikt by na to nie wpadł :P

Moorland jak zobaczyłam ten tatuaż to pierwsze co mi przyszlo na myśl to "znów ten oklepany wzorek". Osobiście znam 3 osoby które mają wytatuowane lilie plus gwiazdki.

No właśnie dlatego powolutku zaczynam się irytować. Pocieszam się tym, że gdybyś Ty czy ktokolwiek inny zobaczyła ten tatuaż nie pomyślałabyś, że to lilie :P A gwiazdek nie lubię. :P

I właśnie to jest najgorsze, że do tej sztuki wkradła się komercja i hurtowa "produkcja' ale cóż...

Też nie lubię gwiazdek:) A teraz może zadam odwrotne pytanie: Jak mężczyźni widzą tatuaze u kobiety? Osobiście znam kilka przypadków gdzie chłopak nie byłby w stanie zaakceptować czegoś takiego u swojej dziewczyny.

Całe szczęście, ze to-to co mam bardziej palmę przypomina niż cokolwiek innego :D chociaż z drugiej strony ta komercja niesie ze sobą coś dobrego - może w końcu tatuaże przestaną być kojarzone z kryminałem w Polsce :P

Olassia - też takich znam i zdaję sobie z tego w pełni sprawę. Z resztą o to samo pytała moja babcia - co jeżeli kiedyś w życiu by mi się pozmieniało i zakochałabym się w kimś komu moje tatuaże by się nie podobały. I tak na logikę, skoro ktoś nie może zaakceptować rysunku na moim barku to ja spokojnie mogę tą osobę skreślić, bo ocenia mnie na podstawie mojego gustu. Ok, może jest on wątpliwy, a moje poczucie piękna i estetyki ssie, ale jeżeli ktoś przykleja mi łatkę i gdzieś ma moje zdanie na ten temat, to ja podziękuję. Równie dobrze mógłby mieś pretensje o fryzurę, ubiór czy biżuterię.

Gość megaZdzira
Ja do tej pory nie lubiłam, ale kilka dni temu zobaczyłam piękny wzorek u robotnika, który coś tam robił koło kostki brukowe... plecy od pasa w górę do samej szyi, z przodu górna część klatki piersiowej... dech mi zaparło, młode zgrabne ciało z ornamentem. Nie znam się na stylach. Wzór był gęsty, nie wiem co przedstawiał, chyba jakieś ornamenty. Chyba dwukolorowe.

To fakt Moor, już nie patrzy się na dziarę jak na pamiątek z Wronek.:) Olesia, odpowiedź jest ta sama, zależy ci i w jakim miejscy ale na pewno coś mniejszego i subtelnego, no chyba że jest mieszkanką Hawaii lub Maoryską.:)

Gość okienkowa
Kurde,jak ja bym chciała sobie zrobić tatuaż.....Ale mąż ABSOLUTNIE się nie chce zgodzić:(:(:(Sam ma malutką różę,jak wy to okraślacie-pamiatkę z ...wojska(:D:D:Dnie z Wronek:D:D:D),ale na mój sie nie chce zgodzić,za nic w świecie:(:(:(:P

Gość mnbzxcnv
do zwolenników tatuaży - jak wam się podoba stare ciało w tatuażach?

Gość mam tattoo
na stare ciało to już i tak nikt nie bedzie patrzył więc obojętne czy ma tatuaze czy nie

Gość okienkowa
A komu się wogóle podoba stare ciało???Wtedy posiadanie tatuaży lub też ich brak,niczego już nie zmieni:P

Gość mam tattoo
okienkowa---> to twój mąż tobą rządzi?...no weź przestań nie zrobisz tattoo bo on się nie zgadza? :O...mój mąż też jest przeciwnikiem tatuazy a sam zawoził mnie do studia i to dwa razy bo mam dwa tatuaze

Gość okienkowa
Jest właśnie tak jak piszesz...:(a ja stara baba jestem i dopiero teraz dociera do mnie,że to jest nie halo!!!!Obiecuję Ci,że kiedyś tu wrócę i napiszę:Zrobiłam sobie tatuaż! Dzięki!:classic_cool::)

Gość Reachel
bardzo:D ale nie za wielkie i nie za duzo, 1 lub 2 starczy.Na ramieniu, na plecach, na łydce np

Gość paprykaaaaa
mi się Raczej tatuaże nie podobają. może nie widziałam ładnego. niestety mój facet ma dwa i to dosyć duże. Niestety nie chce słyszeć o ich likwidacji a bym mu zasponsorowała :( mi się wydaje, że moda na takie ozdoby mineła. bardziej mi się podobają kolczyki np. w brwi u faceta hmmm marzenie bo mam 2 beznadziejne tatuaże miłość jest ślepa na 100%. na początku nawet ich nie widziałam a po 5 latach jak je widzę to mnie trzęsie...

Gość xchocolatex
ja powiem tak mi sie podobaja nie za male i nie za duze sredni na lopatce lub ramieniu i to wszystko gdzie indziej odpada:) rzecz gustu. facet z tatuazem nie oznacza kryminalu!

Gość justaAnioolek
Mi osobiście podobają się tatuaże u facetów. tylko nie takie nie wiadomo co, zrobione za małolata w piwnicy, a fajne dobrze wykonane tatuaże. Mój facet ma trzy: na łopatce, na przedramieniu i moją twarz na klatce piersiowej. na początku mnie to krępowało ale już się przyzwyczaiłam :) grunt, ze znalazł naprawde dobrego tatuażystę bo jestem podobna do siebie nawet :P. tatuaże a ciało na starość?? hmm?? przynajmniej taki dziadek czy babcia nie będą mogli wpierać swoim wnukom, ze oni w ich wieku to święci byli :D bo będa jawne dowody na to, że nie hehe :) u kobiet też mi się tatuaże ale tylko delikatne, a jak widzę u kobiety tatuaż na ramieniu to aż mnie trzącha ! ale ogółem lubie :) sama mam taki malutki, delikatny kwiecisty wzorek z boku na piersi i jestem z niego zadowolona :)

Gość krystian18
Mam zamiar robic tribala na polowie klaty i prawej rece i mam pytanko do koniet czy podoba wam sie taka obcja na dobze zbudowanym facecie czy jest troszke zawielki??;d