Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej powiedzcie mi

Czy kobietm podobają się tatuaże u faceta?

Polecane posty

Gość mondarynka
boli troche:) ale warto:) no i wszystko zalezy w jakim miejscu chcesz miec ten tatuaz:)

Gość myszopesz
mondaryna gdzie twoj facet robil sobie te tatuaze? dlugo to trwalo? ile wszystko kosztowalo?

Gość mondaryna
wiesz co ciezko jest odpowiedziec na te pytania:) rozne tatuaze robil w roznych miejscach. czy trwalo dlugo? jeden tatuaz zajal 16 godzin. zalezy ile jest detali, jak dokladny jest, chodzi o cienie. on tatuuje sie od 8 lat. co do ceny. moj Boze mielibysmy juz chyba 5 bardzo dobrych samochodow gdyby nigdy nie zaczal sie tatuowac:D za tatuaz na obojczyku zaplacil 3.5 tys, za tatuaz na plecach ponad 8 tys. lacznie troche sie tego uzbieralo:)

Gość no nie wiem, nie wiem
jestem kobieta ,sama mam tatuaz na biodrze, niewielki skromny, ale u faectow strasznie mnie kreca dziary, w szczegolnosci te na karku... namawiam mojego narzeczonego ale on jest nieszczegolnie przekonany a naciskac nie chce bo wiem ze to musi wyjsc od niego :)

Gość Kamila XXX
Dla mnie to wrecz mus:) szczegolnie motywy religijne.

Gość mondaryna
ja pamietam gdy rozstalam sie na jakis czas z moim facetem i wyladowalam w lozku z pewnym chlopaczkiem:) nie mial zadnego tatuazu:) gapilam sie na niego z zaciekawieniem ale zupelnie mi sie nie podobal taki goly wiec i tak nic z tego nie wyszlo:) chyba juz te wszystkie lata z moim wytatuowanym troche mnie wypaczyly:D

Gość mi sie nie podobaja
ja nie lubie tatuazy bo kojarza mi sie z blizna. Mam znajomych, przyjaciol, ktorzy maja tatuaze i po prostu nie lubie ich w tych miejscach dotykac. Gdyby moj facet mial tatuaz, to pewnie nawet calujac go, musialabym omijac to miejsce. Nie lubie. Motyw czy kolor nie maja znaczenia. Nie lubie i juz.

Gość Kamila XXX
Mandaryna-niezly ten tatuaz ale nieco straszny:)

Gość mondaryna
nie jest straszny:) ma straszniejsze:) 3 dni go robili:)

Gość Kamila XXX
Niezle a moze wkleisz ?:)

Gość Chmurkowa pani
mondaryna-a może pokażesz swoje zdjęcia?Bo nie rozumiem czemu tak straszliwie jarasz się publicznie swoim facetem. Też mogłabym wkleić zdjęcia mojego tyle,że sensu większego to nie ma ;) A te tatuaże kompletnie mi się nie podobają.Okrutnie oklepane motywy i wolę w kolorze,no ale to już kwestia gustu. Mój były ma z kolei tatuaż na penisie,nie powiem,ciekawie to wygląda :D

Gość mondaryna
chcesz djecia tych strasznych czy ogolnie jego tatuazy?:) uprzedzam zdjecia robilam sama wiec nie wszystkie sa dobrej jakosci:)

Gość mondaryna
http://www.voila.pl/103/bd4mi/?1 to moje ostatnie dziecko:) wstawiam zdjecia faceta bo topik jest o tatuazach u facetow. nie jaram sie, po tylu latach juz sie nie jaram:)

Gość Kamila XXX
Chmurkowa pani - prosze oszczedz nam wrazen i nie wklejaj zdjec pena swojego faceta, z gory dzieki. Mondarynka - czy jest sens czy nie, dawaj wiecej zdjec swojego boskiego ex oczywiscie jesli to nie problem :)

Gość mondaryna
nie problem, paszczur zgodzil sie na wstawianie zdjec:) no i to ne moj ex my sie juz razem meczymy 11 lat z drobna przerwa:D juz wstawiam:)

Gość Chmurkowa pani
Kamila XXX-tak,rozgryzłaś mnie,trzymam zdjecia penisa faceta, z którym nie jestem od 6 lat Poza tym skoro czepiam się innych,że wklejają zdjęcia swoich facetów na forum to trudno,żebym ja robiła to samo,i to jeszcze zdjęcia intymne :| troche logiki w zyciu nie zaszkodzi.

Gość Kamila XXX
Tak tak sorry dopiero teraz doczytalam :)

Gość Kamila XXX
Chmurkowa pani - dziekuje za uswiadomienie mnie. A Mondaryna ma fajnego faceta , moze wklejac jego fotki wiec o co chodzi? I ma sie czym chwalic jesli o to chodzi

Gość mondaryna
ja sie nie chwale, powaznie, to nie moje tatuaze wiec nie mam sie czym chwalic:) poprostu mi sie podobaja wiec wstawiam bo moze komus tez sie spodobaja i zdecyduje sie sobie zrobic:)

Gość Kamila XXX
Wow :D

Gość mondaryna
no niestety tyle wyraznych zdjec ktore mam:) na innych widac tatuaze ale juz nie tak, zeby je pokazac tylko w normalnych ubraniach:D

Gość Kamila XXX
Moj facet tez ma tatuaze , niestety nie religijne ale patriotyczne, pasuja do niego

Gość mondaryna
kazdy musi sobie sam wybrac forme ktora mu pasuje. ja zaczelam od gwiazdek na ciele:) teraz troche zaluje, bo bardzo podobaja mi sie motywy kwiatowe a gwiazdki psuja koncepcje:) ale juz po fakcie:) masz jakies zdjecia jego otatuowania?:)

Gość Kamila XXX
Zgadzam sie z Toba, tatuaze musza pasowac do danej osoby. Gwiazdki sa fajne, kiedys myslalm o gwiazdkach ale zdecydowalam sie na krzyz. Poszukam jego zdjecia ale nie wiem czy mam

Gość mondaryna
ja sie rzucilam na gleboka wode i mam prawie cala prawa strone plecow w gwiazdach:D ECH DURNA JA:D no ale czasu nie cofne:) nadal je lubie, ale teraz chce je zmienic. na szczescie nasz znajomy tatuazysta powiedzial, ze zaprohjektuje wzor w ktorym te gwiazdy beda w kwiatach, taki busz:)

Gość Kamila XXX
Przemysl to dobrze bo to na cale zycie. Nie mam zdjecia tatu mojego faceta ale jest to flaga kraju z ktorego pochodzi na ramieniu. Chce jeszcze smoka na pol plecow ale to kosztuje i to slono